bugün
- gammazlık8
- erdoğan giderse akepe bürokrasisi ne olacak6
- dhalsim9
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı55
- gocu27
- devrim muhafızları abd üssü vuruldu2
- çift taraflı testis kanseri teşhisi2
- yazar kızdırmak4
- arjantin18
- trafik açılınca şoförlerin deli gibi araç sürmesi2
- sabah uyanır uyanmaz duş almak2
- entry si silinen yazarın salya sümük ağlaması3
- true nickli namussuz yazar15
- true nickli yazar12
- yol tarif etmek2
- ispanya18
- 2026 dünya kupası23
- lionel messi12
- futbol13
- uysaljakoben15
- dünya18
- 19 temmuz 2026 dünya kupası finali14
- haluk levent vs serdar ortaç7
- ona bir şeyler söyle2
- messi'ye bir teselli ballon d or'u verilsin7
- 17 temmuz 2026 bahis operasyonu gözaltıları37
- sütlü buz2
- korku evi2
- slavko vincic4
- ispanya arjantin maçı kaç kaç biter7
- ekonomi'nin 10 senedir berbat olması2
- bir kızın poposunu tokatlayarak cezalandırmak6
- resim hocaları5
- aşk hayatı4
- bir kız tecavüze uğrarken onu izleyen tanrı11
- le cola'nın 67 tl olması5
- en pahalı internetin türkiye de olması2
- bugün sağlığın için ne yaptın13
- türklerin ileri olduğu konular21
- açık büfe olduğu halde tabağı doldurmamak9
- sözlükle olan anlaşmayı fesh ediyorum4
- türkiyede güzel içecek satılmaması3
- sapık7
- gocu nerede8
- bir kadının en güzel bölgesi13
- kemal kılıçdaroğlu7
- şehir kurma oyunları5
- uludağ sözlük diriltme operasyonu6
- marc cucurella5
- bilgisayardan anlıyorum hareketleri7
entry'ler (760)
Bizim sevgimizin de nefretimizin de öfkemizinde bir ayarı yok. Hiçbirini beceremeyen bir hale büründük ki sevgimize bile şiddet elini değdiriyoruz. Üstteki yazarın gereksiz bağdaştırmasından münezzeh söylüyorum bunu.
Sadece merak ettiğim bu nefret ne ara ağzını açıp ben açım, susadım diyemeyecek canlılara kadar indi. Ne derdiniz var ne istiyorsunuz anlamış değilim. Hiçbir hayvan yaşamasın mı nedir yani?
Sadece merak ettiğim bu nefret ne ara ağzını açıp ben açım, susadım diyemeyecek canlılara kadar indi. Ne derdiniz var ne istiyorsunuz anlamış değilim. Hiçbir hayvan yaşamasın mı nedir yani?
Olabilirdir kendi kararıdır. Vazgeçmek gerekir, çünkü o araba sizin ittirmenizle gidiyordur.
Kendisinden inciler;
"O kadar zamandır takip ediyor ki hamilton'un arka kanadını akşam kara kalem çizer"
"Fin malı valtteri bottas"
Russel yarış dışı kaldığında tahliye aracına bindiğinde: "muhtemelen kendi arabasından daha hızlı şekilde garaja dönecek"
Ve benim için en güzeli, hangi yarış hatırlamıyorum kimi'nin lastiği kopup araçtan ayrılmıştı. Serhan acar'ın söylediği bir cümleye yarım saat gülmüştüm. "alfa romeo'nun kopan lastiği araçtan daha hızlı gidiyor sevgili seyirciler".
Velhasıl güzel adamdır severiz.
"O kadar zamandır takip ediyor ki hamilton'un arka kanadını akşam kara kalem çizer"
"Fin malı valtteri bottas"
Russel yarış dışı kaldığında tahliye aracına bindiğinde: "muhtemelen kendi arabasından daha hızlı şekilde garaja dönecek"
Ve benim için en güzeli, hangi yarış hatırlamıyorum kimi'nin lastiği kopup araçtan ayrılmıştı. Serhan acar'ın söylediği bir cümleye yarım saat gülmüştüm. "alfa romeo'nun kopan lastiği araçtan daha hızlı gidiyor sevgili seyirciler".
Velhasıl güzel adamdır severiz.
Spor tarihinin en destansı anlarından birisi. Serhan acar'ın "fin malı valtteri bottas" ıyla kapışır.
Henüz başlayamadım bu atraksiyona. Kpss belasını atlattık şükür de beklenilen yerlerden bir türlü alım açılmadı. Zaten mülakat da şu an "aga bizim bi halaoğlu var çok kral çocuk valla, alsak mı onu buraya" demenin kibarcası olmuş vaziyette.
Bu adam futbol dünyasının en gudubet en uğursuz adamı falan. Bir haftada 3 kupa kaybetmişliği var zaten iki senedir de sporting cp tarafından taşşak oğlanı yapılmış durumda. Bunu alacağınıza 2 kilo domates 1 kilo tavuk ve biber alın mangal yapın o motivasyonla maçlara çıkın.
Seks yaparken de koşarken de bira içmeye devam edilebilir. Yakıtsız nasıl yapacaksınız olum onları deli misiniz?
Gece gece bi anda aklıma gelip beni gümleten ismail küçükkaya aforizması. Daha iyisi olmadı sanırım.
Kafanı kaldırıyorsun gördüğün tek şey bir mutluluk yanılsaması. Bir senaryo var ortada ve sahne almak için yapman gereken şeyler seni senlikten çıkaran şeyler. Biraz özsaygın varsa kendine hayır deyip perdenin arkasına geçiyorsun. Herkes spot ışıklarının altında en güzel maskelerini takıp gülücükler saçıyor çevresine. Alkışlar çiçekler belki konfetiler.. Hiçbiri hiçbir zaman senin için olmayacaktı zaten bunun farkındasın. Bu yüzden bu oyunda sen oynamıyorsun. Özsaygın nelere mal oldu asla bilemeyeceksin ama en değerli şeyini yani kendini kaybetmemenin verdiği vicdani huzurla başını yastığa koyacaksın.
Sonra bu farkındalık kendini bir lanete çevirecek. O sözdeki gibi "yerinde duran biri geriye gidiyordur". O zaman kendine şunu soracaksın; seçilimli yalnızlığımla mutlu muyum?
Sonra bu farkındalık kendini bir lanete çevirecek. O sözdeki gibi "yerinde duran biri geriye gidiyordur". O zaman kendine şunu soracaksın; seçilimli yalnızlığımla mutlu muyum?
Güldür gülddüürr rapapaparapara.
Yaklaşık 10 dakika önce olan olay. Kendisi az biraz güldüğümü hissetmiş olacak ki tadımı kaçırmak istemiş sanırım.
Yemimi suyumu verecekseniz her yere toplatılırım. Bulunduğum yerden daha kötü olamayacağı kesin çünkü.
Tuchel inadının kurbanı oldu biraz. Kante çok geç oyuna dahil oldu ki chelsea o girene kadar gol atmasına rağmen ışık vaat etmiyordu. Ayrıca hudson-odoi tamamen evlat kontenjanından şans buluyor bu konuda da kesinkes emin oldum. Halı saha takımıma almam o kadar diyorum.
Girer girmez soya sütü ikram edilen yer.
2.5 seneden uzun bir süre yazmamış biri olarak naçizane düşüncem buradan umudu kesmektir. Burayı böyle kabul etmek lazım.
5 6 saat telefondan uzak durduktan sonra telefonunuzu kontrol ettiğinizde en ufak bir bildirim dahi gelmemesiyle sabaha kadar çarpışır.
Bir de kaldırımdaki kızların yanından vutututututu yaparak geçtiniz mi öffff değmeyin keyfinize.