bildiğimiz bir uçucu madde vardı onla karıştırılan madde olmasın.
geçici olmayan ancak geçici imajı vererek; değerimi bilin ha geçip gidecem der. hoşgelmiştir. boş gitmesindir.
yedinci nesil yazar.
hoş gelmiş 7. nesil yazardır. hukuk bilgisi içerikli entryleri takip edilesi niteliktedir.

(bkz: vakif universiteleri/#7907726)
(#7907511)
(bkz: popüler olma hevesi)
anayasasının ilk maddesinin ilk fıkrasına göre tematik mod kullanmayan bir yazardır.
yanlış anlaşılmış ve yanlış anlayanlara götümüzle gülmemizi sağlayan yazardır. *
ıvıra zıvıra boşuna içlenmeyen zat'ın üfürdüklerindendir.
(bkz: evet efendim) (bkz: hicbiseyebosunaiclenmeyenadam)
özentinin teki.

bununda diğer troller hiçbir farkı yok.

ümitlerimiz devam ediyor adam akıllı bir yedinci nesil bulacağız.
içine hicbiseyebosunaiclenmeyenadam kaçmış yazar
hicbiseyebosunaiclenmeyenadam şakşakçısı yazardır.
(bkz: uçucu madde) serbest çağrışım.
shyla lopez olsa yatılmaz...
sigara olsa içilmez...
osbir olsa çekilmez.
(bkz: gerici madde) *
yorumlarının coğunu gereksiz bulduğum yedinci nesil yazar.
kendisi hicbiseyebosunaiclenmeyenadam ın rolantide tuttuğu hesabıdır. hesabı kapatılınca faaliyete geçmiştir.

(bkz: nasıl bir azimdir bu allahım)
(bkz: hicbiseyebosunaiclenmeyenadam) ın fake hesabı.
gecici olması temmeni edilen yazar. efendiler tarafından kovalanmasıda yakındır.
çaylak olmuş yazardır. zaten bu nickin kime ait olduğu da apaçık ortadaydı ya... bakalım haftaya hangi adla hortalayacak merak ediyorum.
nihal atsız'ın nazım hikmet'e yönelik eleştirilerini kendisi yapıyormuş gibi gösterip başlık açan şahış. Zira kendisi o tarz şiirleri yazabilmesi için öncelikle şu tarz şiirlere çaylaklık döneminde(şairlik açısından) imza atması gerekir; (bkz: bence artik sende herkes gibisin)
not; bu şiirini nazım hikmet 18 yaşında yazmıştır.
canım sıkıldıkça eksi veriyorum ben bu adama.
geçen gün gel bana seni ders çalıştırayım dedim, "yok arkadaş ben kendim anlayamıyor muyum?" diyor. eh sen bilirsin dedim, kendi haline bıraktım bakalım ne olacak....

(bkz: tehlikenin farkında mısınız)

(bkz: yaz okulu)
© copyright 2005 - 2026