son entrysini 9 eylül 2014 tarihinde alfonso cuaron başlığı altına giren, toplamda 111 başlık ve 2674 entry sahibi altıncı nesil yazar.

benim gibi paul thomas anderson hayranı olduğuna inandığım yazar.
bir zamanlar eve kir ve pas içinde gelmiş yazardır.
LYS'ye tersanede hazırlanan yazar.
aylık 4bin tl kazandığını söyleme gereği duyan yazardır. (#21067002)
(bkz: #15109933)

beni sesli güldürmüş yazar kişisi.
böyle nickten böyle entryler. şaşırtan yazar.
(#16265465) güldüren yazardır.*
ellerine sağlık yazarıdır. anladın sen onu! * * * *
(#8960296) nolu entrysinde ufak bir hatada bulunmuştur. kişileri yanlışa sürükleyebilecek bir yanlış bunu ortadan kaldırmak için...

--bakara 222. ayet--
Sana hayız hakkında da soruyorlar. De ki: O bir pisliktir. Hayız vaktinde kadınlardan çekilin, temizleninceye dek onlara yaklaşmayın. Temizlendiler mi Allah size nasıl emrettiyse öylece yaklaşın. Şüphe yok ki Allah, adamakıllı tövbe edenleri ve iyice temizlenenleri sever.
--bakara 222. ayet--
geniş sinema kültürünü orijinal yorumlarıyla sözlüğe yansıtan okuması keyifli yazar.
italyanca'da 'sarı ve mavi' anlamına gelen sözlük yazarı nicki.
#13834320 entry'si ile 1111. entry'sini girmiş yazar.
(bkz: galatasaray/#12994421)

görsel
endüstri meslek lisesini ikinci sınıfta terk etmiş yazar.
lise üniformasını kırtasiyeden alan bir yazar kardeşimiz.
özelden tehdit eden bir ergen, farklı dünyalarda. küçükken yediği baba dayağı ve fenerbahçenin 30 senedir alamadığı türkiye kupası da buna etken olmuştur, küçük yaşta liseyi bırakmak zorunda kalmıştır, acınasıdır.
benim gibi fight club bağımlısı nesidaş.
kevin garnett hakkında yazdığı çok güldürmüştür.

(#6419476)
gün gele de harikulade yazılarının bu sözlükte uçup gittiğine üzüp burayı terketmesin. süper bi yazar çünkü.
sözlüğümüzün yeni yazarlarından bir tanesi. ayrıca fenerbahçe'lidir, ona göre. *
#6081388 no'lu entry'si ile takdiri hak etmiştir.
yeni bir altıncı nesil yazar. koştursun efenim sözlükte. *
© copyright 2005 - 2026