bugün

Feleğin çemberinden geçmiş bir yazar. Envai çeşit insan tanımış, tehlikeli sokaklar görmüş, hayatın içine bodoslama dalmış bir havası var.
an itibariyle dünyanın düz olmadığını bir kez daha görmüştür.
yetkili bir yazar. severek takip ederiz.
ayrıca neden yetkili olduğuna anlamlı ve içe sinen bir yanıt bulamadığım yazar. anlayamıyorum.
görükle ile ne alıp veremediği olduğunu merak ettiğim, zaten donuz listemde olan ve haklı sebeplerden ötürü sevmediğim antipatik yazar.
yeter ya, tadında bırak. lütfen !
kafayı görükle ile bozmuş bir yazar.
yalancı bir yazar. kendisi yersen 15 yaşındaymış. bir de yetkiliymiş böyle yetki olmaz olsun.
görsel
Geçmiş olsun. Ihlamur, limon, bal...

Evet.
iyileşmesi bir aleyna tilki götüne bakar. geçmiş olsun.
görsel
kendisini takip ederim karı zevki sıfırdır.
aleyna tilkinin götü mötü enterilerine bakmayın aslına çok kültürlü bir adam bu. daşşak geçmiyorum ciddiyim.
--spoiler--
başka gelebilenler olursa o taraflarda zall'in geleceği bir zirve de olabilir belki.
--spoiler--
keşke gelebilseydim ama saat 2'de dersim var.
önümüzdeki cuma sultanahmet camiinde cuma namazını beraber kılmaya karar verdiğim yazar. cuma çıkışında da beraber lokma ve lokum dağıtıp hayır dualarına talip olacağız insanların. başka gelebilenler olursa o taraflarda zall'in geleceği bir zirve de olabilir belki.
şimdiden gelecek cumanız mübarek olsun.
hayırlı günler.
görsel

Seni dinleyenler battı kanka hahahah.
iyi çocuktur severim jimmy i.
Hayat üniversitesi mezunudur.
Feleğin çemberinden geçmiştir. Bilgelik buradan geliyor.
Bu arada true, kız bulamayınca grinch'e iltifat ederek yürümüştür.
Gözden kaçmadı.
Bilgi dediği de kadın götü veya memesi ;)
objektif olarak söylüyorum sözlüğe en kalite bilgi giren yazar bu. bakın öyle bez bebek nana veya ismet gürbüzün girdikleri gibi zikimsoniks bilgilerden bahsetmiyorum . adam gerçekten orijinal şeyler giriyor. hiç gitme lan burdan. bu sözlüğün sana ihtiyacı var.
yine kuponu yatan dev yetenek
görsel
Ağır abaza olduğunu düşünüyorum.
aleyna tilkiyi, anasını, bacısını komple takibe almış sözlüğümüzün en güzel yetkilisi.
görsel
kusma lan çikolata o.
© copyright 2005 - 2026