bugün
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı9
- halife olacağım6
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı22
- hilafet gelsin mi6
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
- anın görüntüsü33
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi7
- kürtsüz türkiye9
- ülkücülerin gerçek yüzleri6
- ülkücülük vs atsızcılık vs atatürkçülük7
- zafer ve iyi partinin ortak adayı mansur yavaş8
- sanayi devrimi bitene kadar uyuyoruz arkadaşlar4
- dünyanın en güzel evi4
- amerikan kuklası halife2
- haşlanmış kurbağa sendromu3
- gökten çikolata yağması4
- uludağ sözlük yapay zeka moderatörü6
- hakkı yenen türkler de dağa çıksın6
- sophie dee'nin memeleri2
- evliliğin anlamı8
- fenerbahçe14
- fesli alagavatın gençliği2
- kadir mısıroğlu vs abdullah öcalan5
- başarılı olmuş tek akımın ümmetçilik olması3
- genç atatürkçüler partisi3
- ayak fetişistlerini onurlu yaşama davet2
- atsız milliyetçiliği vs atatürk milliyetçiliği4
- gecekonduda otururken dünyanın en zengini oluverme2
- çok sıkıcı adamlarsınız lan2
- türk vatandaşı yerine eşit yurttaşlık yeni parti4
- fenerbahçe nin en iyi kadrosu3
- ismet gürbüz4
- atsızcı veletler2
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı18
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması14
- suçluları topluma kazandırmalıyız insanı3
- 16 ağustos 2026 amed erzurumspor maçı4
- hala mansur yavaş'tan medet umanlar var2
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği9
- gelmiş geçmiş en iyi türkiye ligi kadrosu2
- süleymancılar17
- washington stecanelo cerqueira2
- 16 ağustos 20264
- sözlükteki fenerbahçeliler10
- eğitim sisteminin gizli amacı3
- asimilasyon harika bir şey5
- sidiki cherif2
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey13
- ford flex2
- gece vakti yolda karşılaşılan sümüklü sapık2
1 ekim 1905 yılında kurulan türkiyenin ilk milli takımlarından biri.
Ultraslan gibi bir taraftar bozuntu grubunu tribünlerden temizlemedikleri sürece en ufak bir başarısızlıkta her zaman ortalığın karıştığı kulüptür.
başarıları kuşların zoruna giden takımdır, galatasaray.
Kanatlılar başka başlığa lütfen.
Kanatlılar başka başlığa lütfen.
eğer amacı türk olan takımları yenmek olsaydı, kadıköy'de fenerbahçe 20 yıldır galatasaray'ı yenemiyor olurdu.
ama galatasaray'ın kuruluş amacı türk olmayan takımları yenmek. işte bu yüzden;
(bkz: avrupa fatihi)
(bkz: uefa kupası)
ama galatasaray'ın kuruluş amacı türk olmayan takımları yenmek. işte bu yüzden;
(bkz: avrupa fatihi)
(bkz: uefa kupası)
sağ kısımda başkanının hâlâ ünal aysal olarak geçtiği takım.
türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük futbol kulübudur kendileri...
fatih terim geldikten sonra bjk ve fb lileri panikletmiş takım. istediğiniz kadar yalan deyin.
Bu sene ve önümüzdeki 5 sene şampiyon olacaktır.
Değil 14 sene, 5 sene, 3-4 sene şampiyon olmasın bu takım; gs taraftarı o stadı yıkıp, kulübü yakmazsa ben de bir şey bilmiyorum.
Şampiyon olunmayan o 14 sene 70 ile 80 ler arasıydı. O zamanki kıymet bilen taraftarla şimdiki taraftarı kıyaslayamazsınız.
Siz en başta kendine ua diyen basiretsiz, kendi kulübüne zarardan başka bir şey vermeyen sözde taraftar grubunu tribünlerden temizleyin.
Şampiyon olunmayan o 14 sene 70 ile 80 ler arasıydı. O zamanki kıymet bilen taraftarla şimdiki taraftarı kıyaslayamazsınız.
Siz en başta kendine ua diyen basiretsiz, kendi kulübüne zarardan başka bir şey vermeyen sözde taraftar grubunu tribünlerden temizleyin.
6 saysını akla getiren kulüp
Kaçın sınıftasın ?
- galatasaraya gidiyorum (6. sınıf )
Kaçın sınıftasın ?
- galatasaraya gidiyorum (6. sınıf )
beşiktaş'ın borcu var diye kendi borçları silindi zanneden kamillerin takımı. dua edin türk futbolunun mafyaları geri döndü de şampiyonluk şansınız oldu yoksa yine 6. falan olacaktınız hakemler şampiyon yapacak sizi bu belli. şampiyonlar ligine gittiğinizde de gerçekler açığa çıkacak nasılsa asla beşiktaş gibi namağlup lider gruptan çıkamayacaksınız yine 4 çarpı 4 tarifesine devam açık ve net.
iki basamaklı iq sahibi rakip taraftarlar turnosolu.
işinize bakın. Adam hala cincon yazarak alay etmeye çalışıyor..
işinize bakın. Adam hala cincon yazarak alay etmeye çalışıyor..
at hırsızı tipli dursun g.sarayın başina gelmiş geçmiş en buyuk felaketti.
rakip kaleci macın adamı seciliyor, deniyorki hala gs kötü .
2 farklı kazandık diye cogu kişi üzgün lan , 3-4 farka alıstı herkes düşünün durumu.
rakiplere bakın 2-1 1-0 gidiyorlar ite kaka.
2 farklı kazandık diye cogu kişi üzgün lan , 3-4 farka alıstı herkes düşünün durumu.
rakiplere bakın 2-1 1-0 gidiyorlar ite kaka.
bi sezon şampiyonluğa en yakin 4 büyüklerden biri. işi zor gibi ama.
vasıfsız bir tırko takımı.
transferin son gününde kap bildirimlerini dört gözle beklediğim kulubüm.
Bir sol bek ve bir orta saha almadan işimiz zor.Hem kanat hem forvet oynayabilecek bir oyuncu bulabilirsek kacirmamamiz lazım.
Sol beke nagatamo geldi herhalde bütün dış kaynaklar doğruluyor transferi.Ligde 14 15 maçımız var.Ben kendisinin türkiye ligi için yeterli olacağını düşünüyorum.Yazın muhakkak başka bir isim bulmalıyız o ayrı konu.Orta sahaya ve hücum hattına da umarım takviye yapabiliriz.Eğer bu 3 bölgeye transfer yaparsak şampiyonluk şansımızı yüzde 70-80 görüyorum.Son gün neler getirecek göreceğiz.
Son olarak:
görsel
Bir sol bek ve bir orta saha almadan işimiz zor.Hem kanat hem forvet oynayabilecek bir oyuncu bulabilirsek kacirmamamiz lazım.
Sol beke nagatamo geldi herhalde bütün dış kaynaklar doğruluyor transferi.Ligde 14 15 maçımız var.Ben kendisinin türkiye ligi için yeterli olacağını düşünüyorum.Yazın muhakkak başka bir isim bulmalıyız o ayrı konu.Orta sahaya ve hücum hattına da umarım takviye yapabiliriz.Eğer bu 3 bölgeye transfer yaparsak şampiyonluk şansımızı yüzde 70-80 görüyorum.Son gün neler getirecek göreceğiz.
Son olarak:
görsel
Orta saha transferi yapmazsa ligin 2. Devresi cok zorlanacak kulüp. Bence sol bek ten daha onemli gs icin orta saha transferi.donk, selcuk la falan olmaz yani. Ama iste şu da var simdi. Transferin son günü hele ara transfer doneminde iyi oyuncu almak zordur. Bakalim 24 saat icinde neler gorecegiz.
Yaptıkları transferler dikkatli incelenmelidir. 3 diyorlar 5 ödüyorlar hayırdır transfer hileleri falan. Evet.
n' diaye ile ilgili açıklama yapmış kulüp.
--spoiler--
Son dönemde bazı basın ve yayın organlarında Futbol A Takımımızın transferlerine ilişkin gerçek dışı haberlerin yer aldığı görülmüştür. Şirketimiz, faaliyet konusuna ilişkin yaptığı tüm iş ve işlemlerde hukuka uygun hareket etmektedir. Bu konuda Şirketimiz tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılmış olan açıklamalar dışında hiçbir habere itibar edilmemelidir.
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 Özel Durumlar Tebliği'nin 9. Maddesi uyarınca Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla.
--spoiler--
--spoiler--
Son dönemde bazı basın ve yayın organlarında Futbol A Takımımızın transferlerine ilişkin gerçek dışı haberlerin yer aldığı görülmüştür. Şirketimiz, faaliyet konusuna ilişkin yaptığı tüm iş ve işlemlerde hukuka uygun hareket etmektedir. Bu konuda Şirketimiz tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılmış olan açıklamalar dışında hiçbir habere itibar edilmemelidir.
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 Özel Durumlar Tebliği'nin 9. Maddesi uyarınca Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla.
--spoiler--
Ezeli rakibinin maddi imkansızlıklarıyla “para komidinin üstünde” diye dalga geçtikleri günlerden, futbolcularının maaşlarını ödeyemez duruma geldiği günlere..
Ne oldum demeyecen, ne olacağım diyecen.
Ne oldum demeyecen, ne olacağım diyecen.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar