bugün
- tai lung50
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar16
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı25
- claudian clouds14
- arkadaşlar bir şey dicem6
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması8
- lezbiyenlik kul hakkına girmektir7
- öğretmenlerin 3 aylık tatillerinin bitmesi6
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- mentali bozuk sevgili3
- mucizelere inanıyor musunuz6
- biliyorum ama soylemem3
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi8
- büyü yapan sözlük yazarları9
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- gece mezarlıkta cinlere şeker dağıtmak2
- kiraz sapı2
- manavdan yasak elma alan kız2
- bit yavrusu2
- eşşek arıları neden eşşeğe benzemiyor3
- baba parasıyla artistlik yapmak5
- dünyayı kimler yönetiyor4
- instagram da bazı fotoğrafların büyümemesi4
- gökten çikolata yağması4
- kaş aldırmaya kuaföre giden kız2
- salça yapan sözlük kızı10
- ruhi çenet4
- eşşek arısı tarafından sokulmak3
- yahudi yobazlığı2
- 15 ocak 20033
- sözlükte feyk hesabı olan yazarlar4
- nervio6
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- enayimiknatisii21
- kendini eleştirebilen insan7
- düşün ki o bunu okuyor3
- askerde yaşanılan zorluklar6
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- ilk insanlar ilk insan olduklarının farkında mıydı3
- victor osimhen9
- durduk yere aklıma geldi yine2
- büyü yaparken etik kurallar nelerdir5
- deizm ateizme giden yolun kavşağıdır3
- şeytan'ın ağır işsiz olması4
- görgüsüz insan modeli3
- sibel can'ın kilo alıp verdiği dönem4
- sözlükte kavga oluyor hissi4
- ruhi çenet'in hasidikler videosu3
- sözlükteki gollumlar3
divx severlerin vazgeçemediği ilk üc video player arasında yer alir.11 Inspirat adlı skin ile media player 11'in aynısı haline gelebilmektedir.diğer 2 program için (bkz: bs player) (bkz: media player classic)
flv formatını tak diye çalıştıran program. çekilen resimler de diğer programlara göre daha kaliteli.
bs player'daki türkçe karakter sorununa çözüm olarak kullanılabilecek güzel program.
diğer programların sürekli hata vermelerine, bazı dosyaları açamamasına o kadar alışmışımki , gom player a alışamadım bir türlü. ne bi hata ne de herhangibir dosyayı açmamazlık yapıyor. kullanamayacağım sanırım daha fazla. *
bs player ın yüzüne bakmamama sebep olan harika video oynatıcı.
bu gün kendini updatelemiş program. ufacık tefecik içi dolu turşucuk. dvdlerin menülerinde kolayca gezinme imkanı vermesi çok güzel.
ilaç gibi ilaç. *
.mov codec'ini oynatamayan aciz program.
(bkz: vlc player)
(bkz: vlc player)
geçen kavanozun ağzı sıkışmış. attım gom pileyıra, çat diye açtı!
bu değilse bile, ne bulsa açıyor. sınır tanımıyor, sinir yapmıyor. sevdiceğim oldu gom pileyır.
bu değilse bile, ne bulsa açıyor. sınır tanımıyor, sinir yapmıyor. sevdiceğim oldu gom pileyır.
hemen hemen her formattaki video, şarkı ne varsa açabilme özelliğine sahip, kullanımı, kurulumu kolay program. media player'dan sonraki favori.
içerisinde K-Lite Codec Pack barından program . boşuna bilgisayarınızı kasmayın K-Lite Codec Pack yükleyin.
k-lite+media player+vlc=saadet, formülünün herhangi bir yerine konduramadığımız değişken...
720p, 1080p diyorum ıghıh-olamaz diyor...
720p, 1080p diyorum ıghıh-olamaz diyor...
kullanmayan bin pişman bir program.
Codeclerin bir kısmını çalıştırabilen ve sade bir arayüze sahip olan medya oynatıcı.alternatif olarak (bkz: videolan player)
ara yüzü çok hoş gözüküyor, hızlı da bişi. Ailecek kullanıyoruz.
pls uzantılı dosyaları da açabilen, yani Radyo Uludağ'ı da dinleyebileceğiniz ortam yürütücüdür.
en kral video oynatıcısıdır. gerek arayüzü gerek tool'ları gönüllerde taht kurmuştur. windows 7,vista,xp ortamlarında sorunsuz kullandım ve hala kullanmaktayım. benim için bs player efsanesini bitiren video oynatıcıdır ayrıca.
Nerdeyse her video aça bilen tavsiye edilebilecek bir programdır.
Bilumum formatta videoyu oynatmasının yanısıra video'lardan capture almak için de idealdir. Beleştir, kullanışlıdır, basittir.
media player classic varken bu da nesi programı.
media player classic adidas ise bu nike' tır.
media player classic rızla ise bu ocb' dir.
yani media player classic sadedir ve klasiktir -e adı üstünde-. gom player da biraz daha arayüz ve görünüm gücü olan ve yine de asla yolda bırakmayacak yenilikçi sorunsuz media player' ımızdır.
media player classic rızla ise bu ocb' dir.
yani media player classic sadedir ve klasiktir -e adı üstünde-. gom player da biraz daha arayüz ve görünüm gücü olan ve yine de asla yolda bırakmayacak yenilikçi sorunsuz media player' ımızdır.
k-lite codec pack ile birlikte kullanıldığında açamayacağı uzantı olmayan oynatıcıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar