bugün
- nickten isim tahmini yapmak68
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler10
- hikayeyi devam ettir29
- yeşilçam filmi izlemek5
- gocunun nerede olması6
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar4
- pizzada ince hamur tercih eden erkek11
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- aylık 498 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- takip edilesi instagram sayfaları2
- kobra dürüm2
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan2
- uysaljakoben16
- sözlüğün kızlık zarı ile imtihanı4
- hayattan zevk alamamak10
- 11 kişilik kılıçdaroğlu destek yürüyüşü4
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey11
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken6
- cem küçük5
- nick vermeden bir yazara seslen16
- sözlüğün hayvandan geçilmemesi2
- yılmaz özdil5
- sözlükçülerin zeka seviyeleri4
- yeni parti50
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi5
- sünnet olmak3
- arkadaşım uysaljakobeni kürsüye davet ediyorum3
- türkiyedeki bölümlerin açıldığı ilk üniversiteler4
- karga vs papağan3
- 27 temmuz 2026 galatasaray venezia maçı2
- bal porsuğu2
- deli hikmetin canana olan borcu2
- yarrağı boka bulayıp kızartmak5
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- mala vurarak çoluğunu çocuğunu geçindiren baba5
- size yapılmayan iyiliğin başkasına yapılması3
- feyza2
- melih gökçek3
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- yazarların zeka seviyeleri7
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
- mutlak but3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası21
- kurbağa öpüp prens beklemek9
- dizel araç devrinin bitmesi2
- sadece içmeye gidelim diye arayan arkadaş6
- sözlüğün amına kim koydu4
- eski bakan dayımın iktidarda oluşu ve solcu olmam2
- kapalı maraş6
entry'ler (760)
Bizim sevgimizin de nefretimizin de öfkemizinde bir ayarı yok. Hiçbirini beceremeyen bir hale büründük ki sevgimize bile şiddet elini değdiriyoruz. Üstteki yazarın gereksiz bağdaştırmasından münezzeh söylüyorum bunu.
Sadece merak ettiğim bu nefret ne ara ağzını açıp ben açım, susadım diyemeyecek canlılara kadar indi. Ne derdiniz var ne istiyorsunuz anlamış değilim. Hiçbir hayvan yaşamasın mı nedir yani?
Sadece merak ettiğim bu nefret ne ara ağzını açıp ben açım, susadım diyemeyecek canlılara kadar indi. Ne derdiniz var ne istiyorsunuz anlamış değilim. Hiçbir hayvan yaşamasın mı nedir yani?
Olabilirdir kendi kararıdır. Vazgeçmek gerekir, çünkü o araba sizin ittirmenizle gidiyordur.
Kendisinden inciler;
"O kadar zamandır takip ediyor ki hamilton'un arka kanadını akşam kara kalem çizer"
"Fin malı valtteri bottas"
Russel yarış dışı kaldığında tahliye aracına bindiğinde: "muhtemelen kendi arabasından daha hızlı şekilde garaja dönecek"
Ve benim için en güzeli, hangi yarış hatırlamıyorum kimi'nin lastiği kopup araçtan ayrılmıştı. Serhan acar'ın söylediği bir cümleye yarım saat gülmüştüm. "alfa romeo'nun kopan lastiği araçtan daha hızlı gidiyor sevgili seyirciler".
Velhasıl güzel adamdır severiz.
"O kadar zamandır takip ediyor ki hamilton'un arka kanadını akşam kara kalem çizer"
"Fin malı valtteri bottas"
Russel yarış dışı kaldığında tahliye aracına bindiğinde: "muhtemelen kendi arabasından daha hızlı şekilde garaja dönecek"
Ve benim için en güzeli, hangi yarış hatırlamıyorum kimi'nin lastiği kopup araçtan ayrılmıştı. Serhan acar'ın söylediği bir cümleye yarım saat gülmüştüm. "alfa romeo'nun kopan lastiği araçtan daha hızlı gidiyor sevgili seyirciler".
Velhasıl güzel adamdır severiz.
Spor tarihinin en destansı anlarından birisi. Serhan acar'ın "fin malı valtteri bottas" ıyla kapışır.
Henüz başlayamadım bu atraksiyona. Kpss belasını atlattık şükür de beklenilen yerlerden bir türlü alım açılmadı. Zaten mülakat da şu an "aga bizim bi halaoğlu var çok kral çocuk valla, alsak mı onu buraya" demenin kibarcası olmuş vaziyette.
Bu adam futbol dünyasının en gudubet en uğursuz adamı falan. Bir haftada 3 kupa kaybetmişliği var zaten iki senedir de sporting cp tarafından taşşak oğlanı yapılmış durumda. Bunu alacağınıza 2 kilo domates 1 kilo tavuk ve biber alın mangal yapın o motivasyonla maçlara çıkın.
Seks yaparken de koşarken de bira içmeye devam edilebilir. Yakıtsız nasıl yapacaksınız olum onları deli misiniz?
Gece gece bi anda aklıma gelip beni gümleten ismail küçükkaya aforizması. Daha iyisi olmadı sanırım.
Kafanı kaldırıyorsun gördüğün tek şey bir mutluluk yanılsaması. Bir senaryo var ortada ve sahne almak için yapman gereken şeyler seni senlikten çıkaran şeyler. Biraz özsaygın varsa kendine hayır deyip perdenin arkasına geçiyorsun. Herkes spot ışıklarının altında en güzel maskelerini takıp gülücükler saçıyor çevresine. Alkışlar çiçekler belki konfetiler.. Hiçbiri hiçbir zaman senin için olmayacaktı zaten bunun farkındasın. Bu yüzden bu oyunda sen oynamıyorsun. Özsaygın nelere mal oldu asla bilemeyeceksin ama en değerli şeyini yani kendini kaybetmemenin verdiği vicdani huzurla başını yastığa koyacaksın.
Sonra bu farkındalık kendini bir lanete çevirecek. O sözdeki gibi "yerinde duran biri geriye gidiyordur". O zaman kendine şunu soracaksın; seçilimli yalnızlığımla mutlu muyum?
Sonra bu farkındalık kendini bir lanete çevirecek. O sözdeki gibi "yerinde duran biri geriye gidiyordur". O zaman kendine şunu soracaksın; seçilimli yalnızlığımla mutlu muyum?
Güldür gülddüürr rapapaparapara.
Yaklaşık 10 dakika önce olan olay. Kendisi az biraz güldüğümü hissetmiş olacak ki tadımı kaçırmak istemiş sanırım.
Yemimi suyumu verecekseniz her yere toplatılırım. Bulunduğum yerden daha kötü olamayacağı kesin çünkü.
Tuchel inadının kurbanı oldu biraz. Kante çok geç oyuna dahil oldu ki chelsea o girene kadar gol atmasına rağmen ışık vaat etmiyordu. Ayrıca hudson-odoi tamamen evlat kontenjanından şans buluyor bu konuda da kesinkes emin oldum. Halı saha takımıma almam o kadar diyorum.
Girer girmez soya sütü ikram edilen yer.
2.5 seneden uzun bir süre yazmamış biri olarak naçizane düşüncem buradan umudu kesmektir. Burayı böyle kabul etmek lazım.
5 6 saat telefondan uzak durduktan sonra telefonunuzu kontrol ettiğinizde en ufak bir bildirim dahi gelmemesiyle sabaha kadar çarpışır.
Bir de kaldırımdaki kızların yanından vutututututu yaparak geçtiniz mi öffff değmeyin keyfinize.