bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- hangi yazarla çift olursunuz28
- sözlükte bile yalnız olmak10
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası7
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- sözlük çiftleştirme servisi11
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı20
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- ya bi siktirin gidin15
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi6
- lübnan kızları4
- vahşi kelebeğim3
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- şapka takar mısınız12
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- istanbul12
- ismet gurbuz'ün tırnakları2
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi3
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- sarapci koala hatayi12
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- honda pcx 125 motorsiklet2
- abdullah öcalan2
- sezen taş7
- ab'nin birliğe almadan önce 15 yıl deneme süresi2
- uludağ sözlük sertleşme veritabanı4
- sinek as5
- amerikan demokrasisi3
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- ingiliz dili ve edebiyatı bitirmek2
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- 2200 yılında nasıl görünürdüm3
- rüzgarlı havaları seven tip4
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- diğer sözlük4
- ne sağcıyım sen solcu kartoncuyum kartoncu3
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- bahamalar2
- izmirin bok bulutlarının dağılması2
- ucan tekme atan hipopotam43
- al şu 1 milyonu usd'yi bankaya yatır diyen patron2
- meksika açmazı macerası17
bismillah hotel,batı nın soykırımcı tabiatı,türkiye-suriye birliği adlı bir içimlik üç yeni kitabı çıkmıştır..
adam olmak sadece üniversiteyle olmuyormus iddiasinin canli örnegi,
cokca iyi yazarlardan.
cokca iyi yazarlardan.
adam gibi adam olan yazar. gerçek hayatdergisinden hariç erbakanın yayın organı milli gazetedede yazıyor. tam bir bosna aşığı.
edit: sevgili hakan albayrak şimdilerde bosnadan sonra tam bir orta doğu aşkıyla yanmaktadır.
edit: sevgili hakan albayrak şimdilerde bosnadan sonra tam bir orta doğu aşkıyla yanmaktadır.
orta doğu bosna çeçenistan afganistan... * aklınıza neresi gelirse yeter ki orada bir karış müslüman toprağı ve bir müslüman olsun. hakan albayrak için aşk böyle bir şey sanırım. müslümanlara yardım etmek, onların çilesini çekerek onları anlamak, onların gerçekten yanında olarak yaralara merhem sarmak. yoksa hepimiz yanındayız yardıma muhtaç insanların. ama ben burda o orda sen şurda. hakan abimiz ise tam kalplerinde olması gerektiği yerde...
bir zamanlar nihat genç ile birlikte çete adlı bir dergi çıkartmıştır.
fetullah gülen ile maddi-manevi hiçbir bağlantısı olmadan düşünceleri için her daim faaliyette olan, taktir edilesi 'adam'. hiçbir şeyi kirli bırakmayan abimiz.
edit: imla
edit: imla
(bkz: hakan albayrak kitabı)
(bkz: ebuzer)
(bkz: halifesiz günler)
(bkz: türkiye-suriye birliği)
(bkz: batının soykırımcı tabiatı)
(bkz: bismillah hotel)
(bkz: meleklerle omuz omuza)
(bkz: zaferimiz mübarek olsun)
(bkz: ebuzer)
(bkz: halifesiz günler)
(bkz: türkiye-suriye birliği)
(bkz: batının soykırımcı tabiatı)
(bkz: bismillah hotel)
(bkz: meleklerle omuz omuza)
(bkz: zaferimiz mübarek olsun)
eleştiri bombardımanına tutanların bir türlü okumayı akıl edemediği adamlardan.
kemalizm hakkında üzerine vazife olmayacak eleştiriler getirmiş, altından kalkamayacağı sözler söylerken kahvehane ağzıyla kulaktan duyduğunu anlatan az mürekkep yalamış sözde yazar.
bir arap hayranı... tahmin edeceğiniz üzere, her arap faşisti gibi şiirlerinde bol bol çöl, deve, bedevi, sarık-cübbe edebiyatı yapar. "dürüst" bir insanın "emevilerin soykırımcı tabiatı"na ve "arap dünyasındaki türk düşmanlığı"na da dem vurması gerekliyken, suriye yıllarca beka vadisinde terörist eğitirken bunları da yazması gerekirken bu konulara değinmemiştir, bu yüzden dürüst bir yazar değildir. temennim bir an önce suriye çöllerine sürülmesi, ve orada dilediği kadar bedevi olması,sarık-cübbe takıp develerle binmesidir.
yeni şafakın *yeni transferi.
kendisinin arap hayranı olduğunu düşünenler, bismillah hotel'e ya da saraybosna sevgilim'e;
kendisinin arap faşisti olduğunu düşünenler, gerçek hayat külliyatı ya da "islam dünyası harekete geçmek için uganda'nın gözünün içine baksa, varımı yoğumu uganda için seferber ederdim. ama islam dünyası türkiye'nin gözünün içine bakıyor" cümlesine;
kendisinin sarık-cübbe edebiyatı yaptığını düşünenler, hakan albayrak kitabı'na;
kendisinin emevi soykırımı ya da arapların türk düşmanlığına değinmediğini düşünenler, türkiye-suriye birliği'ne;
kendisinin suriye'yle olan husumetimiz hakkında laf etmediğini düşünenler, yine türkiye-suriye birliği'ne;
kendisinin dürüst olmadığını düşünenler, hapse girmesine neden olan yazısına ve daha sonrasında çıkardığı kemalizm terakkiye manidir'e
bakabilirler.
unutulmamalıdır ki, kitap okumak başka şeydir, kitap isimleri okumak başka şey.
(kitapların isimlerini okuyabilmeyi ilköğretim birinci sınıfa giden çocuklar bile sömestir tatilinden önce yapabiliyorlar; marifet değil yani.)
kendisinin arap faşisti olduğunu düşünenler, gerçek hayat külliyatı ya da "islam dünyası harekete geçmek için uganda'nın gözünün içine baksa, varımı yoğumu uganda için seferber ederdim. ama islam dünyası türkiye'nin gözünün içine bakıyor" cümlesine;
kendisinin sarık-cübbe edebiyatı yaptığını düşünenler, hakan albayrak kitabı'na;
kendisinin emevi soykırımı ya da arapların türk düşmanlığına değinmediğini düşünenler, türkiye-suriye birliği'ne;
kendisinin suriye'yle olan husumetimiz hakkında laf etmediğini düşünenler, yine türkiye-suriye birliği'ne;
kendisinin dürüst olmadığını düşünenler, hapse girmesine neden olan yazısına ve daha sonrasında çıkardığı kemalizm terakkiye manidir'e
bakabilirler.
unutulmamalıdır ki, kitap okumak başka şeydir, kitap isimleri okumak başka şey.
(kitapların isimlerini okuyabilmeyi ilköğretim birinci sınıfa giden çocuklar bile sömestir tatilinden önce yapabiliyorlar; marifet değil yani.)
BOSNADA SAVAŞTIĞI SÖYLENEN MiTOLOJiK KAHRAMAN.
[kat: köşe yazarları]
[kat: köşe yazarları]
(bkz: ben denize hala inaniyorum)
"mahkum bedevileriz biz
çalan her telefona mehdi diye koşan
ve elleri titreyen
ve sesleri titreyen
titreyen
mahkum bedevileriz
hudutları vurulmadan geçemeyiz biz"
çalan her telefona mehdi diye koşan
ve elleri titreyen
ve sesleri titreyen
titreyen
mahkum bedevileriz
hudutları vurulmadan geçemeyiz biz"
futbol dünyası için aldurrahim albayrak neyse, edebiyat-fikir dünyası için hakan albayrak odur. tribünlere oley oley çektirmeyi iyi bilir ama pek ciddiye alınmaz.
"her şey bir rüzgara bakıyor abi
bakma esrar çekip mayıştıklarına
bir gün var ya bir gün bu mağribli çocuklar
bir gün yakacaklar paris'i.."
bakma esrar çekip mayıştıklarına
bir gün var ya bir gün bu mağribli çocuklar
bir gün yakacaklar paris'i.."
kendi hakkında şöyle bir yazı yazmıştır buyrun şuradan ; http://www.yenisafak.com....=6839&y=HakanAlbayrak
iyi bir sair olabilir elbette bilmiyorum, zira siirden anlamam ama, cok kötü bir köse yazari.
Adam gibi adam olmayı önemseyenlerin, baktıklarında Ebuzer'i gördükleri, faşist ruhların da kendi çirkinliklerini temaşa etmekten kurtulamadıkları boy aynası... Ee, boşuna dememişler 'her şey mucibincedir' diye.
Vural Savaş Atatürk ün partisinide kapatırdı.hakikaten öyle.
--spoiler--
http://www.haber7.com/artikel.php?artikel_id=141300
--spoiler--
--spoiler--
http://www.haber7.com/artikel.php?artikel_id=141300
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar