bugün

kedi canını yediğim.
bazı kızların kendisini taklit etmeye çalıştığını düşündüğüm, herhangi bir komedi dizisinde görmek istediğim tv programı sunucusu. Severek izleriz.
sevın sevdırındır efendım, dunyayı dolasıyoruz kendısıyle ne de tatlıdır...
tatlı bir bayan ablamız.
ne zaman izlesek annem bakıp bakıp ne güzel konuşuyor dimi çok tatlı kız diye söyler içten içe kıskanırım hayır bana noluyorsa ? evde öyle bir hava eser işte. Çooook başarılı bir insan olduğunu söylemek isterim. pek çok zaman günün belli saatlerinde durulan eve can katar. nadide insan.
saim orhan gibi dünyayı turlayan seyyah.
tartışmasız ülkedeki gezi programları arasında en başarılı yapım olan gülhan'ın galaksi rehberi'nin yapımcısı ve sunucusu olan hatun kişisi.
çok tatlı kadındır. öyle böyle değil. çok severim kendisini, yaptığı programı.
tv8'in acun tarafından satın alınması ve ilk icraatının işçi kıyımı olması sebebi ile, akıbeti merak edilen sevimli bayandır.
Maalesef tv8 ile yollarını ayırmıştır. kendisi hakkında hayırlı olmasını dilerken, yepyeni bir başka proje ile yine ekranlara döner inşallah. bir gülhan şen'imiz kaldı hayatta o da gitmesin, bitmesin...
tv8 ile yollarını ayırmak zorunda kalmış hatun.
gelsin evimin kadını, çocuklarımın anası olsun. tek şartım var: kısır yapmasını acilen öğrenmeli.

243 gün sonra gelen edit:tamam kısır yapmasını bilmesen de olur.
yıllarca tv8 de "gülhanın galaksi rehberi" adlı programı sunan sempatik sunucu. tv8 acun ılıcalı tarafından satın alınınca yılların programı kaldırıldı.
sabahtan beri "lan ben bu kadını bir yerden hatırlıyorum" diye diye kafam sikildi. şimdi hatırladım.

https://www.youtube.com/watch?v=7LMEATO2J5M

hey gidi günler...
az önce tv8 de sunduğu gezi programında ki sempatikliği ve tatlılığı ile beğenimi kazanmış güzel sarışın. evlenilecek kadın.
şu sıralar evlendi diye duyumlar, dedikodular duyduğum nickimin sebebi. öyleyse elveda sözlük, elveda ay elveda feza...
dünya üzerinde kendisinden daha çok sevdiğim hiçbir dişi olmadı.
tv 8 de yaptığı gülhanın galaksi rehberi aslı programla tanıdığım ama uzun zamandır ekranlarda göremeyince öldüğünü kaldığını sorma aşamasına geldiğim güzel sunucu.
Tatlı mı tatlı, çılgın mi çılgın, gezgin ve bugün doğum günü olan televizyon programcı sı güzel kadın.
sıcak kanlılığının ailesinden geldiğine kuzeni sayesinde emin olduğum balık etli ama hoş program sunucusu.
acun ılıcalı tv 8'i alınca programına son verilen güzel ve sempatik sunucu. eğlence kanalında nasıl gülhan şen'e yer olmaz aklımız almadı. özlüyoruz kendisini.
yeniden ekrana dönmüş tatlı gezgin
http://www.esaspark.com/g...ri-bu-aksam-basliyor.html
trt haberde ansızın görüp ulan karı sen nerdeydin diyip mutluluk katan insanlardan bi tanesi güler yüzü ile gezi programlarında izlenilmesi vazgeçilmez olan programlardan bi tanesi artık her cuma seninleyiz gülhan .
trtlerin birinde dünyayı dolaşan hanımefendi. en son nepal'de görülmüştür. izlenmesi zevk veren bir gezi programıdır.
Çok tatlı hatun benden yaşca buyuk olmasina ragmen evlenelim dese evlenirim.
yıllardır gezi programı sunan şahsiyet. tv 8 de baya program yaptı simdi trt de geziyor.
mikrofonuna monte ettiği şapşirik şeyler ile hedef şaşırtmayı hedef eylemiş lakin 200 küsür yoruma bakacak olursak başarısız olmuş sevimli kişi.
© copyright 2005 - 2026