/37
bugünkü maçtaki performansı* hiç fena değildi. ilginç.
allahım şu cümleyi bana kurdurduğun için sana şükürler olsun; dün gece iyi oynamıştır.
tövbe estağfur allah'ım sen büyüksün, bismillahirrahmanirrahim hakan kadir balta kişisi 7 ekim 2011 türkiye almanya maçında yalnızca hücuma çıkmakla kalmayıp gol de atmıştır. amin.
1000 defa öyle top gelse 997'sini o vuruşla auta atar, bu gece demek balı yerindeymiş gole çevirdi. vuruş kesinlikle bir gol vuruşu değil, başından savma vuruşuydu, şimdi milli takım bala göte 1 gol daha bulursa bu balta yarın kahraman olur. (bkz: allahım sana geliyorum)
(bkz: isim futbol uyumu)
bu adamı, sabri'yi servet'i izliyorum da keşke futbolcu olsaymışım diyorum kendi kendime..

zorunlu tanım: soyadı futbolcu kişiliğine yansıyan ve ebediyen yedek kalması gereken ikinci lig futbolcusu.
tek yaptığı şey iyi şut atmak ama ileri çıktığını görmek gerekir bunun için onu yapmıyor işte.
almanya maçında iyi oynamıştır kanımca.
Bu kadar yerden yere vurulmasına rağmen teknik direktörlerin vazgeçemediği futbolcu.

Oyunu hakkında pek bir fikrim yok zira takip etmiyorum ama hem Galatasaray hem de Türk milli takımının tüm maçlarında oynuyor. Galiba alternatifi yok. Başka neden bulamadım.
almanya maçında attığı golden sonra maçı 2-1 e getirmiş ama sanki farkı 2 ye düşürmüş sevinci yaşamıştır. olum farkı 1 e düşürmüşsün lan. gidersin kaleden topu alırsın, elinle hadi hadi işareti filan yaparsın 20 dakikan var daha. yakışmıyor hakan balta bu hareketler milli takım ruhuna, ayıp ediyosun.
bir galatasaray'lı olarak 50 tane hakan bala bir ismail köybaşı etmez. hadi ismail köybaşı'nı geçin , bir ibrahim üzülmez etmez. ibrahim üzülmez yüreğiyle oynuyordu. bu adamı sanki zorla çıkartıyorsun sahaya.
2011-2012 sezonu ile birlikte çıkışa geçmiş topçudur. ofansa eskiye nazaran daha fazla katkı vermekte, ayrıca kademe anlayışı da gelişmektedir. ilerleyen haftalarda takıma katkısının daha fazla olacağı ümidindeyim.
van'daki deprem bölgesine ısıtıcı ve battaniye konusunda büyük yardımlar yaptığı söylenen futbolcu.
görmediğimiz bir yeteneğinin olduğunu düşünmeye başladığım futbolcu.

senelerdir oynamasının bir sebebi olmalı...
golde hırvat oyuncuyu bizim izlediğimiz gibi izlemiştir.
gördüğüm en balta defans oyuncusudur.
2008 yılında futbolu bırakan(!) galatasaray ve milli takımın sol beki.

adam fosur fosur sigara içiyor, kondisyon yerlerde utanmadan bu adamı galatasaray'ın sol bekinde oynatıyorsun hadi yokluktan diyelim ulan milli takımda ne sikime oynatıyorsunuz?

hiddink istifa, hakan balta defol.
kendisi kalan tek türk sol bek olsa dahi, önce yabancı bir sol bek devşirmeye çalışırım. onu da yapamazsam 3-5-2 oynar sol beksiz çıkarım. ama bu adamı oynatmam.
sağ bek versiyonu gökhan gönül olan futbolcudur. seni neden galatasaray'da tutarlar anlamam ki.

galatasaraylıyım bunu herkes bilir.
dün oynanan türkiye hırvatistan maçında tel tel dökülen kademe anlayışı olmayan hatalı paslarla çıkış yapan sonuç olarak takımın en kötüsü olan oyuncudur.

maç esnasında bir çok kez ''bu solda niye kimse yok !!'' diye bağırmışlığım var.

bir diğeri için (bkz: gökhan gönül)
(bkz: kazma)
çok sağlam, oyun kurabilen bir stoper olabilir, hatta öyledir ama gelin gelelim yokluktan bek oynatılıyor. gerçi uygun düzende formdayken iyi de oynuyor ama...

yalnız söylemeden geçemeyeceğim; onca tt arena kahramanı arasında kötüleyecek başka orospunun evlatlarını bulamayan yandaş orospunun evlatları da hedef şaşırtıyorlar.
milli takıma verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edilmesi gerekilen futbolcu.
attığı tüm kazıklara ve berbat performansına rağmen bu takımda ve milli takımda nasıl oynayadığına anlam veremediğim futbolcudur. Ancak yarın ki maçta quaresma tarafından düşüreleceği durumlar sonrası büyük olasılıkla bileti kesilecektir.
dün yine takımın vasatlarındandı. o coşkulu oyunda bile sırıtabiliyor ya daha ne diyeyim. gol onun kanadından yendi yine. tek pozisyon yine onun kanadından geldi.
elmander' e yaptığı asist ise muhteşemdi (!) ileriye sözde pas attı ve galatasaraylı oyuncuların olmadığı tek yere gitti top. neyse ki bilica vardı da hata yapıp kaybetti topu ve elmander yazdı golü.
© copyright 2005 - 2026