bugün
- kafanın çok büyük olması8
- 8 kasım 2026 çorum fk fenerbahçe maçı11
- allah vardır diyenlerin hiçbir kanıt gösterememesi11
- hoşlanılan kızın ayağınızı yalamak istemesi7
- yalnız çirkin asosyal erkek6
- ibrahim tatlısesin peygamber olma ihtimali6
- ismet gürbüz sözlüğü nasıl keşfetti6
- en sevilen ibrahim tatlıses sözleri6
- dizi sektöründeki maliyet krizi16
- askerde cinsel ihtiyaçlar nasıl gideriliyor6
- anın görüntüsü23
- kahtalı mıçı hayranı kız4
- zorunlu askerliğin ahlaki sorunu3
- beni benden alırsan seni sana bırakmam3
- iş arıyorum sözlük2
- duygu özaslan6
- komşudan gelen sevişme sesleri2
- timsah yürüyüşü4
- anelka alex tuncay hooijdonk dörtlüsü5
- özel ders vermek4
- sollen wir'in die disco gehen2
- hasslich2
- siirtte starbucks olması sorunsalı2
- ülkücü erkek ermeni kız aşkı10
- beni benden alırsan bene nolur3
- bir ara mutlaka görüşelim2
- yoktan var etmek boş kağıda nokta koymak gibidir3
- ya şeytan haklıysa5
- bazlama heykeli2
- 2008 09 süper lig3
- kulağıma ayıp şeyler söyle diyen kız2
- fare var deyince ay ben korkarım diyen erkek7
- trabzonspor'un evinde 90 maçtır yenilmemesi rekoru4
- almanca bir not bırak2
- verrückt2
- 2026 2027 sezonu şampiyonu fenerbahçe3
- fenerbahçenin keşkeleri3
- 6 kasım 2002 fenerbahçe galatasaray maçı4
- dia saba2
- helin kandemir4
- 90lar türkçe pop5
- askerde özlenen şeyler9
- 15 kasım 20264
- espiyonaj dizisi3
- başkalarının hayatı dizisi4
- bana aşık olan var mı3
- 7 kasım 2026 galatasaray amed maçı23
- bir kadın olarak dünyaya fırlatılmak4
- 2004 2011 arası fenerbahçe3
- izmir de poposundan bıçaklanan trans birey7
gercekle$tirenine pek rastlamanin mumkun olmadigi doga olayi. bazi $artlar temin edildiginde olabilitesi yukselir sadece.
lan saat sabahin yedisi ve sicacik yataktan kalkmak zorundayim. ak$ama kadar cali$ip yorgunluktan olecegini bile bile hangi deli gulumser? ebem aglayacak ve ben gulecegim, olacak i$ degil. lakin sabah yedide uyanmi$ ve sevgilini yaninda gorebilmi$sen her $ey degi$ir ve bi anda kendini e$ekler gibi siritirken bulursun.
lan saat sabahin yedisi ve sicacik yataktan kalkmak zorundayim. ak$ama kadar cali$ip yorgunluktan olecegini bile bile hangi deli gulumser? ebem aglayacak ve ben gulecegim, olacak i$ degil. lakin sabah yedide uyanmi$ ve sevgilini yaninda gorebilmi$sen her $ey degi$ir ve bi anda kendini e$ekler gibi siritirken bulursun.
sonrasında 'rüyanda eşeğin skinimi gördünde böyle sırıtıyosun' diyerek insanların seni hor görmesiyle neşenin kaçması durumudur.
her sabah olması beklenen sey...
güne çokokremle başlayan kişidir. en tatlı sabahlaaaaaaar, çokokremle başlaaaaar *
(bkz: erol evgin)
nedendir bilinmez, sabah yüzünüzü yıkamak üzere aynaya baktığınızda gülümseyen bir suratla karşılaşırsınız. kendinizi o halde görünce "deli miyim neyim?!" diye kendi kendinize gülersiniz. sonra aynaya dönüp bir daha baktığınızda görüntünüz hoşunuza gider. bilindiği gibi gülümsemek; insanı olduğundan daha güzel gösterir. içinizi saran hoş duygular eşliğinde sokağa çıkarsınız. aynadaki gülümseme yüzünüzde kalmıştır ilk günkü tazeliğiyle ve etrafa nedensiz gülücükler saçmaya devam edersiniz. sanki büyülü bir el değmişçesine herşey olumlu yönde gelişir. gün hiç bitmesin istersiniz; o gün şanslı günlerinizden biridir sizce. oysa herşeyin güzel gitmesine sebep olan şey, sadece ve sadece güne gülümseyerek başlamaktır. sabah oluşan pozitif hava tüm günü etkiler, farkında olmasak da. pozitif düşünce gücünün de etkisiyle olaylar çoğunlukla istediğiniz gibi gelişir. tüm bunlara bedel olarak sadece gülümsemek... ne güzel bir bedel değil mi?
guzel bi' gunaydin mesajiyla da katmerlenir;
"Dunyanin nufusu ikiye bolunuyor,
Yarisi sen oluyorsun yarisi ben..
Sonra ikimiz bir butun oluyoruz,
kimseye sezdirmeden..."
"Dunyanin nufusu ikiye bolunuyor,
Yarisi sen oluyorsun yarisi ben..
Sonra ikimiz bir butun oluyoruz,
kimseye sezdirmeden..."
güzel bir başlangıçtır. hele selamlayarak, güzel temennilerle vs başkalarının da güne gülümseyerek başlamasına vesile olursanız tadından yenmez.
senin için güzel yazılar yazılmış ise ve bunları görüyorsan sadece gülümsemezsin götün tavana bile değer şerefsizim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© 2005 – 2026 uludagsozluk.com