bugün
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin10
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- gece yarısı çalan telefon7
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- geceye bir söz bırak3
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- uysaljakoben21
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- gammaz olmuşum13
- eski dizileri izlemek3
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- aquila bicipite8
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak2
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri5
- kel erkek3
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- death2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- bizim delilere bakayım4
- gecenin şarkısı4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- ses yakışıklılığı2
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- pazarda su satmak2
- gazlamak2
- semum3
- sevgiliyle kavga etmek2
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
entry'ler (30)
tam evlenecekken ilgili entryini (#31815873) okuyup, nişanı atmama vesile olan yazar.yuva yıkan yazar (bkz: doğmamış çocuğa mektup)
koduğum sağlık sistemine ,5 dakıkalık hasta bakma süresine rağmen tanı atlamamaya çalışmak,bazen hastaya rağmen hasta için tepinip durmaktır.
sonunda tüm olumsuzluklara direnemeyip,defansif tıp anlayışına geçmektir.
sonunda tüm olumsuzluklara direnemeyip,defansif tıp anlayışına geçmektir.
nice günahlara şahit olmuş,yuzyıllardır bıkıp usanmadan karanlıkları yırtan uyarı.kimisi için günün bittiğini ve uyuması gerektıgını gösteren çalar saat alarmı,kimisi için güne başlangıç işareti.
16 yaşındaki çocuğun ölümü değil de 78 yaşındaki birinin ölümünün düşündürücü olması.
(bkz: insan gerçekten hayret ediyor)
(bkz: insan gerçekten hayret ediyor)
malesef kaybettik.
şimdi bol limonlu ve salatalı olacaktı ki..
bu saatte akıllara karpuz kabuğu düşüren hede.
bu saatte akıllara karpuz kabuğu düşüren hede.
yök'te eğitim öğretim dairesi başkanı abla.
af dolayısıyla yök'ün web sayfasındaki 0 312 298 78 00 no lu telefonunu farklı günlerde 3 kez aradım,üçünde de agresif sert tavırlarla telefona bakan bi abla.telefona bakan kendisi yada sekreteri kimse artık,bir doktor olarak söylüyorum :abla o sinirle fazla yaşamazsın.
af dolayısıyla yök'ün web sayfasındaki 0 312 298 78 00 no lu telefonunu farklı günlerde 3 kez aradım,üçünde de agresif sert tavırlarla telefona bakan bi abla.telefona bakan kendisi yada sekreteri kimse artık,bir doktor olarak söylüyorum :abla o sinirle fazla yaşamazsın.
bir kardiyoloğun yazıp,yönettiği ve oynadığı kısa film.
oynayanların hepsi hastane personeli.
http://youtu.be/isyi192ex6y
oynayanların hepsi hastane personeli.
http://youtu.be/isyi192ex6y
taze,sıcacık bi yazar.yeni çıktı.
sözlüğe yeni düşmüş yazar.allah kurtarsın.
bir yardımda bulunmuştur,mikro düzeyde eywallah ama makro duzeyde bu harekete bu kadar deger atfedilmesı ilkelliktir,geri kalmışlıktır. bu adamın bir kişiye yaptıgı münferit hareketi,devlet denen kurum/kuruluşun her ıhtıyacı olana daha organize şekilde yapması gerekirdi.ortada sosyal devletin esamesi okunmayınca böyle münferit hareketler bu kadar çok ses getirir.bir ülkede bu tip yardımlar ne kadar alkışlanıyor,ses getırıyorsa o ülke o kadar az gelişmiştir.bir nevi "aa kuşa bak kuşa" olayıdir.malı goturen goturene.
yeni bir yazar.sözlüğe çok şey katacak.evet.
çiçeği burnunda bir yazar.
sözlüğe çok şey katacağından eminim.biraz agresif ama olsun.
sözlüğe çok şey katacağından eminim.biraz agresif ama olsun.
uludağ sözlüğün onulmaz yarası.ekşideki reklam furyasından kaçıp buraya gelelim dedik ama konsept,tanım seviye hak getire.okuyup bilgi edineceğiniz entrye pek denk gelmedim.hayır orda inci sözlük dururken ona dönüşmenin anlamı ne.
gunde 200 hastaya baksanız,sizde de o duyarsızlık ve vurdumduymazlık olur.hasta görmek istemez,nöbetten arkanıza bakmadan kaçarsınız.defansif tıbba geçip ,"bu hasta nasıl elımde patlamaz" ı düşünürsünüz.
henüz çekilmemiştir.
berkin elvan'ın ardından süslü cümleler kurup,berkin'in annesini meydanlarda yuhalatanlarla maç yapan bukalemukremin abi.tarihe not düşülsün.
ş harfinden orak çekiç figürleri türetmeyi öğrenmekten,banka reklamlarında oynayarak ş harfinden dolar figürleri türetmeyi öğrenmeye terfi etmiş,rahat etmiş yazar.
ş harfinden orak çekiç figürleri türetmeyi öğrenmekten,banka reklamlarında oynayarak ş harfinden dolar figürleri türetmeyi öğrenmeye terfi etmiş,rahat etmiş yazar.
türkiyede hizla yayılan hastalık.
türkiye gibi kayıtların yerlerde süründüğü ülkelerde aids hastalarının gerçek sayısı,resmi rakamların 10 katı olarak kabul edilir dunya sağlık örgütü tavsiyesi olarak.resmi kayıtlarda bile aidsli hasta sayısı 2012'de altı bin iken 2013'te yedi bin civarındadır.
ayrıca hiv pozitif olduğu halde henüz aids tanısı konulmayanlarda,takip sürecinde bile majör depresyona giren 3 hasta görmüştüm.
demek ki napıyoruz?korunuyoruz.
lutfen sevişirken kurallara uyalım,uymayanları uyaralım."uyaralım" derken yanlış anlama lan!!bir1!
edit:imla.baksimdinedicem in uyarısıyla.
türkiye gibi kayıtların yerlerde süründüğü ülkelerde aids hastalarının gerçek sayısı,resmi rakamların 10 katı olarak kabul edilir dunya sağlık örgütü tavsiyesi olarak.resmi kayıtlarda bile aidsli hasta sayısı 2012'de altı bin iken 2013'te yedi bin civarındadır.
ayrıca hiv pozitif olduğu halde henüz aids tanısı konulmayanlarda,takip sürecinde bile majör depresyona giren 3 hasta görmüştüm.
demek ki napıyoruz?korunuyoruz.
lutfen sevişirken kurallara uyalım,uymayanları uyaralım."uyaralım" derken yanlış anlama lan!!bir1!
edit:imla.baksimdinedicem in uyarısıyla.
sevgili naz.sesimizi duyuyorsan lütfen dön artık sözlüğüne.hepimiz seni çok özledik.birileri seni kaçırmışsa,telefon aç yada gammazla ama bi şekilde haberdar et bizi.50 bin yazar ile anında ordayız.
ortalıktan kaybolmuş yazar.
ortalıktan kaybolmuş yazar.
geyik değil,taksim mangoda sıra sıra yanyana oturan o abileri görünce kadın erkek ilişkilerinin uyuşmazlığının gelip düğümlendiği noktanın somut resmidir bu diye düşündüm.postmodern işkence.
ha ben para bozdurmak için girmiştim canım.
ha ben para bozdurmak için girmiştim canım.