bugün
- günaydın4
- asimilasyon harika bir şey2
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması12
- sözlükteki fenerbahçeliler9
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı16
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin6
- kadın olmanın avantajları16
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey13
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- nervio22
- g i l d e d l i l y18
- hayatın kuralları9
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
- yaşamak istenilen şeyler10
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler11
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- türkiye'ye geldim11
- fotoğraflarda bir türlü gülemeyen insan6
- geceye bir şarkı bırak10
- penisi seks objesi olarak görmek7
- kurtar bizi müsavat16
- yazarların sevmediği insan türleri2
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- hiçbir hobisi olmayan düz insan5
- dil dalak beyin böbrek yiyen kız3
- kankadan sevgili olur mu5
- her şeyi açıklayan en kısa cümle8
- fenerbahçe7
- fırçaya takılıp gelen tuvalet deliği kapağı4
- okan buruk13
- erkeğe ihtiyacım yok diyen kadın2
- friedrich hegel la bi cay icek7
- bir yazar entry ni beğenmedi4
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- kürtsüz türkiye4
- ismail kartal4
- alevi kızların alev alev yanması13
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- zengin olunca yapacaklarınız3
- gençlerbirliği4
- alkolsüz sosyalleşmede zorlanmak4
- anın görüntüsü30
- damarsız tüysüz manisa yaprağı25
- trans kadın çekiciliği5
- günün şiiri2
- iremga31
- devran dönecek8
- galatasaray'ın fenerbahçe'yi yine altına alması3
- sözlükteki fanatik fenerlilere giren kazık3
Yav he he evli abazanım demiyor da.
Mesela ben evli olsam benden kimse ne WhatsApp alabilir ne instagram.
Abazanlık başa bela sende haklısın ehehe.
Mesela ben evli olsam benden kimse ne WhatsApp alabilir ne instagram.
Abazanlık başa bela sende haklısın ehehe.
Oğlum sen niye sözlükte ekmeğine taşkoyuyormuşumcasına bana saldırıyorsun? Ben olmasam da kızlar seni yine sevmezki. Meh meh meh
Ben genel ahlak kaideleri üzerinden konuştum sen anlamazsın.
Ahlakı kırmızı tuborg kutusu gondikleyen iftiracı itin tekinden öğrenecek değilim be oğlum, git başka yerde otlan.
Kırmızı Tuborg da bizim gocu da bizim...
Mahalle böyle yanmadı , vay AMK ortam mahşer yeri.
Ahlak konusunda gocuya ayar verecek son insan bile değilsin. Gocunun şu sözlükte hakaret ettiği tek bir kadın yoktur ancak senin yazarlık hayatın ona buna hakaret etmek kezo bilmem ne demek üzerine. Truenun bile bir yerde duru çüşü var senin o bile yok.
Oo bik bik ben racon kesmem kafa keserim demiş...
Pek sevdiğim bir yazardır. Fakat şu an ktç ile dövüş yapmaktadırlar.
Umarım çaylak olmazlar. Sonra sözlükte canım sıkıyor.
Umarım çaylak olmazlar. Sonra sözlükte canım sıkıyor.
başlık altı gene "alice harikalar diyarı "gibi.
Ktç’nin yine kuduz iğnesi zamanı geldi, belli.
Sözlüğe bir adet acil mod çağırma butonu lazım..
(bkz: yades)
(bkz: yades)
on ikinci nesil olarak entry sayısında solladığım yedinci nesil yazar.
yaşam biçimi gocu .
hay amk, hep aynı anda birbirimizin başlığına yazıyoruz.
Biraz kendisini inceledim Şakacı bir dedeye benziyor. Dün sözlük yakışıklıları diye ak düşmüş sakallarına fotosu atmış, kafasına kırmızı bir bere oldumu sana noel dede. Hik Hik Hik.
yok bu nihoş'un kankisi g o k u. daha eski nick'i de cokamelo mu ne, öyle bir şeydi.
feykimdir silin gitsin.
yedinci nesil yazar.
Gündemi değiştirmek için buradan yanıt vereyim. "alçakça" derken? Herhangi bir imada bulunmadım. Söylemek istediğim şeyleri net bir şekilde söylediğimi bilirsin.
Çocuk falan değil savunduğun insan. Beş yıl önce yetişkin olmuş bir birey. Yaptıklarının bilincinde.
Açıkçası ne yaptığı kısmı beni çok da ilgilendirmiyor. Bir şekilde olumlu veya olumsuz etkilişim içinde. Senin canhıraş savunman kısmı komik geliyor. Başlıktaki ilk entryde ne yazdıysam o. insan çocuğunu sadece övmez, olumsuz davranışlarını da düzeltmeye çalışır. Tüm demek istediğim bu...
Çocuk falan değil savunduğun insan. Beş yıl önce yetişkin olmuş bir birey. Yaptıklarının bilincinde.
Açıkçası ne yaptığı kısmı beni çok da ilgilendirmiyor. Bir şekilde olumlu veya olumsuz etkilişim içinde. Senin canhıraş savunman kısmı komik geliyor. Başlıktaki ilk entryde ne yazdıysam o. insan çocuğunu sadece övmez, olumsuz davranışlarını da düzeltmeye çalışır. Tüm demek istediğim bu...
“ daddy issues konusuna girip bel altı vurmak tarzım değildir, bilirsin.” bak bu alçaklık. Buradaki imanı inkar edecek kadar düşmeyeceksin umarım. Ağzınla ilk defa konuşmak dışında bir şey yaptın, kustun, lütfen daha uzatma. Seni biliyorum, susamazsın son sözü etmeden, ancak bu sefer sussan da ölmezsin gibi geliyor.
Ne söylemek istediğim gayet açık aslında. Sürekli "çocuğum" şeklinde hitap ediyor olmanı doğru bulmadım ve bunu dile getirdim. 23 yaşındaki birey beş yıldır yetişkin bir insandır ve çocuk değildir. Yazdıklarının olumlu veya olumsuz sonuçları olacağının bilincinde bir insan.
Aslında başlıkta yazdığım ilk entry gayet saygılı bir eleştiri. Kalkıp bunu farklı yorumlayan da sensin.
Bu sefer de susmayı düşünmüyorum. Çok üzgünüm. Fikrimi söyledim sadece.
Aslında başlıkta yazdığım ilk entry gayet saygılı bir eleştiri. Kalkıp bunu farklı yorumlayan da sensin.
Bu sefer de susmayı düşünmüyorum. Çok üzgünüm. Fikrimi söyledim sadece.
Eh ben de alçak lafımın arkasındayım madem. Ettiğin lafı kıvırma çabasına girmen ekstra üzdü sadece, daha omurgalı biliyordum. Kib, bb.
Son derece omurgalı olduğum için yazdıklarım kalacak. Normal koşullarda yanlış anlaşıldığım için editler veya silerdim o entryi.
Alçak olduğumu düşünmüyorum. Sadece söylediklerimi beğenmediğin için sana alçakça gelmiştir.
Alçak olduğumu düşünmüyorum. Sadece söylediklerimi beğenmediğin için sana alçakça gelmiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar