bugün
- sözlük sapıkları10
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler12
- yahudilerin hepsi iyi insan değil10
- baş abaza5
- jennifer lawrance4
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız9
- silvermist'in mutfağına konuk olmak15
- kızılay avm11
- allah her şeyi kuşatmıştır7
- kitap okumak6
- dünya iyi midir5
- ağır müslüm gürses sözleri9
- yandaş akademisyen2
- flört10
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı22
- sözlükte kavga olmayacak hissi14
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi5
- kiraz cicegi kolonyasi30
- bilen vardır3
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- çerçioğlu ailesinin togg tedarikçisi olması4
- abd ve çin'i takip etmek için kanallar öner5
- kıymalı üzümlü börek5
- kek2
- ağırlık kaldıramayan erkek8
- kendini çok önemli sanan yazar14
- ben troll üm7
- takip ettiğiniz israilli haber kaynakları6
- dedikodu yapınca kendini kötü hissetmek3
- usame bin ladin2
- kim cha eon sözlüğün en iyi yazarıdır5
- kars kaşarı vs izmir kaşarı6
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz8
- börekitas3
- erkek yazarların yaptığı son yemek5
- üniversiteli eskort kadınlar10
- ekmeği ayaklar altında çiğnemek5
- fenerbahçe17
- çok sıkıcısın be sözlük6
- ruhi çenet13
- bazı insanların birbirini kırmaktan zevk alması5
- üst geçit4
- brooks nader3
- en son ne yediniz9
- beyaz giyince kesin üstüne yemek dökmek6
- şahin siyonistle islamcı kardeştir6
- rüyaları bir süre kaydedip filmini çekmek3
- tarhana kurutmak3
- pisa ortalamasında avrupaya çakmamız5
entry'ler (642)
herkesin birbirinden daha fazla saçmalamak için insan üstü bir çaba gösterdiği hede höde.
facebook profilindeki mobilet ense saç modeliyle dikkat çeken insan.
bir akış biçimidir. kullanılanın aksine üstüne basa basa söylemek istiyorum ki hava boşluğu değildir.
son sigarasını bana veren şahıstır. yok almam falan dedim. dik dik baktı kendisi bana 'içeceksin ulan' der gibi. iyi insan, mükemmel şahsiyet.*
şimdi efendim, yazımıza pek de garipsemeyeceğini düşünerek 'yaşından çok daha genç gösteren' güzel insan diye başlayabiliriz sanırsam.* epey bir düşündüm ne yazsam ne yazsam, güzel özenerek yazayım bir şeyler diye ama ben yapamıyorum bunu. kendisi nick altıma teşrif ettiğinde de bir şeyler yazmak boynumuzun borcu haline geldi.* kendisiyle beşinci yıl zirvesinde saipsiz moonlight sonata ve şu anda nickini hatırlayamadığım* pek çok uuserla beraber tanıdım. şahsım adına söylemeliyim ki çok eğlendim. uzun zamandır insan içine çıkmamış olmanın verdiği vesileyle daha da eğlenesim geldi, daha da eğlendim. neyse konudan sapmayalım. kendisi mesleğimle her ne kadar dalga geçse de* nesil üstünlüğümle cevabımı vermişimdir. gerçi bunu kendi lehine çevirerek ilk zirvem olmasını da eleştirmekten uzak durmamıştır. uzun lafın kısası efendim bir insana* bu kadar kısa sürede kanınınız ısınıyorsa iyi bir insandır. nice zirvelerde görüşmek üzere güzel insanlar.
unutmadan bir adet tshirt borçlusun.
Not : Aslında hepinizi tek tek hatırlıyorum fakat uzatmayayım dedim.*
Edit : içim rahat etmedi yazayım ben herkesi.* hayvan herif, beautifuldreamer ve funkymonarch. Hepinize teşekkür ederim.
unutmadan bir adet tshirt borçlusun.
Not : Aslında hepinizi tek tek hatırlıyorum fakat uzatmayayım dedim.*
Edit : içim rahat etmedi yazayım ben herkesi.* hayvan herif, beautifuldreamer ve funkymonarch. Hepinize teşekkür ederim.
veni - vidi - vici
çocukken chun li nin tekmesine verdiğimiz ad. atari salonlarını sallardık depdep diye. bak akşam oldu hüzünlendim ben yine.
uykudan uyanmak, yataktan kalkmak için tek sebebi çişinin gelmesi olan birine dönüşüyorum.
zamanında facebook gibi sosyal paylaşım sitelerine de aynı tepkiyi koyup şimdi başından kalkmayan kesmin yeni eğlencesidir. kullanana güzel geliyordur ki kullanıyordur, kullanmayana da saçma geliyordur. yargılanamaz.
kedim edilmiş kısır
gerek o zaman bize mısır
ellerin olmuş nasır
gülmesene öyle pısır pısır
gerek o zaman bize mısır
ellerin olmuş nasır
gülmesene öyle pısır pısır
insana fransızcayı sevdiren kişi, kişilerdir(?). Biri aydınlatsın lan beni hatunun adı mı zaz grubun adı mı ? Herkes farklı bir şey söylüyor.
bu sıralar revaçta olan, bir dağistan düğününde çekilmiş videodur.
https://www.youtube.com/watch?v=Yceu9fO4DAE
--spoiler--
o dayı kesin öldü.
--spoiler--
--spoiler--
o dayı kesin öldü.
--spoiler--
daha efsanesi için ;
eğer kitaba bön bön bakmanıza sebep olabilecek bir ders varsa o da akışkanlar mekaniğidir.
daha fazla bön bön bakmak için (bkz: aerodinamik)
daha fazla bön bön bakmak için (bkz: aerodinamik)
ülkede bir iki tane halk dilinde pek fazla kullanılmayan kelime öğrenen insancıklar yazar olup çıkıyor. Sonra pek yaratıcı olamadıklarından ve araştırma kabiliyetleri de bulunmadığından olsa gerek sağda solda gördüğü her şeyi kaynak olarak görüp, bok atacakları yere göre de bir eliminasyon yapıp yazmaya başlıyorlar. sonuçta bu başlığın açılmasına sebep olan saçma sapan yazılar ortaya çıkıyor.
(bkz: hoja bi siktir git)
(bkz: hoja bi siktir git)
herkesin aldığı şey farklıdır fakat okul kantininin en çok satış yaptığı şey zannımca çaydır.