bugün
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı6
- şikeci amedspor4
- damarsız tüysüz manisa yaprağı16
- atatürk'e alerjisi olan tipler4
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- sıpsıkıcı olmanız2
- sırrı süreyya önder28
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak4
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- sözler köşkü3
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- ismet gürbüz ile 81 günde 81 ili dolaşmak3
- oha doğum günüm yarın2
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- suat usta2
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- mankenlikten şarkıcılığa transfer olan ünlüler2
- silver ile evlenecek erkek52
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- askerde sözlüğe girmek2
- rafael leao victor osimhen leroy sane11
- tutmayan başlık açma rehberi7
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası25
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- karısı kızı feto evlerine gitmiş çomar2
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- askerlik anıları6
- türk bayrağı2
- dün gece ne oldu12
- sarapci koala58
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez3
- galatasaray neden transfer yapamıyor2
- sözlükteki linç kültürü12
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- kürt kızlarının güzel olması2
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- bahçeli'nin spor kisvesi açıklaması2
- elinin içine hapşıran insan5
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- erecto dos andreas biraderitos3
- sözlükteki linç tayfa6
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
entry'ler (80)
başkalarından bişey beklemekten bu kadar nefret ederken kendimi yine beklentiler içinde buldum sözlük. zaman bende neyi değiştirdi ki? nasıl değiştirdi ki?
günlerdir başımdaki beladır. kafanın içinde bin bir düşünce dolanır ama tutup da yazamazsın hiçbirini. kendine de kızamazsın yazık bana dersin falan. insan en başta kendisine karşı anlayışlı olmalı sonuçta değil mi ama?
sevgilisine, yaşananlara değer vermiş insandır. atmaya kıyamaz.
benzin parasını arabasına binenlerden alıyorsa işe yaramaz çöpe atılması gereken kişidir. gösteriş yapmayı bile beceremiyordur.
bu durumu ileride çocuğuna anlatmak durumunda kalacak kişidir.
online fal hizmeti sunmaktadır. http://www.selamlique.com...y/fortune/fortune_telling
aşk hayatını yoluna sokup sokmadığı merak edilesi yazar.
sevdiğin seni hayatından bezdirse de, dövse de, sövse de sana tekmeyi bassa da yine de onu büyük bir aşkla sevmektir. gereksizdir. yıpratıcıdır. olmaması gerekendir. ne demişler yeter ki onursuz olmasın aşk .
karma kasan yazarları anlamıyorum sözlük. neden önemli diğer insanların beğenisini kazanmak bu kadar? neden yalakalık yapıyor bu yazarlar? beğenilmeyen entryi silmek de ne demek sözlük? var mı başkası farklı düşünüyor diye düşüncenden vazgeçmek? var mı susmak adeta konuşmamış olmak? yazık be sözlük. nereye gidiyor bu yazarlar?
genellemesinin yapılmaması gereken genellemedir. kızından kızına değişir. bakmaya doyamayacağınız kadar güzeli de vardır yüzüne bakılmayacak olanı da.
itirafları okumaktan kendimi alıkoyamıyorum sözlük. alışkanlık yaptı durup milletin derdine üzülüp sevincine ortak oluyorum.
eğlendireceğe benzeyen yarışmadır. katılmanız tavsiye olunur.
ingilizce konuşurken zorlanmayacak sevgilidir. konuşamasa bile konuşuyormuş izlenimi yaratması kaçınılmazdır.
tokken yenmemesi gereken tatlı yiyecek.
bu hayata gelmiş olmanın bir önemi olup olmadığını düşünen insanın yaşadığı durumdur. yaşamdan zevk almayan veyahut istediği şekilde yaşayamayan insanlarda görülen psikolojik bir sorundur aynı zamanda. yoksa insan neden mutlu olmasın ki doğduğuna?
bak seni unuttum, umrumda değilsin imajı vermeye çalışan ancak tam tersi hislere sahip olan insanların gerçekleştirdiği eylemdir.
hayatta her şeyin olabileceğini akıldan çıkarmamaktır. yaşanan şeylere karşı hoşgörülü yaklaşmaktır. sevdiğin seni sevmiyor mu? olabilir. aldatıldın mı? olabilir. yakının mı öldü? olabilir. en yakın arkadaşın arkandan iş mi çevirdi? o da olabilir. herkes hata yapabilir ve hayatta engel olamayacağın çok şey vardır. sen kendini geliştirmeye ve her yaşadığın şeyden kendini üzmeden ders çıkarmaya bak. hayata hoşgörülü yaklaş.
bugün de seni çok özledim.
sayın meraklı komşum lafı dolandırmadan direkt konuya gireceğim. sana ne eve gelip gidenden? sana ne günün herhangi bir saati nereye gittiğimden? sana ne yoldan gelip geçenden, milletin ne giyip ne giymediğinden? sana ne çevrendeki evlerde ne olup bittiğinden? adamı hasta etme artık yeter. bir de karşıma dikilip meraklı meraklı sormaların, camdan milleti dikizlemelerin yok mu ayar oluyorum! yakında kendine gelmen dileğiyle!