bugün

Reflekslerine rağmen yaşından bişey kaybeden kaleci.

Efsanedir.
78 doğumlu efsane kaleci.
eğer bu akşam juventus kupayı kazanacaksa onun sayesinde kazanacaktır.
Neuer çay ise buffon bardaktır.
Juventusun hiÇbir şekilde hakkını ödeyemeyeceği kalecidir.
Yazık lan tek başına sevinmeye çalışıyor. Bu kalecilerin kaderi arkadaş. Efsanedir.
efsane kalecidir. kendimi bildim bileli olan adamdır. ortaokuldan beri adam kalede arkadaş ne diyeyim ki...
dünya futbolunda en saygı duyduğum 4 5 futbolcudan biridir.

her deplasmana annesiyle giderdi bi aralar. sevimli şey swh.
3 yıl daha oynamak istediğini belirtmiş 37 yaşındaki juve efsanesi.
Mondragonu geçmeye çalışan kalecidir geçemeyecektir.
çocukluk efsanemdir. 25 yaşına geldim, hala kendisine olan saygımdan dolayı büyük maçlarda kaleye geçer, kendisi için oynarım.

bugün efsane top kurtardım reyiz, 3 tane gol yedim ama yapabilecek çok bişeyom yoktu. öptüm saygılar.
15-20 sene önce schimeichel , oliver Kahn , van der sar gibi kaleciler revaçtayken yine en iyiler arasındaydı 2000 lerin başlarından bugünlere kadar casillas , cech , dida , julio cesar gibi kaleciler iyiyken yine en iyilerdendi ve günümüzde kendi devrelerinin gözden düştüğü devrin neuer , courtois , de gea dönemi olduğu şu günlerde bile hâlâ çoğu kişiye gore en iyi kalecidir. O yüzden bence de dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kalecisidir.
“Eğer kendimi 2018 Dünya Kupası’nda bulabilirsem, Rusya’dan sonra bu kapıyı kapacağım ve futbol oynamayı bırakacağım” diyen 38 yaşındaki kaleci.

http://amkspor.sozcu.com....uffon-tarih-verdi-465808/
görsel

yine şampiyon. 9. kez...
Kendisini kanlı canlı izlediğim icin kendimi şanslı hissetmeme sebep olan büyük efsane.

Kar sebebiyle 2 günde tamamlanan, dondurucu sogukta oynanan gs-juve maçına şort tişört şeklinde çıkmıştı.

Son 20 yılın en iyi 5 kalecisinden biridir.
artık kahvede cuvara tüttürmesinin vaktinin geldiğini düşündüğüm efso kaleci.
Şımaykıl ile birlikte gelmiş geçmiş en iyi 2 kaleciden biri...

Hangisi 1. Karar veremiyorum...
Oliver kahn'dan sonra en sevdiğim kalecidir. 2016'da bile oynadığını görünce heyecanlanıyorum. Dünya kupasında da izleriz umarım.
Kalecilik için yaratılmış kendisi de bunun farkında sonuna kadar kullanıyor. Evet.
yaşayan efsane.adam dinazor gibi laa..
40 yaşına geldi hala gençlerden iyi oynuyor denmiş.

Lan zaten yaşlı kaleciler gençlerden daha iyidir genellikle. Eğer bir kaleci gençken iyiyse yaşlanınca daha da mükemmel olur.

Ne demiş roberto mancini ;

"Bir kalecinin iyi olabilmesi için sürekli maçlara çıkması lazım"

Kalecilikte süreklilik önemlidir.

Edit: mesela volkan babacan.

Demirelin yedeği olduğu zamanlar, kupa maçlarında çok hatalı gol yerdi. Başakşehir ve manisada sürekli oynadı. Şimdi eski halinden çok çok iyi.
irlanda maçının ardından irlandalılarla beraber sevinmiş kalecidir. senin de amk buffon adam bildiydik seni. forza neuer ulan!
Yazdım seni olum. Ben seni yazdım.

http://metro.co.uk/2016/0...-16-of-euro-2016-5961447/
dün görünce şaşırdım zaten ulan takımın kaybetmiş düdük çalar çalmaz nasıl gülüp irlandalı teknik direktöre koşuyorsun?bir haltlar çevrildi italya ve buffon adam değildir.
adamı hiç suçlamayın amk. ilk baştan adam gibi oynasaydı da bizimkiler adam gibi diğer maçların skorlarına muhtaç kalmadan dümdük girselerdi çeyrek finale.
© copyright 2005 - 2026