bugün

doğum gününü en içten duygularımla kutlarım .
bana yolladığı bir mesaj sonucu hakkında araştırma yaparken bugün doğum günü olduğunu öğrendiğim yazar. mutlu yılları olsun.
allah dedesine tez elden şifa versin .
yararını göreceğime inandığım tavsiyelerde bulunan oğlak burcu, nesildaş yazarımız...
(#12410339) entrysi ile sözlük kızları tarafından beğeni kazanmıştır.
Sadece dürüstlükten yana olup ve her zaman ezilenin yanında olacak olan gladyatör tadında yazar....
aşk hayatını yoluna sokup sokmadığı merak edilesi yazar.
5. bölümde diziye geri dönmüştür.
http://www.youtube.com/wa...qdwwahi&feature=email +
an itibarı ile başlıklarını canlandıran sekizinci nesil kullanıcı.
başlıklarını canlandırmaya çalışan yazar.
suda boğulurken bir anda ümitsizce kolunu su yüzeyine çıkarmaya çalışan insana benziyor.
dostum, ağzın dışarıda olmalı boğulmaman için.
edit : bu alanda sözlükte en başta gelir. bazen başlığın altındaki entrylerin hemen hemen hepsi kendisine aittir.
enaniyet adamda boru gibi.
tartışmasız spartacus dizisinin en karizma karakteri. tabi eski spartacus* dizide olsaydı işler değişirdi.
muhteşem gülüş yeteneğine sahip olan gladyatör.
bir doctore değil.
baya baya ahmet dursun'a benziyor bu adam.
(bkz: #14908109)
ses tonu ayrı, tipi ayrı güzel olan gladyatör kişisi.
--spoiler--

ayrıca da sezon finali bölümünde mısırlı yaratığını öldürüşüyle "gelişine vurma" terimini bizlere tarif etti desek yeridir. ne biçim saçma sapan bi yerden savurdu kılıcı.
--spoiler--
dizinin em kral adamıdır.
Yalnız ve mutludur...
starz'ın sürpriz kararıyla "gannicus earlier" adıl altında 4 bölümlük mini bir serisi çekileceği duyurulan kahraman.

çekilecek seride gannicus'un galya yıllarından batiatus hanesi'ne gelişine kadar geçen süre konu edilecekmiş...
hayata bacak arasından bakan ergen tayfaya ibret olması gereken güzel bir entry yazmış eline sağlık...

(#15162639)
hayatın gizemini araştıran yazar...
2 litre şarabı devirip sabahına gözü bağlı adam öldürebilen gladyatör.
#15162639 Yerinde tespitleri olan yazardır.
her türlü kavgasına gireceğim gladyatördür. Öl de ölelim Gannicus reyiz.
Dizinin sezon finalindeki " piç sırıtışı " tabir ettiğimiz gülümsemesiyle, genç bayanlarımızın aklını da almıştır.
(bkz: aynı ben)
tıpkı gannicus.
rudisini aldiktan sonra uludaga yazar olmus gladyator.
hosgelmis kapuanin sampiyonu.
© copyright 2005 - 2026