bugün
- nihoşun ölümü10
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi16
- özgür özel'in tutuklanması9
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek12
- benim çocuğum yapmaz annesi4
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması3
- herkes denize pikniğe giderken sizin çalışmanız3
- akp vs pkk6
- kıbrısı ingilize veren padişah3
- kolonoskopi3
- kılıçdaroğlu ve vahdettin benzerliği2
- lore peyniri4
- sözlük yazarı dövmek6
- vitamin hapı kullanmak2
- enver paşa3
- 90 lar2
- arka kapının gıcırdaması5
- yeni parti7
- ülkücü bir babanın oğluna vereceği isim6
- truvalı helen3
- yazarların sgk borcu4
- bir kadının hoşlandığını belli etmesinin yolları6
- dm açsana diyen erkek5
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması6
- sözlükteki ılımlı bayanlar3
- lütfen mümkünse zahmet olmazsa rica etsem4
- en güvenilir siyasi lider2
- düğün dernekle evlenir kimseye duyurmadan boşanır7
- osmanlıca3
- magnezyum ve colagen kullanmak5
- meal kuran değildir26
- bilmediğin numaraya alo dedin yandın4
- ama kent uzlaşısı6
- terörsüz türkiye de yasal süreç4
- kadın ve paradan başka bir şey düşünmeyen erkek8
- çerçeve yasa teklifinin meclis'e sunulması6
- bayan yazarların nick altı2
- kaplumbağaya yem verdim3
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi14
- aile hekimi5
- namazlı mealler kuran değildir2
- spacex roket parçasının ay'a çarpması2
- ali vefa11
- theodor herzl e devlet madalyası vermek4
- ikinci el otomobil piyasası2
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- 5 ağustos 2026 üç kadın cinayeti üç bavul2
- midilli adası6
- insanlar sizi nasıl tanımlar7
- duş almak vs duş yapmak6
hakan şükür'ün atmak kadar kaçırmakta da usta olduğu şey.
malt ın sanki hayata karşı yazmış olduğu enfes şarkı.
berberdeyim sıra bekliyorum saçlar papaz olmuş, usta'da ender görülen bir berber davranışında bulunarak hiç konuşmuyor. kalfa spastik gibi bir çocuk sürekli bana bakıyo, gülüyo, aynaya dönüp saçını düzeltiyo, sonra malt'ın ''gol'' şarkısı çıktı o ana kadar dünyanın en sakin berberi olan adam birden kalfaya dönerek '' çabuk değiştir lan şu şarkıyı , adam gibi bişey aç '' diyor.. sonrası bir coşkun sabah şarkısı..ustacım naaptın sen yedin güzelim şarkıyı.
hayat tarafından şahsımıza atıldığında son derece can yakıcı olan, hele ki işin içinde bir de çalım varsa ve de top tam doksana gittiyse apışıp kalınan olayın tasviri.
(bkz: orgazmdan daha zevkli anlar)
lost heroes karışımı yeni dizi. hücre yenileme özelliği felan var dizide. en azından fragmanı öyle buyrun izleyin. ayrıca kızda kate e çok benziyo. http://www.youtube.com/watch?v=lGrASZ09zpk (bkz: çakma lost)
tribünde yanında duran hiç tanımadığın neidiğü belirsiz bi herife sarılmana neden olan durum.
ntvspor'da her salı 19.30 - 21.00 arası yayınlanan ersin düzen'in sunduğu, güntekin onay ve mert aydın'ın yorumlarıyla çok keyifli bir hal alan program. avrupa maçları üzerine sınırsız sohbet, görüntü ne ararsanız var. hatta ps ve pc oyunları bile tartışılıyor.
an itibari ile seyredebilir, keyiften geberebilirsiniz.
an itibari ile seyredebilir, keyiften geberebilirsiniz.
http://fotoanaliz.hurriye...8310&p=1&rid=4369
trt'deki saçmalamanın son örneği.popstarlar, çakma diziler, şakirt kanallardan sunucu araklamalar, nihat hatipoğlunu almadıkları kaldı bir tek!
trt'deki saçmalamanın son örneği.popstarlar, çakma diziler, şakirt kanallardan sunucu araklamalar, nihat hatipoğlunu almadıkları kaldı bir tek!
içinde bolca amerikan dizileri barındıran türkiyemin yeni dizisidir.oyuncu kadrosu pek tanınmış olmamakla beraber başka hangi dizilerden neler alıncaktır merak edilir. *
bowling esnasında labutların arasından faule düşen şahısın üzülmesi yerine sevinerek haykırdığı söz.
klibinde erdem bey'inde eşlik ettiği malt şarkısı.. gayet eğlencelidir efenim izleyiniz.
http://www.mtv.com.tr/mplay/detail.aspx?ClipId=6067
http://www.mtv.com.tr/mplay/detail.aspx?ClipId=6067
çikolata kaplı fındıklar. sarı bir poşette satılır elden ele dolaşırdı. bir süredir ortada yoktu sonra tansaş'ta gördüm. ancak bu kez 250 gr.lık ambalajda ve 10 tl. onun özelliği sarı poşeti ve ucuzluğuydu. onu da bozdular.
ntv sporun izlemesi en keyifli programi. belki de turkiyede futbol bilen insanlarin konustugu tek program.
ersin duzen sunucu, guntekin onay ve mert aydin da yorumcu olarak bulunuyorlar programda.
ersin duzen sunucu, guntekin onay ve mert aydin da yorumcu olarak bulunuyorlar programda.
takımınız attığında zevkten dört köşe olmanıza sebep olan hadisedir. aksi can sıkıcı moral bozucudur. tanım olarak "top ve kale içeren sporlarda topun kaleye girmesiyle kazanılan skor, puan." diyebilirim.
bir futbol magandasının basketbol maçına gidip basket olduğunda haykırdığı kelime.
gerçekleşmesi için bir topun iki çizginin arasından geçmesi yeterli olan futbol terimi. tanımdan da anlayacapınız üzere gayet basit bir olgudur fakat bu gerçekleştiği sırada insanların verdiği tepkiler tanıma ters orantılı olarak gayet abartıdır.
ntvspor'un açık ara en iyi programı. futbolu gerçekten bilen üç adamın bu nedenle sadece futbol konuştuğu program. ayrıca bugünkü bölümünde beşiktaş'a sallayanlara iyi bir ayar çekilmiştir.
güntekin onayın dürütçe söylediği bir sözle dahada şenlenen program..
gunto : Nihatın transferine sevindim,artık villareal takımını tutmayacağız,oyun stili çok kötüydü..
gunto : Nihatın transferine sevindim,artık villareal takımını tutmayacağız,oyun stili çok kötüydü..
yerel bir konuşma ağzında "kol" anlamına gelen sözcüktür.
- Ne oldu lan eşşek sıpası ?
- golumu gırdım emmiiii ...
- Ne oldu lan eşşek sıpası ?
- golumu gırdım emmiiii ...
futbolda, hentbolda, hokey de topun cizgiyi geçmesi anlamında kullanılan terim. Ayrıca norveç te bulunan turistik bir kent.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar