bugün
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak8
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi8
- anın görüntüsü26
- izmir bombası4
- bana onu sormayin15
- bana onu sormayin tatlışlığı11
- gunluklerim aylik olmus15
- 2000 model porche 9114
- iltica27
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak7
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- biri bana acil kahve4
- yeni kullanıcı adlarını ve feykleri takip edememek4
- bana onu sormayin'a zeytin dalı uzatmak2
- sözlüğün en seksi en güzel hatunu5
- sarapci koala hatayi6
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan2
- sözlük yazarlarının engellediği yazar sayısı6
- yarragi olan adam9
- 26 nisan 2026 galatasaray fenerbahçe maçı2
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları8
- allah'ın çocukları olarak insanlık4
- anın üzücü görüntüsü3
- ruyada cansu dere'yi görmek3
- game of thrones taki kerhaneci12
- yasin kolun tutuklanması3
- günün yorumu3
- sözlük kızlarının sözlüğü adam etmesi10
- sizi sözlükten soğutan yazar gerçek dostunuzdur6
- fatma betül sayan kaya51
- fal bakabilen dünyalar tatlısı yazarlar10
- kemalistler iktidar olursa yapacakları ilk icraat10
- doğum yapmanın hücreleri 11 yıl yaşlandırması4
- silvermist15
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- patlak tekerleğe bijon anahtarı uzatmak3
- cemil tugay akp'ye katılırsa olacaklar4
- ingiliz valisi ile gizlice buluşan cb adayı ekrem5
- yobaz kudurtan kıyafetler6
- ak partililerin apoya villa yaptırması11
- cevheri güven3
- fon vurgunu akpli seçmene nasıl anlatılıyor3
- yarayı ateşle dağlamak2
- keşke benim olsa denilen şeyler8
- chp'li cb adayının çin de fuhuş'tan yakalanması5
- sözlük kızları göreve7
- 60 yaşında diskoya giden adam7
- ak parti'nin halk düşmanı uygulamaları top 54
- yogartiksen11
- zulüm2
Sanırsam nihal atsız takipçisi olan, 11. Nesil yazar.
Hoşgelmiş.
Hoşgelmiş.
Galiba turkcu bir kardesimiz, var olsun.
Sanırım türkçü bir yazar ama şimdi bizim nickler çok benziyor yine fake diye kolpa atarlar*
Asam gökkürt diye nick alıyor bunlar türkçü diyor.
Ülkücülük çok güzel gelsene.
Ülkücülük çok güzel gelsene.
adam necip fazıl'ın gençliğe hitabesinden bihaber gelmiş akıl sorguluyor, kusura bakma ama sorgulanması gereken akıl seninki.
düşüncesini doğru düzgün yazamayan yazar.
türk-islam sentezine çamur atan Türkçü olacam derken kafirleşen yazar görünümlü yaratık.
Çaylak oldu sandım yazarı. Neyse ki değilmiş.
(#30736028)'e el cevab:
"oğuz göktürk türkmen" diye ayıran birinin türklüğünden şüphe duyarmış. hey allah'ım.
osmanlı'yı ayırırsın ama? selçuklu'ya fars diye aşağılarsın? sen türk oluyorsun da ben mi türklükten çıkmış oluyorum.
müslümanlığa arap dini diyip (yüzde 85 müslüman olan bir millet bu) saygısızlık eden sensin türkmenlere. birde utanmadan türklüğümü sorgulamaya kalkıyor. sen 2 göbek öteden önceki silsileni bile bilmiyorsundur, utanmadan sıkılmadan bıkmadan birde laf ediyorsun.
böylelerinede milliyetçi diyorlar ya, sen sabır ver.
edit: ben buna zaten entry girmiştim, kendisi islamiyet karşıtı bir insan zaten. milletinin dinine saygısı olmayandan ne beklersin.
"oğuz göktürk türkmen" diye ayıran birinin türklüğünden şüphe duyarmış. hey allah'ım.
osmanlı'yı ayırırsın ama? selçuklu'ya fars diye aşağılarsın? sen türk oluyorsun da ben mi türklükten çıkmış oluyorum.
müslümanlığa arap dini diyip (yüzde 85 müslüman olan bir millet bu) saygısızlık eden sensin türkmenlere. birde utanmadan türklüğümü sorgulamaya kalkıyor. sen 2 göbek öteden önceki silsileni bile bilmiyorsundur, utanmadan sıkılmadan bıkmadan birde laf ediyorsun.
böylelerinede milliyetçi diyorlar ya, sen sabır ver.
edit: ben buna zaten entry girmiştim, kendisi islamiyet karşıtı bir insan zaten. milletinin dinine saygısı olmayandan ne beklersin.
Osmanlının hatalarını söylemek onu ayırmak mi oluyor sizin gibi beyinsizlere gore islam öncesi türk tarihini at gitsin di mi. Islama sayarim saymam tıpkı senin diğer dinlere sayıp saymaman gibi hiçbir önemi yok. Ha turkluğume gelirse has yörüğüz be var sen düşün.
göktürkleride hazarlarıda eleştirdim ona bakarsak bende. yıkılmaları gerekiyordu yıkıldı dedim. sende osmanlı'ya onu diyince oluyor da ben diyince türk olmuyorum çöpe atmış oluyorum eskiyi. yahu bir bak işine sen...
Arkadaş elestirdin ben de elestirine karşı başka bi eleştiri yaptım ister eleştir ister eleştirme bi şeyleri sana kalmış bi şeyleri elestirmeme de karişamazsin.
(bkz: #35153818) kafa uçmuş.
boşboş konuşup kafayı boşaltacağına mantık yürütüp kafasını uçurmuş kişidir. olayı mantıklıdır, olabilir miydi? belki. kabul görür mü? hayır
türkeş kendi kitabında açıkça başkanlıgı desteklediğini ifade etmesine rağmen, türkeşin başkanlığı desteklediğini sanmam diyerek cehalet örneği ortaya koymuş yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar