bugün
- hala akp diyenler4
- çerçeve yasa35
- liderimiz recep tayyip erdoğandır5
- yeni partinin kürt meselesine yaklaşımı3
- allah reisimizi başımızdan eksik etmesin6
- akpkk4
- vatanseverleri cezalandıran haindir2
- 13 ağustos 2026 motorine kademeli ötv düzenlemesi2
- ahbap derneğine para kaptırıp elfida dinlemek5
- solaklar günü2
- türk düşmanı partiler2
- dolar3
- dusan vlahovic4
- cinler bizim alemimize nasıl geçebiliyorlar5
- sosyal olarak başarısız insanlar6
- 2045 yılında ucan arabalar olacak mı sorunsalı6
- russell westbrook2
- hakan altun4
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması13
- durduk yere akıla gelen şey3
- 13 ağustos 2026 kolombiya depremi2
- herkese garip size normal gelen şeyler8
- bardak ticareti7
- arkadaşlar iyi geceler7
- aklınıza gelen şarkı sözü8
- şuan sözlükte fingirdeyen yazarlar7
- whatsapp grupları2
- türbede dua etmenin şirk olması13
- ev erkeği2
- kale3112'nin gece de artılaması5
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- şişman olmak istemeyenlere tavsiyeler7
- birazdan yer yerinden oynayacak10
- hazret ktc2
- online kişi sayısının artık gözükmemesi4
- çok kitap okuyanı eleştirmek6
- düğünde yemek yiyen davetliden para isteyen damat6
- 00 00 da entrylerin sıfırlanma saçmalığı5
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- nervio4
- g i l d e d l i l y10
- hikayenin kötü adamı olmak4
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması9
- siber istihbaratta teknik derinlik4
- yurt dışı çıkış harcı8
- casperlar daltonlar redkitler şirinler6
- tomşak dudaklı kezo4
- sokakta öpüşmek7
- kızlar çabuk bakar mısınız4
sana göre tesadüftür
bize göre sike sike
sen rüyanda göremezsin
kupa bizim müzemizde.
bize göre sike sike
sen rüyanda göremezsin
kupa bizim müzemizde.
orospu çocuklari tarafından şampiyon yapılmayacak takimim...
baygın gomis'i 90 dk sahada tutmak yetmiyormus gibi birde eren-gomis ile 50 dk cift santrafor oynadık. ortasahada harika bir ilk yarı cıkartan donk'un stopere gecmesi. sonuc? kasımpaşa ortasahada tüm hakimiyeti aldı ve ellerini kollarını sallayarak hücum yaptılar.
terim bunu ya kasıtlı yapıyor yada net olarak vasat bir hoca ama yıllardır gazla medya ile ve kaliteli kadroların ekmeğini yedi derim.
kasıtlı yapıyor ise, tüm takımlar puan puana son haftaya kadar gelsin diye bir tezgah kuruldu ve her takım buna uyuyor.
terim bunu ya kasıtlı yapıyor yada net olarak vasat bir hoca ama yıllardır gazla medya ile ve kaliteli kadroların ekmeğini yedi derim.
kasıtlı yapıyor ise, tüm takımlar puan puana son haftaya kadar gelsin diye bir tezgah kuruldu ve her takım buna uyuyor.
sırf şampiyon olmak adına adı öst ile başlayan takıma bilerek elenmiştir.
sonra biz fatihiz.
fatih dediğin bayrağını yere düşürür mü lan.
sezon başı yazdım yine yazıyorum. sezonu 4'üncü bitirecek.
sonra biz fatihiz.
fatih dediğin bayrağını yere düşürür mü lan.
sezon başı yazdım yine yazıyorum. sezonu 4'üncü bitirecek.
türk'ü avrupa da en iyi temsil eden takım.
Bindikiyyiz imbiste mizin virmidik.ne desen boş. Işgalcilerle is birligi yaptinizni yaptiniz.o kadar. Vatan hainisiniz.
biz siz değiliz. ihsan kalkavanla feto bizi ele gecirmeye calismistir.fakat süleyman sebanin olduğu yerde beşiktaş ta öyle şeyler olmaz. Bizim hicbir futbolcumuz pilav yemeye gitmedi sizinkiler gibi.feto bizi tirnak icerisinde " dualarla " ayaga kaldirmadi kendi diyor.gsyi dualarla ayaga kaldirdik diye.bilen biliyor o dualarin nasil seyler oldugunu.
Sizin şikelerden avrupaya gidebildiğimizmi vardi amk. Maçı avrupa macı varken ertelenir, her sene hakemlerle yada tesvikle sampiyon olur.e alin bari o kupayida cok zor olmasa gerek.bu kadar kiyakla.
Bide at falan zirvalarlar. guya sike yaptirdigimiz adam bize o macta 2 asist yapti .vaybe sikeye bak o maci zar zor penaltilarla aldik biz.
yazdim bastada alayi salaktir bunlarin yeniyomu yeniyo nasil yeniyor umurlarinda degil sonra orda burda :Gilitisiriy en biyik yi uefa kupasi diye zirlarlar.ülkenin en adi en sinsi 3-5 kurumundan biridir bu rezil oluşum. başlarım sizin hakkınız olmadan mal mal kasilmalariniza.
biz siz değiliz. ihsan kalkavanla feto bizi ele gecirmeye calismistir.fakat süleyman sebanin olduğu yerde beşiktaş ta öyle şeyler olmaz. Bizim hicbir futbolcumuz pilav yemeye gitmedi sizinkiler gibi.feto bizi tirnak icerisinde " dualarla " ayaga kaldirmadi kendi diyor.gsyi dualarla ayaga kaldirdik diye.bilen biliyor o dualarin nasil seyler oldugunu.
Sizin şikelerden avrupaya gidebildiğimizmi vardi amk. Maçı avrupa macı varken ertelenir, her sene hakemlerle yada tesvikle sampiyon olur.e alin bari o kupayida cok zor olmasa gerek.bu kadar kiyakla.
Bide at falan zirvalarlar. guya sike yaptirdigimiz adam bize o macta 2 asist yapti .vaybe sikeye bak o maci zar zor penaltilarla aldik biz.
yazdim bastada alayi salaktir bunlarin yeniyomu yeniyo nasil yeniyor umurlarinda degil sonra orda burda :Gilitisiriy en biyik yi uefa kupasi diye zirlarlar.ülkenin en adi en sinsi 3-5 kurumundan biridir bu rezil oluşum. başlarım sizin hakkınız olmadan mal mal kasilmalariniza.
M.ö uefa kupası alan takım.
Galatasarayın 8 bin yıl gerisinden gelip 3. Yıldızı bile anca takabilen eziklerin milattan önce uefa kupası almıştır diye aklınca eziklediği takım. Oğlum hayırdır siz ya? Lan beşiktaş kim galatasarayın yanında? güldürmeyin lan. Hadi yine fenerbahçeyle içerde geçmişten bugüne “gerçek” bir ezeli rekabetimiz var yine de size noluyor lan?
Galatasarayın yanında tepecikspor potansiyelinde kalan eziklerin bok attığı anlı, şanlı, başarılı müzesi kabarık takımımdır.
Galatasarayın yanında tepecikspor potansiyelinde kalan eziklerin bok attığı anlı, şanlı, başarılı müzesi kabarık takımımdır.
Dünyanın en güzel spor kulübü.
görsel
görsel
Büyük kulüptür çünkü avrupa denilince akla gelen ilk ve tek kulüptür. Ne büyüktür ki ülkendeki takımların kıskandığı lakin dile getiremediği bu kuyruk acısıyla eleştirdiği güzide takımdır.
Yav hehe. gerçekler nasil da ağir gelmiş beyoglu yosmamiza kiyamam. Git şikeli şampiyonluklarinla orgazm ol. Yalani yaşa.bizim alnimiz ak başımiz her daim dik. Eziklik psikolojisinde olan sensin: Beşiktaş macindan sonra 2 senedir avrupada olmamanin verdigi eziklikle uefa kupasi diye zirliyorsun burada.bunu anca ezilen biri yapar. Ben burada sadece gerçekleri söyledim.her zaman ki gibi videolarla,ltiraflarla kanitli olan reziliklerinizi adam olmadiğiniz için inkar ettiniz.youtube a yaz seyret baskanlarinin,yoneticilerinin nasil itiraf ettigini rezilliklerinizi. Hala suclama diyor yahu utanmadan.
Ayrica çomar sifati sadece Beşiktaş atkisi var diye 15 kişi adamin üstüne cullanip öldüren gs taraftarina laiktir. Zira bundan büyük çomarlik örneği yoktur.hatta 2-3 sene önce yine adam öldurduler basket maci sonrasi bir sirp. futbol maci sonrasida bir fenerliyi katlettiler.bi kulubun taraftari dusunmeden izleyen,tutan güc asigi asalaklardan olusursa olacagi budur.biz can yucel ekolundeniz belki agzimiz pis ama alnimiz her daim temiz sizin aksine.sizin yaptiklarinizada ayrica baska sifatlar yakismazdi.
Lan kulubun az adam olsaydi olsan olsan anca fenerli olurdun gsyide kucuk kulup diye gorunce kusumserdin ne ötüyorsun burada bik bik ?
Ayrica çomar sifati sadece Beşiktaş atkisi var diye 15 kişi adamin üstüne cullanip öldüren gs taraftarina laiktir. Zira bundan büyük çomarlik örneği yoktur.hatta 2-3 sene önce yine adam öldurduler basket maci sonrasi bir sirp. futbol maci sonrasida bir fenerliyi katlettiler.bi kulubun taraftari dusunmeden izleyen,tutan güc asigi asalaklardan olusursa olacagi budur.biz can yucel ekolundeniz belki agzimiz pis ama alnimiz her daim temiz sizin aksine.sizin yaptiklarinizada ayrica baska sifatlar yakismazdi.
Lan kulubun az adam olsaydi olsan olsan anca fenerli olurdun gsyide kucuk kulup diye gorunce kusumserdin ne ötüyorsun burada bik bik ?
Hakemleri, yandaş medyayı, galatasaray düşmanı kim varsa hepsini üst üste sikip şampiyon olacağız!
T; türkiye'nin en büyük ve en başarılı spor kulübü.
T; türkiye'nin en büyük ve en başarılı spor kulübü.
son 17 avrupa kupası maçında 1 galibiyeti bulunan ve 2 sezondur avrupa kupalarında yer almayan avrupa fatihi.
grubunu yenilgisiz lider bitirip bayern münih'e doğal bir şekilde elenen beşiktaş'a artistlik yapmadan önce kendinize bakın amk. son 17 avrupa kupası maçı 1 galibiyet sadece. kırılan eksi averaj rekorlarından bahsetmiyorum bile. şu kadar sene katıldık diye hava atıyorsunuz 1 defa beşiktaş kadar puan toplayabildiniz mi? grubu kolaydı falan geçin bunların siz en son astana, benfica, atletico madrid grubundan çıkamamıştınız beşiktaş'ı yargılayacak kalite ve kapasiteye sahip değilsiniz açık ve net.
grubunu yenilgisiz lider bitirip bayern münih'e doğal bir şekilde elenen beşiktaş'a artistlik yapmadan önce kendinize bakın amk. son 17 avrupa kupası maçı 1 galibiyet sadece. kırılan eksi averaj rekorlarından bahsetmiyorum bile. şu kadar sene katıldık diye hava atıyorsunuz 1 defa beşiktaş kadar puan toplayabildiniz mi? grubu kolaydı falan geçin bunların siz en son astana, benfica, atletico madrid grubundan çıkamamıştınız beşiktaş'ı yargılayacak kalite ve kapasiteye sahip değilsiniz açık ve net.
Anadoluda yemediği bok kalmayan yapmadigi eziyet kalmayan yunan tohumu özentisi bi sığırdan türkçe dersi alacak değilim. Canim nasil isterse öyle yazarim.okuma zorla mi ? Anliyan anliyor. Rezilllikerinize verecek cevap bulamayincada konuyu saptirtmaya çalışıyorsun.o şehit mehmetçikleri az umursasan o nickle burada yazi yazmassin.gerçi sizde vatan falan ne anlarsiniz dediğim gibi düşmanla isbirligi yapan kulubun taraftarindanda bu beklenir. Ne olacakti başka?
Dediklerimin hepsi itham değil itirafli gerçekler.
al malatyanin oyunculari anlatiyor para aldik galatasaraydan diye:
https://m.youtube.com/watch?v=CIfgp4AeZDc
Her şeyi borçlu oldugunuz büyük lordunuz oyuncularinizla :
https://m.youtube.com/watch?v=4jXSPF8tM-o
Al gsli fanatiklerden biri bile anlatiyor rezilliklerinizi:
https://m.youtube.com/watch?v=bKWoeUxcuEg
Adnan polatin itirafi:
https://m.youtube.com/watch?v=YUs40EduOSk
Loca satmak onlarla işbirligi anlamina gelmez. fenerli ve gsli zenginlerin stadimizda localari var. Ne yani şimdi onlar Beşiktaş lımi oluyorlar ? Bu ticari bir iştir.her büyük ticari kurumun stadlarda localari vardir.
Ben büyük Beşiktaş taraftarindan biriyim
Layik olan herşeyi derim o rezil fransiz tohumu güruha .kimsede söylediğim gerçekleri susturamaz.ben iddaalarimin hepsini itiraflarla kanitladim sen anca boş keseden salla. Bize 2 asist yapan adama at verdiniz de istedigin gibi saçmala.dahada uğraşamayacağım senin gibi yobaz kitleyle.oksijen israfisiniz. Donuzlar geçerim.
Zaten ötüp duruyorsunuz 2 seneye kalmaz borçtan harçtan layik olduğunuz konumlara düşeceksiniz. Allahin sopasi yok işte dünyada adalet olmayinca o şekilde veriyor cezanizi.o zaman zevkten dört köşe olacağım.
Dediklerimin hepsi itham değil itirafli gerçekler.
al malatyanin oyunculari anlatiyor para aldik galatasaraydan diye:
https://m.youtube.com/watch?v=CIfgp4AeZDc
Her şeyi borçlu oldugunuz büyük lordunuz oyuncularinizla :
https://m.youtube.com/watch?v=4jXSPF8tM-o
Al gsli fanatiklerden biri bile anlatiyor rezilliklerinizi:
https://m.youtube.com/watch?v=bKWoeUxcuEg
Adnan polatin itirafi:
https://m.youtube.com/watch?v=YUs40EduOSk
Loca satmak onlarla işbirligi anlamina gelmez. fenerli ve gsli zenginlerin stadimizda localari var. Ne yani şimdi onlar Beşiktaş lımi oluyorlar ? Bu ticari bir iştir.her büyük ticari kurumun stadlarda localari vardir.
Ben büyük Beşiktaş taraftarindan biriyim
Layik olan herşeyi derim o rezil fransiz tohumu güruha .kimsede söylediğim gerçekleri susturamaz.ben iddaalarimin hepsini itiraflarla kanitladim sen anca boş keseden salla. Bize 2 asist yapan adama at verdiniz de istedigin gibi saçmala.dahada uğraşamayacağım senin gibi yobaz kitleyle.oksijen israfisiniz. Donuzlar geçerim.
Zaten ötüp duruyorsunuz 2 seneye kalmaz borçtan harçtan layik olduğunuz konumlara düşeceksiniz. Allahin sopasi yok işte dünyada adalet olmayinca o şekilde veriyor cezanizi.o zaman zevkten dört köşe olacağım.
Çekemeyenler doluşmuş yine buralara lan ne boş adamlarsınız ya.
Galatasaray'ı 4 0 larla eleştirirken avrupa'ya her gittiğinizde illa bir kez muazzam fark yiyorsunuz. 8 0 oldu bir sene, geçen sene gittiniz 6 0 geldiniz, bu sene 5 yediniz, ondan önce club brugge evinizde geriden gelip sizi hoşaf etti. Seneye giderseniz bir de 7 gelir. Olum ne haddinize sizin galatasaray'ı eleştirmek? Galatasaray, galatasaray taraftarına her şeyi yaşattı. Görebileceği her şeyi gördü bu taraftar. Şampiyonluk, avrupa şampiyonluğu, sayısız avrupa mücadelesi ve zaferi vs vs. Size saymak da gereksiz aslında. Hayatınız boyunca kulübünüz size bunları veremeyecek, bunu bildiğinizdendir galatasaray'a bu kadar sallamanız. Galatasaray'ın adını ağzınıza almadan önce besmele çekeceksiniz.
Galatasaray'ı 4 0 larla eleştirirken avrupa'ya her gittiğinizde illa bir kez muazzam fark yiyorsunuz. 8 0 oldu bir sene, geçen sene gittiniz 6 0 geldiniz, bu sene 5 yediniz, ondan önce club brugge evinizde geriden gelip sizi hoşaf etti. Seneye giderseniz bir de 7 gelir. Olum ne haddinize sizin galatasaray'ı eleştirmek? Galatasaray, galatasaray taraftarına her şeyi yaşattı. Görebileceği her şeyi gördü bu taraftar. Şampiyonluk, avrupa şampiyonluğu, sayısız avrupa mücadelesi ve zaferi vs vs. Size saymak da gereksiz aslında. Hayatınız boyunca kulübünüz size bunları veremeyecek, bunu bildiğinizdendir galatasaray'a bu kadar sallamanız. Galatasaray'ın adını ağzınıza almadan önce besmele çekeceksiniz.
orrrrrrospu çocukları tarafından yine operasyona maruz kalan türkiyenin en büyük kulübü.
bu yaptıklarıyla büyüklüğümüzü tescillediklerinin farkında değiller.
ama yine söylüyorum, hakemi, tffsi, mhksı alayını üst üste koyacağız, a la yı nı.
bu yaptıklarıyla büyüklüğümüzü tescillediklerinin farkında değiller.
ama yine söylüyorum, hakemi, tffsi, mhksı alayını üst üste koyacağız, a la yı nı.
bu takımı kendi sahasında kimse durduramaz kimse.
sezonu iki kupayla kapatacak olan enlerin ve ilklerin takımı.
kuşların kanadını kıran, türkiyenin ezici kulübü.
Bize her sevdadan geriye kalandır. Nitekim kendisi de büyük bir sevdadır.
Ailem 7 göbek galatasaraylı olduğundan hem anne hem baba tarafı bende doğuştan galatasaraylı olanlardanım. Ailemin bana aşıladığı en güzel sevgilerden biridir.
Enlerin ve ilklerin takımıdır.
Öyle şeyler yaşattın ki uğrunda ölmeye değer! Var olsun.
Ailem 7 göbek galatasaraylı olduğundan hem anne hem baba tarafı bende doğuştan galatasaraylı olanlardanım. Ailemin bana aşıladığı en güzel sevgilerden biridir.
Enlerin ve ilklerin takımıdır.
Öyle şeyler yaşattın ki uğrunda ölmeye değer! Var olsun.
2017/2018 sezonu şampiyonu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar