bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı8
- sözluk kız ayarlama yeri değildir11
- en iyi yanık kremi5
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması6
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler9
- kemal derviş4
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- alternatif sözlük arayışı4
- e okul not girme süresinin bitişi2
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması3
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj3
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- bir gün ölecek olmak6
- sokaktaki çocuk sesleri3
- çocukluğun bittiği an2
- en iyi terapi6
- leblebi şekeri3
- ismail kartal9
- ben saraca kilo verdim sizce yakışıklı olmuşmuyum4
- bugün ne yedin10
- kesin bilgi diye bir şey yoktur yaymayalım3
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- uludağ sözlük ai3
- 2026 dünya kupası11
- sol gözün inanilmaz acimasi4
- müzik dinlemenin felsefesi5
- kızları etkileme taktiklerini başaramayan erkek3
- yanlışlıkla erkek sikmek9
- kapitalizmin gerekliliği2
- insanların kötü kalpli olması2
- kaos show2
- güne bir şarkı bırak14
- şu anda ne yapıyorsun19
- sinek küçüktür ama mide bulandırır4
- herkesin sevdiği saydığı sempatik bir yazar olmak2
- islam düşmanlarına epstein şoku10
- somon pişirdim yanına da şarap açarız diyen kız4
- sözlüğü botların ele geçirmesi3
- sistem patlamış3
- yalancı insanların en büyük özellikleri2
- chp'nin marka değeri düştü3
- anın görüntüsü20
- arda güler egosu6
- hayatın anlamsız olduğu anlar3
- 18 haziran 2026 özbekistan kolombiya maçı2
- 30 lu yaşlar14
- sözlükte kendini kadın yapan erkekler3
- bugünkü bilgi ile 2000 yıl önce yaşamak4
- kütüphane de topuklu ile dolaşan kevaşe5
çok hoş mavi paketinin üzerinde bir miğfer resmi bulunan, bir hayli sert ve tok içimli, filtresiz fransız sigarası.
mavisi ve bordosu vardır.
bordo renkli paketi light versiyonudur. Güzel sigara´dir. Ali$kanlik yapar (bkz: yok artik), ba$ka sigara icemezsiniz kolay kolay.
(bkz: goluaz)
şeytanın müridi kitabındaki fransız polis şefinin içtiğini öğrendikten sonra "neymiş lan bu meret?" diyerek ufak çaplı araştırma yaptığım fransız sigarası. tekel ürünü olmamakla beraber içenlerden aldığım duyumlara göre çok fena sigaraymış, mavi mavi duman tütüyormuş, marijuana etkisi yapıyormuş.*
boris vian ın metaforik bir sözünde geçen fransız sigarası. söz ise okunmaya değer ; " eğer bir kadını elde etmek, bir kadeh cini ya da bir paket gauloise sigarasını elde etmek kadar kolay olsaydı ve onun, alkol ve sigara gibi, kirli ve mide bulandırıcı bir odaya tıkılmaya zorlanmaksızın açık havada tadına bakma özgürlüğümüz; alkolizm ve nikotin zehirlenmesi çarçabuk ortadan kalkar ya da en azından makul ölçülere inerdi... "
tam 7 yıldır içtiğim sigara.. Türkiye de bulunmamasına rağmen son 3 yıldır yurtdışından rica minnet getirtiyorum.. her gideni tembihliyor neyse parası veriyor karton karton sipariş ediyorum.. Giderken 2, yurtduşında 2, gelirken 2 alıp getiren kadim dostlarım sayesinde 2 aylık stok yapabiliyorum.. bazen yetişmesede türk sigarlarından takviye ediyorum ama nadiren..gauloisesı çok seviyorum abi.. içenlerde antin kuntin adamlardır...
askerde en fazla yakaladığımız sigara markasıydı.
not: lakabı; it öldürendir.
not: lakabı; it öldürendir.
şehir dışında öğrenci oldugumdan mütevellit ay sonuna doğru kalan son parayla aldığım ve en beğendiğim kaçak sigara. kesinlikle içimi çok güzeldir, tabi benim gibi tok içimli ve sert sigara sevenlere.
aklıma bir zamanların efsanesi gitane'ı getirmiştir.
bugün blondes lightını kaçakçıdan aldığım ama beyaz filtreli olduğunu gördüğüm sigaradır. ama bildiğime göre bu sigara sarı filtrelidir bir bildiği olan varsa mesaj kutumu yeşillendirse harika olur.
2-3 haftadır düzenli olarak bundan içiyordum. son 1 haftadırda bende bir öksürme başladı. öksürüp balgam çıkartıp duruyorum. kalında giyinirim üşütmem. niye böyle öksürüyom ben amk diye düşünürken sigaradan olabileceği aklıma geldi. ve evet öyleymiş bu sigara ciğerlerimi sikip atmış benim. içmeyin bunu. bana sigarayı bıraktırdı sağolsun.
gün itibariyle bursa muhacir'den kartonunu 30 liradan aldığım sigara.
olum siksen kaçak sigara içmeyecek olan bana, karton aldırmıştır. klas sigara vesselam.
olum siksen kaçak sigara içmeyecek olan bana, karton aldırmıştır. klas sigara vesselam.
zamanında formula 1 takımlarından prost'a sponsor olmuş sigara markası.
Kürtlerin ülkemize kazandırdığı güzel sigara.
lightini 5 yıldır içtiğim gayet memnun olduğum klass sigara.
bursada bir turlu ulaşamadıgım sigaradır. bir bilen varsa danışabilirim.
içimi güzel olan ama ne yazıkki bulunması pek kolay olmayan sigaradır. Avrupada bir namı varmış..
Gerçekten de kaliteli bir sigara tabii kaçak olanından bahsetmiyorum ama yine de kaçağının da gideri var.*
bulunduğum şehirde en kral kaçak sigara markası ..
tok içim ve mükemmel sigara ..
mavi - bordo ve sarı paketli olanları var ..
her ne kadar telafuz biçimi değişsede iyidir .. ''gulvaz - gülnaz - gulasör - kırmızı gül'' diyenlerede şahit olduğum markadır aynı zamanda ..
reyhanlıda ise gulvazdır .. seviyorum seni gulvaz
tok içim ve mükemmel sigara ..
mavi - bordo ve sarı paketli olanları var ..
her ne kadar telafuz biçimi değişsede iyidir .. ''gulvaz - gülnaz - gulasör - kırmızı gül'' diyenlerede şahit olduğum markadır aynı zamanda ..
reyhanlıda ise gulvazdır .. seviyorum seni gulvaz
7 liraya temin edilebilen en içilesi kaçak sigara.
Fransa'da isci sigarasi olarak bilinir.
Satisi Imperial Tobacco tarafindan gerceklesmektedir.
Satisi Imperial Tobacco tarafindan gerceklesmektedir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar