bugün
- türklerin ileri olduğu konular21
- en gey özelliğiniz9
- burçlara inanan erkek15
- en son alınan hediye7
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler7
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- mohamed salah'ın beşiktaş'a transferi2
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- bir kadının en güzel bölgesi8
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- dinsize inanır mısın17
- eski seni özlüyor musun6
- dünyanın en güzel tatlısı8
- caner taslaman7
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- abd vizesi5
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- arkadaşlar bakar mısınız11
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- bir gün öleceğini unutmak10
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- vantilatörü kendine çevirmek6
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- mauro icardi3
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak3
- seninle şurada olabilirdik5
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- deri ceketli serseri4
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- kültürün bireyi boğması4
- nasuh mahruki2
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- gocu pandela barışı4
- salak yazarlar7
- ayak sevecek kadar abaza olmak3
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- film izlerken ağlayanlara gülmek3
- ioçke'nin elleri4
- chatgptye penis fotoğrafını atmak18
- sevgiliyle karşılıklı ağlamak3
- geceye bir şarkı bırak23
- pandela6
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- gocu31
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
entry'ler (760)
Bizim sevgimizin de nefretimizin de öfkemizinde bir ayarı yok. Hiçbirini beceremeyen bir hale büründük ki sevgimize bile şiddet elini değdiriyoruz. Üstteki yazarın gereksiz bağdaştırmasından münezzeh söylüyorum bunu.
Sadece merak ettiğim bu nefret ne ara ağzını açıp ben açım, susadım diyemeyecek canlılara kadar indi. Ne derdiniz var ne istiyorsunuz anlamış değilim. Hiçbir hayvan yaşamasın mı nedir yani?
Sadece merak ettiğim bu nefret ne ara ağzını açıp ben açım, susadım diyemeyecek canlılara kadar indi. Ne derdiniz var ne istiyorsunuz anlamış değilim. Hiçbir hayvan yaşamasın mı nedir yani?
Olabilirdir kendi kararıdır. Vazgeçmek gerekir, çünkü o araba sizin ittirmenizle gidiyordur.
Kendisinden inciler;
"O kadar zamandır takip ediyor ki hamilton'un arka kanadını akşam kara kalem çizer"
"Fin malı valtteri bottas"
Russel yarış dışı kaldığında tahliye aracına bindiğinde: "muhtemelen kendi arabasından daha hızlı şekilde garaja dönecek"
Ve benim için en güzeli, hangi yarış hatırlamıyorum kimi'nin lastiği kopup araçtan ayrılmıştı. Serhan acar'ın söylediği bir cümleye yarım saat gülmüştüm. "alfa romeo'nun kopan lastiği araçtan daha hızlı gidiyor sevgili seyirciler".
Velhasıl güzel adamdır severiz.
"O kadar zamandır takip ediyor ki hamilton'un arka kanadını akşam kara kalem çizer"
"Fin malı valtteri bottas"
Russel yarış dışı kaldığında tahliye aracına bindiğinde: "muhtemelen kendi arabasından daha hızlı şekilde garaja dönecek"
Ve benim için en güzeli, hangi yarış hatırlamıyorum kimi'nin lastiği kopup araçtan ayrılmıştı. Serhan acar'ın söylediği bir cümleye yarım saat gülmüştüm. "alfa romeo'nun kopan lastiği araçtan daha hızlı gidiyor sevgili seyirciler".
Velhasıl güzel adamdır severiz.
Spor tarihinin en destansı anlarından birisi. Serhan acar'ın "fin malı valtteri bottas" ıyla kapışır.
Henüz başlayamadım bu atraksiyona. Kpss belasını atlattık şükür de beklenilen yerlerden bir türlü alım açılmadı. Zaten mülakat da şu an "aga bizim bi halaoğlu var çok kral çocuk valla, alsak mı onu buraya" demenin kibarcası olmuş vaziyette.
Bu adam futbol dünyasının en gudubet en uğursuz adamı falan. Bir haftada 3 kupa kaybetmişliği var zaten iki senedir de sporting cp tarafından taşşak oğlanı yapılmış durumda. Bunu alacağınıza 2 kilo domates 1 kilo tavuk ve biber alın mangal yapın o motivasyonla maçlara çıkın.
Seks yaparken de koşarken de bira içmeye devam edilebilir. Yakıtsız nasıl yapacaksınız olum onları deli misiniz?
Gece gece bi anda aklıma gelip beni gümleten ismail küçükkaya aforizması. Daha iyisi olmadı sanırım.
Kafanı kaldırıyorsun gördüğün tek şey bir mutluluk yanılsaması. Bir senaryo var ortada ve sahne almak için yapman gereken şeyler seni senlikten çıkaran şeyler. Biraz özsaygın varsa kendine hayır deyip perdenin arkasına geçiyorsun. Herkes spot ışıklarının altında en güzel maskelerini takıp gülücükler saçıyor çevresine. Alkışlar çiçekler belki konfetiler.. Hiçbiri hiçbir zaman senin için olmayacaktı zaten bunun farkındasın. Bu yüzden bu oyunda sen oynamıyorsun. Özsaygın nelere mal oldu asla bilemeyeceksin ama en değerli şeyini yani kendini kaybetmemenin verdiği vicdani huzurla başını yastığa koyacaksın.
Sonra bu farkındalık kendini bir lanete çevirecek. O sözdeki gibi "yerinde duran biri geriye gidiyordur". O zaman kendine şunu soracaksın; seçilimli yalnızlığımla mutlu muyum?
Sonra bu farkındalık kendini bir lanete çevirecek. O sözdeki gibi "yerinde duran biri geriye gidiyordur". O zaman kendine şunu soracaksın; seçilimli yalnızlığımla mutlu muyum?
Güldür gülddüürr rapapaparapara.
Yaklaşık 10 dakika önce olan olay. Kendisi az biraz güldüğümü hissetmiş olacak ki tadımı kaçırmak istemiş sanırım.
Yemimi suyumu verecekseniz her yere toplatılırım. Bulunduğum yerden daha kötü olamayacağı kesin çünkü.
Tuchel inadının kurbanı oldu biraz. Kante çok geç oyuna dahil oldu ki chelsea o girene kadar gol atmasına rağmen ışık vaat etmiyordu. Ayrıca hudson-odoi tamamen evlat kontenjanından şans buluyor bu konuda da kesinkes emin oldum. Halı saha takımıma almam o kadar diyorum.
Girer girmez soya sütü ikram edilen yer.
2.5 seneden uzun bir süre yazmamış biri olarak naçizane düşüncem buradan umudu kesmektir. Burayı böyle kabul etmek lazım.
5 6 saat telefondan uzak durduktan sonra telefonunuzu kontrol ettiğinizde en ufak bir bildirim dahi gelmemesiyle sabaha kadar çarpışır.
Bir de kaldırımdaki kızların yanından vutututututu yaparak geçtiniz mi öffff değmeyin keyfinize.