bugün
- tai lung50
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı29
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması14
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar16
- dünyayı kimler yönetiyor6
- kombin atıp erkek düşüren kız yazar7
- claudian clouds15
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gece gelen makarna yeme isteği10
- zorunlu eğitim13
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- arkadaşlar neden böylesiniz8
- büyü yapan sözlük yazarları11
- seviştikten sonra biz şimdi neyiz diyen cin5
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- lezbiyenlik kul hakkına girmektir8
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi9
- sözlükte cin var mı6
- sedat pekmez4
- fenerbahçe12
- arkadaşlar bir şey dicem7
- gece mezarlıkta cinlere şeker dağıtmak6
- havaların soğumaya başlaması3
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı9
- iyi geceler4
- enayimiknatisii21
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- çağımızın ahlak tiyatrosu2
- salça yapan sözlük kızı10
- ölmüş birini özlemek3
- geceye bir şiir bırak7
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar7
- nervio8
- esenyurt ta polis memurunun şehit edilmesi2
- demleme usulü makarna5
- eşşek gözlü sözlük yazarı5
- bu hesap gizlidir3
- öğretmenlerin 3 aylık tatillerinin bitmesi6
- belaruslu kızlar2
- victor osimhen10
- sarapci koala55
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği11
- mucizelere inanıyor musunuz6
- türkiyede doğmak3
- kendini eleştirebilen insan7
- akrostişli şiir8
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- teomancalmasur9
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
günlük.
diger popçularin tekerleme yaptigini iddia eden yeni popçulardan.gerçek popu kendisi yapiyormus söylemlerine göre. önceki kasedi 20.000 satan kimse.
sesi cok hos olan bana lise yıllarımı hatrlatan mimar sinandan mezun olan (yada hala okuyo mu bilmiyorum)popcu.her sarkısı birbirine benzer.
sezen aksunun gullerim soldu adlı sarkısına bambaska bir tat katan sarkıcı.
genelde kızların anılarını ve de hissettiklerini bir defterde toplaması sonucu oluşan yazı biçemi.
"her şey bir otoportre, her şey bir günce." diyen harika bir kitap.
ona sormak lazım, ne'ce yazılırsa yazılsın.
duru bir güzelliğe ve usta bir yoruma sahip şarkıcı. sesini ustalıkla değiştirmesi takdire şayandır.
fatih erkoçla yaptıkları düet harikadır. yakından daha hoş ve güzel olan şarkıcıdır.
Mütevazi bir bayan şarkıcı. "bal gibi olur" adlı şarkısı iki aile dizisinin giriş müziğidir.
(bkz: üçüncü dünya savaşı güncesi)
(bkz: yağmur güncesi)
uludağ üniversitesi atatürkçü düşünce topluluğu nun basın organı.
ilk çıktığında tombiş bir hanım kızken, daha sonraları bir deri bir kemik kalmış, resmen iskelete dönmüş, şimdi pek ortalarda gözükmeyen güzel sesli popçu.
son albümünde birbirinden güzel sarkilar seslendiren güzel sarkici.
günce koral'ın yakın zamanda ikinci bir sezen aksu olma ihtimali yüksek gibi görünüyor. şarkıları mükemmel yorumlayan şarkıcıdır. aynı zamanda 77 doğumludur, diğer şarkıcılar gibi çocuk değildir, hayatı yaşamıştır ve yaşadığı şeyi yorumlayabilir.
chuck palahniuk in okuduğum bir diğer muhteşem kitabı.
anatomi kavramlarının,kitapta yer alan en işe yaramaz(insanın görüş alanını dolduran çevre kirlilikleri)kişilerin en ufak bir mimik hareketinde bile belirtildiği,kitabı okuduğunuz anda tüm bu insanları bir kas yığını gibi algılamanıza sebep olan ve bunların bir ressamın(aşırı duyarlı insan)gözünden (sanki bay palahniuk bir ressamış gibi) anlatıldığı sonu sizi şoka uğratan bir kitap.
birçok ünlü sanatçının pisikopat alışkanlıklarna da (kitabın gidişatına istinaden)bay palahniuk yer vermiştir.
anatomi kavramlarının,kitapta yer alan en işe yaramaz(insanın görüş alanını dolduran çevre kirlilikleri)kişilerin en ufak bir mimik hareketinde bile belirtildiği,kitabı okuduğunuz anda tüm bu insanları bir kas yığını gibi algılamanıza sebep olan ve bunların bir ressamın(aşırı duyarlı insan)gözünden (sanki bay palahniuk bir ressamış gibi) anlatıldığı sonu sizi şoka uğratan bir kitap.
birçok ünlü sanatçının pisikopat alışkanlıklarna da (kitabın gidişatına istinaden)bay palahniuk yer vermiştir.
sadece kayıtlarda bulunması açısından söylüyorum chuck palahniuk'un beni benden alan kitabı. zaten adamın her kitabında kendimden geçiyorum.
Altan ALKAN'ın kanal b'de sunduğu program.
al işte burada da 2 sayfa.
siz gidin demet akalın falan dinleyin ezikler.
siz gidin demet akalın falan dinleyin ezikler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar