bugün
- beyazsemsiyeliyabanci27
- yorgun mermi19
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- karton toplayan çocuk4
- gina carano13
- sözlüğün kırbacı8
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- gocu bak bi3
- buddy dude17
- anın görüntüsü21
- mocu4
- aym'nin süresiz nafaka kararına isyan eden kadın2
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- katatespizartmasi15
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- kılıçdar'ın chp'nin oyunu yükselttiği yalanı5
- true yetkili olsun kampanyası2
- g35
- chp'lilerin gene kılıçdaroğlu'na oy verme ihtimali6
- intikam almanın çok keyifli olması3
- 7 haziran 2026 ara yerel seçimleri2
- sevdiğine şiir yazabilen kaslı ve yakışıklı erkek5
- en son ne yediniz11
- libido yükselten şeyler4
- baba olmak istemeyen erkek3
- türkiye'nin mavi vatan hazırlığı3
- uysaljakoben32
- futbol9
- koç holdinge kayyum atanırsa olacaklar3
- ben geldim naneler2
- sokak düğünlerinin geleneksel özellikleri3
- kene vs ktç6
- türkiye17
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı20
- ateist görünce korkan dinci5
- havaların ısınmasıyla çok fena azmak7
- fenerbahçe8
- 7 haziran 2026 fenerbahçe başkanlık seçimleri2
- bu son entry2
- toplum içinde sözlüğe girmekten utanmak6
- chatgpt4
- 7 haziran 2026 venezuela türkiye maçı11
- venezuela3
- hakan çalhanoğlu4
- genç yaşta ölen ünlüler9
- birini özlememek için yapılan şey3
- ona bir şey söyle15
- bir ulu yazarına sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlamak2
- pilates3
entry'ler (363)
ilk olarak menderes zamanında gelmiştir ülkemize. Hatta halk tarafından "menderesin develeri" olarak adlandırılmıştır o dönemlerde.
ilk önce geniş bir fırın alın... Yada dur dur hiç bulaşmayın en iyisi gaziantepe gidin orda iyi çıkıyor baklava.
sözlükte baya baya uyuşturucu bağımlısı kardeşlerimizin olması hasebiyle ortak iş yürütülmesi gereken kurumdur.
somut dünyada karşılığı olmayan kelimelerden biridir mükemmel. Mükemmeliyetçi insan vardır ama mükemmel insan veya mükemmel birşey asla yoktur. O yüzden mükemmeliyetçiler asla mutlu ve memnun olamaz. Çünkü ne kadar emek verirlerse versinler eksik bir şey muhakkak olacaktır. mükemmel olmasını istediği şeyi meydana getiren unsurlarda mükemmel değil keza, tabi onu meydana getirenlerde... Böylece devam eder silsile... Tek mükemmel vardır O'da kendini sanatıyla bizlere gösterir doğada, vücudumuzda, her bir zerrede...
(bkz: depresif atak)
kahırdan ziyade sözlük ortamlarına her önüne gelenin girmesiye "ahıra" hemde dingo nun ahırına dönüşmesi günümüzün acı gerçeklerinden...
yani banyo yapmak için kışı bekliyorsa şahıs yanlış zaman dilimini tercih etmiş demektir. Yazın yapsın madem o kadar beklemiş az daha sabretsin...
olabilir hep beraber uyumayalım ama birileri nöbette kalsın denilesi başlık...
hamam mıyız?
önüne gelene umut bağlamaktır, güvenmektir. Gün geçtikçe yenilen kazıkların acısıyla kalbin taşlaşmasına sebep olan rahatsızlık. Hal böyle olunca da etraftan diyorlar ki hayatı öğreniyorsun. Külliyen yalandır, şüpheciliği ve güvensizliği öğrenmektir tam olarak bu. Acıdır ama herkes tadına bakar...
güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayattan lezzet alır...
sarımsağı gelin etmişler 40 gün kokusu çıkmamış. Herşeye alışılır yani kısacası yeter ki zaman geçsin der bu atasözü ama doğruluğuda tartışılası...
kağıttan gemiler yapıp okyanuslara bırakan yazar...
aldığı paraların haram olduğu oyuncu. Onu oyuna sokan zihniyeti sorgulamak lazım ilk önce...
her duyguyu en yoğun kıvamlarında yaşadım bugün... Henüz bitmedi ama ben yine erken tükendim...
kimisi susar, kimisi bıkar, kimisi belli etmez kahkaha atar, kimisi de yazar... Bende onlardanım işte sözlük... Kendime muhatap olarak boş sayfaları seçtim. Hiç birinin gıkı bile çıkmıyor. Derdimi kalemlere mürekkep diye doldurdum, gönlümden süzüp döküyorum kağıtlara...
o zaman merhaba sözlük...
o benim efenim. Ama kullanmayın sakın sıkıntılarınızı kendiniz aşmaya çalışın. Beni intiharın eşiğine getiren yegane ilaçlar bu çeşit ilaçlardı. Ayrıca bu ilaçların çoğu halk arasında şeker hapı olarak bilinen placebo ilaçlardır. (bkz: prozac)