bugün

/887
(bkz: deplasman kedisi)
(bkz: avrupa fatihahahaha)
09.04.2018 tarihinde gençlerbirliği karşısında %77 top üstünlüğü ile oynayan galatasaray son saniye ile şampiyonluk yarışında büyük sa*aklık yaparak taraftarlarını üzmüş bir takımdır. sitsen toparlayamaz dedirten puanı ile beraber önünde zorlu fikstür varken gençlerbirliğine yenilmesi gerçekten trajikomedi bir durumdur. diyecek laf bulamıyor insan.
görsel
şampiyonluğu kaybettik diyen 12 yaşında ergendir.
Sadece avantajımızı kaybettik ama geri kazanmasını biliriz.
Bu takım bu sene herkesi üst üste koyup şampiyon olacak siz daha çok umutlanacaksınız ama hevesiniz kursağınızda kalacak.
(bkz: mayıslar bizimdir)
şampiyon olmak istiyorsa haftaya başakşehir'i ve daha sonra beşiktaş'ı kendi evinden %100 yenmesi gerekir.
görsel
insanlar neylerine güvenerek böyle boş boş konuşuyor anlayamıyorum. Ulan karşında galatasaray var, fatih terim var, tt arena’da oynanacak olan iki büyük maç var. Galatasaray üst üste sikecek sizi bu neyin özgüveni?

T; bu sezonu şampiyon bitirecek takım. Bu durumda rakipçiklerinin biri şampiyonlar ligi vardı yeaaa diye ağlayacak diğeri de aykut kocaman aziz yıldırım yeaa diye ağlayacak.
görsel

Şampiyon len amq. Hahahasiktir evet.
sampiyonluklar büyük takım oyuncuları ile gelir. takımın alayı deplasmanda titriyor. ic sahada 50.000 kisi önünde ümraniyespor'un 11'i ile de cıksak rakipleri baskı altına alırız. olay deplasmanda bitiyor, deplasmanda bu kadar ezilen bir takım sampiyon falan olamaz. gene de bu noktaya kadar iyi gelmisiz.
Dün akşam ki galatasaray ın başakşehir de beşiktaş da içinden geçer.
evinde aslan kesilip deplasmanda kediye dönüşen takımım. önceden sadece fenerbahçe deplasmanından korkuluyordu. artık küçük takımların bile deplasmanına giderken, taraftar olarak “acaba” diyoruz. Bu fobiden acilen kurtulması gereken takım.
içinde bir sürü gerizekalı barındıran kulüp. dün akşam bu takımı tuttuğum için ilk kez utandım. keşke çemişgezek sporu tutsaydım dedim. ulan bu kadar mı pasif olur bir takımın oyuncuları? galibiyeti elde etmek için yapılan bir tane hareket yok. bu beşiktaş bizim götümüzden kan alır valla. dün akşam ellerimizle şampiyonluğu beşiktaşa hediye ettik. helal olsun size yavşaklar.
basaksehir ile bjk'yi yenip diğer deplasman maclarında puan bırakarak fb'yi şampiyon yapacak takımdır. böylece aziz basta kalmıs olur seneye de sampiyonluk gs'ye bırakılır. bu işler böyle yürüyor.

fenerin sampiyonluk oranı gecen hafta 7 ganyanken 200 tl bastım, keske 1.000 tl bassaydım, bu hafta 2'ye düşer.
dün bizi kanser ettin allahsız takım.
son sözüm, çocukluk aşkım. en kötü gün bugünse bugünde günlerden galatasaray...
Her sene 6. Ve 7. Bitirse bile aşıklarının bırakmayacağı kulüp. Peşindeyiz, seninleyiz ! inadına Galatasaray !
pazara kadar değil mezara kadar "cimbomluyuz" ulan!
tıpkı beşiktaş'ın başakşehir'e kaybettiği haftadaki soğuk duş etkisini geçtiğimiz hafta taraftarına yaşatıp - bana göre - şampiyonluk yarışında ağır yara almıştır.

başakşehir ve beşiktaş maçlarından toplayacağı maksimum puanın 2 olduğunu düşünüyorum.

özellikle herkes tt arena'da terim'in aslanlarının beşiktaş'ı darma duman edeceği görüşünde fakat beşiktaş son yılların derbilerde ters tepen takımı olduğu faktörünü ve ilk yarıdaki kabus maçın unutulmaması gerekiyor.
bjk ve başakşehiri kendi evinde yener.
diğer deplasmanları kazanır.

yok öyle %75 topla oynayıp kaybetmek her maç olmaz rahat olun.

akhisar macı zaten okan buruk kankamız var rahat olur.

alanyaya en az 3 atarız.
Küçük takım. iki üç yıl içinde küme düşer bu gidişle.

Beybi!
bu sezon sampiyon olamazsa tamamen batar, kendi imkanları ile bi 10 senede sampiyon olamaz.

katar-çin'e satılsın diyorum özetle. en azından her mac rakipleri ezen bir Gs izleriz.
ben açıkçası şampiyon olacağına pek ihtimal vermiyorum.

başakşehir'i ve sonra da beşiktaş'ı kesinlikle yenmesi gerekiyor şampiyon olabilmesi için. açıkçası biraz zor gözüküyor.
Bir umudum sensin cimbomum. Anlıyorsun değil mi?
Allah'tan tek isteğim var şu 1 ay içerisinde o da galatasaray'ın şampiyonluğunu görmek.Bir sene daha şampiyonlar liginden uzak kalmamalı bu taraftar.Hayırlısı.
8tas ve akbilsporu yenerse şampiyon olacak takimim.

eger gençler maçını alsaydik iki maçta 4 puan yeterliydi

ama şimdi yetmez..
© copyright 2005 - 2026