bugün

/63
cirit atan atlet resmiyle mide bulandıran arama motorudur. şu elemanı bir tıraş etseydiniz be!

görsel
ıssız adaya düşünce yanına alınacak 3 şey den biri.
değişik bir doodle çalışmasında.

http://www.google.com/doodles/hurdles-2012 efem...
arama motoru.

(bkz: 7 ağustos 2012 google doodle).
hergün birşeye benzemeyen sporcu çizgi film resimlerini koyacağına

olimpiyatlarda yarışan sporcularımızın resimlerini koyup onların tanınmasını sağlasa daha iyi olurdu.
gün geçmiyor ki gelişmiş arama motoru google bir şirinlik peşinde daha koşmasın. yaptığı atraksiyonlarla neşemize neşe katmasın, hayatı yaşanılır kılmasın, sabahlarımızı şaşkınlıklara boğmasın. lan varya o kadar abartmak istedim ki şu an, akşamları googledan yumurtalı pide alıyorum falan diyebilirim, ama kim inanır?

konudan saptım sanılmasın, burdayım. şimdi bu google bugün engelli koşuyu ekrana taşımış. zenci bir abi, beyaz çoraplarıyla karşılıyor bizi. önce bir anlık gazla "anaa zıplıyo zıplıyo" gibi tepkiler verdim ama sonra sakin kafayla düşününce karar değiştirdim. "adamı zıplatmasana lan" dedim. hakkaten klavyeyi bırakıp seyredin böyle, koşmuyor zaten yürüyor. hımbıl biraz. tabi o saçlardan olabilir. ayrıca engelleri üstünden atlayarak değil de, yıkarak geçmenin daha mantıklı olduğunu bu sayede öğrenmiş oluyoruz. öğrenmenin yaşı yok. aha bu da link. bildiğimiz google linki lan, kolaylık olsun öyle.

http://www.google.com.tr/
kendini her daim yenileyen dinamik bir şirkettir. 2012 londra olimpiyatları doodle'ları ile çoğu kişiyi oyun manyağı yapmıştır.
Anladigim kadarıyla oyun sitesidir. Genel olarak spor oyunları bulunmaktadır.
Olimpiyat oyunlarının oyunlarını yapmayı bıraktığında daha sağlıklı gecelerim olacaktır.
olimpiyatlar boyunca bilumum oyunların doodlelarını yaparak insanlara ateri zevkini yaşatmaya çalışmaktadır.
bugün bi oyun yapmamış sitedir.
favicon'unu değiştirmiştir. yeni favicon'u şöyle: görsel
sıradan tipik bir logosu vardır.
dokunmatik ekranlı telefon ve tabletlerde google handwrite uygulamasını kullanıma sunmuştur.

http://www.google.com.tr/...dwritinginput/mobile.html
internetten sonra en büyük icad.
ülkemizde birşeyi aramak istiyorsanız yapacağınız ilk tercihtir.
Dünyanın en büyük motoru. ama kendilerine ulaşmak zordur. elle tutulur bir mail adresleri ya da telefon numaraları yoktur. ancak hemen hemen her konuda hazırladıkları yardım formları bulunmaktadır. ve bu formlara cevap vermeleri aşağı yukarı 2-3 saati bulmaktadır. bu sebepten kullanışlıdır. öyle ki, seneler önce bir blog açtınız diyelim ve bu blogun şifresini ve mail adresini hatırlamıyorsunuz. naparsınız? hemen bir içerik kaldırma formu doldurur derdinizi anlatırsınız. bi kaç saat içinde gelen cevap sizi çok şaşırtır. adınız dışında hesapla ilgili hiç bir şey bilmezsiniz ama verdikleri cevap sizi hiç yormaz.

"Merhaba Maxime Bey,

E-postanız ve cevabımızı sabırla beklediğiniz için teşekkür ederiz.

Söz konusu içeriği aşağıdaki URL'lerden kaldırdık:

http://xxxxxxxx.blogspot.com/

Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu varsa lütfen bize iletin.

Saygılarımızla,

Google Ekibi"
her bi boka doodle yaparken 30 ağustos'u es geçmişlerdir.
dünyadaki tek kusursuz $irket.
batı'da büyük şirket doğu'da ise bildiğin "motor" dur. milyonlarca insan kullanıyor. motor işte!
30 Ağustos 2012 zafer bayramında ufacık da olsa bayraklı bir doodle oluşturmayarak çok büyük hayal kırıklığı yaratmıştır.
(bkz: yandex e geçmek için bir neden daha)
bir haftalık çiçeği burnunda bir baba olarak, her gün hayır duamı alan arama motoru. lan bilmediğimiz, aslında dünyanın en normal şeyi olup, bir anne babayı deli gibi endişelere gark eden ne çok şey varmış. iyi ki varsın google. arama motoruna iki satır yazı yaz, aslı neymiş öğren.

(bkz: yeni doğan bebeklerin cildindeki kızarıklıklar)

(bkz: yeni doğan bebeklerde düzensiz nefes alıp verme)

(bkz: yeni doğan bebeklerde hıçkırık)

(bkz: yeni doğan bebekler ne kadar uyur/emer/kakasını yapar)

(bkz: ve daha bunun gibi bir sürü şey)
google bilmezse kimse bilmez görüntüsünün altında çöp bilgilerin dolduğu yeni nesil arama motoru.
bir alışveriş sitesinde herhangi bir ürünü inceledikten sonra, gezindiğim diğer sitelerdeki reklamlarda aradığım ürünün görünmesini sağlayan arama motoru. şimdi başka bir arama motorunu deniyorum. google'a bunu yapacağım aklıma gelmezdi.

edit: geri google'a döndüm. bunun başka çözümü yok mu,acaba suserler?
google, amcamızdır.
© copyright 2005 - 2026