bugün
- altındaki 45 tl zararımı kim ödeyecek sorunsalı7
- eline krem süren erkek6
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı4
- sözlük kızı ile kavga etmek5
- renault 96
- yapay zekadan akıl almak5
- pop dinleyen erkek2
- puro içen kıro3
- çarşaf peçe türbanın hıristiyan kıyafeti olması5
- yani kısaca deriz ki4
- cin4
- dindar nesil4
- sebahattin şirin16
- hoşlanılan kızla soğuk hava deposunda buluşmak2
- toprağı bol olsun3
- suhoy su 352
- irak başbakanı zeydi den silah yasası talimatı2
- arabada sigara içilir mi3
- hiçbir servet zamanı satın alamaz15
- o senden daha çok korkuyor2
- whatsapp ta profil fotoğrafı koymayan insan2
- uzmanı olunmayan konuda susmamak2
- ortanca çocuk günü2
- ciddi ilişki yaşayamamak3
- zorunlu eğitim12
- aç karnına kahve içmek2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle15
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz6
- beşer esad kardeşi ve kuzeninin ölüm cezası4
- havanın bir milyon derece olması3
- anderson talisca4
- imam malik2
- 6 aylık ev kiralamak2
- balık etli kızların zayıflardan daha çekici olması3
- çerçeve yasa22
- reenkarnasyon gerçek olsaydı intihar oranları2
- pınar altuğ'un prime döneminin bitmesi2
- bir şeyler söyle3
- şeyh galip2
- apo piçtir piç kalacak12
- çalışmak özgürlük müdür5
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak7
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey6
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- cıvık çift5
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
- blackberry6
- kalp krizi8
- ekşi sözlük referans18
Sanırsam nihal atsız takipçisi olan, 11. Nesil yazar.
Hoşgelmiş.
Hoşgelmiş.
Galiba turkcu bir kardesimiz, var olsun.
Sanırım türkçü bir yazar ama şimdi bizim nickler çok benziyor yine fake diye kolpa atarlar*
Asam gökkürt diye nick alıyor bunlar türkçü diyor.
Ülkücülük çok güzel gelsene.
Ülkücülük çok güzel gelsene.
adam necip fazıl'ın gençliğe hitabesinden bihaber gelmiş akıl sorguluyor, kusura bakma ama sorgulanması gereken akıl seninki.
düşüncesini doğru düzgün yazamayan yazar.
türk-islam sentezine çamur atan Türkçü olacam derken kafirleşen yazar görünümlü yaratık.
Çaylak oldu sandım yazarı. Neyse ki değilmiş.
(#30736028)'e el cevab:
"oğuz göktürk türkmen" diye ayıran birinin türklüğünden şüphe duyarmış. hey allah'ım.
osmanlı'yı ayırırsın ama? selçuklu'ya fars diye aşağılarsın? sen türk oluyorsun da ben mi türklükten çıkmış oluyorum.
müslümanlığa arap dini diyip (yüzde 85 müslüman olan bir millet bu) saygısızlık eden sensin türkmenlere. birde utanmadan türklüğümü sorgulamaya kalkıyor. sen 2 göbek öteden önceki silsileni bile bilmiyorsundur, utanmadan sıkılmadan bıkmadan birde laf ediyorsun.
böylelerinede milliyetçi diyorlar ya, sen sabır ver.
edit: ben buna zaten entry girmiştim, kendisi islamiyet karşıtı bir insan zaten. milletinin dinine saygısı olmayandan ne beklersin.
"oğuz göktürk türkmen" diye ayıran birinin türklüğünden şüphe duyarmış. hey allah'ım.
osmanlı'yı ayırırsın ama? selçuklu'ya fars diye aşağılarsın? sen türk oluyorsun da ben mi türklükten çıkmış oluyorum.
müslümanlığa arap dini diyip (yüzde 85 müslüman olan bir millet bu) saygısızlık eden sensin türkmenlere. birde utanmadan türklüğümü sorgulamaya kalkıyor. sen 2 göbek öteden önceki silsileni bile bilmiyorsundur, utanmadan sıkılmadan bıkmadan birde laf ediyorsun.
böylelerinede milliyetçi diyorlar ya, sen sabır ver.
edit: ben buna zaten entry girmiştim, kendisi islamiyet karşıtı bir insan zaten. milletinin dinine saygısı olmayandan ne beklersin.
Osmanlının hatalarını söylemek onu ayırmak mi oluyor sizin gibi beyinsizlere gore islam öncesi türk tarihini at gitsin di mi. Islama sayarim saymam tıpkı senin diğer dinlere sayıp saymaman gibi hiçbir önemi yok. Ha turkluğume gelirse has yörüğüz be var sen düşün.
göktürkleride hazarlarıda eleştirdim ona bakarsak bende. yıkılmaları gerekiyordu yıkıldı dedim. sende osmanlı'ya onu diyince oluyor da ben diyince türk olmuyorum çöpe atmış oluyorum eskiyi. yahu bir bak işine sen...
Arkadaş elestirdin ben de elestirine karşı başka bi eleştiri yaptım ister eleştir ister eleştirme bi şeyleri sana kalmış bi şeyleri elestirmeme de karişamazsin.
(bkz: #35153818) kafa uçmuş.
boşboş konuşup kafayı boşaltacağına mantık yürütüp kafasını uçurmuş kişidir. olayı mantıklıdır, olabilir miydi? belki. kabul görür mü? hayır
türkeş kendi kitabında açıkça başkanlıgı desteklediğini ifade etmesine rağmen, türkeşin başkanlığı desteklediğini sanmam diyerek cehalet örneği ortaya koymuş yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar