bugün
- sözlüğün tanrıçası olmak9
- gocu nickli lavuğun neden kaşınması13
- sözlüğün 500 cc memelisi7
- sürekli yeme isteği7
- sözlüğün yılanı8
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği14
- sözlüğün fingirdekleri7
- sözlüğün tdk başkanı4
- sözlüğün vahşi kelebeği3
- ota boka devşirme diyen hırto27
- sözlüğün hem harbi hem barbisi3
- frankyfourfingers7
- true nickli namussuz yazar15
- sözlüğün meyveli sodası4
- bir sarma yapmışım9
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- ateistlerin nursuz olması16
- güneşin altında saatlerce beklemek2
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı12
- mason greenwood57
- sabah nasıl uyanıyorsunuz7
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu15
- fal bakabilen sözlük yazarlari2
- fetö nün siyasi ayağı19
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız40
- kendin hakkında bir gerçek bırak12
- sözlüğün rtük başkanı2
- türkan saylan7
- diamond bosphorus12
- shoran tate2
- kadınlar neden iyi sevişen erkekleri terk edemez4
- kürtlerin tekelinde olan meslekler13
- türkiye'nin en güvenilir siyasetçileri9
- yazarların en sevdiği içecek3
- alınmış en ağır cevap4
- ahbap18
- umudu yeşerten bazı detaylar4
- yurtdışında arap mısın diye sorulması12
- giresun çocuğuyum her yerde sevişirim4
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar12
- pkklı cenazesi bombalamak4
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- tabiatındaki dengesizliği maharetle kullanmak6
- daşşakları vantilatöre doğrultmak3
- böceklerin tek tabanca gezmesi5
- haluk levent'e bile devletten daha çok güvenmek10
- karışık kızartma10
- yalnızken yapılan saçmalıklar3
entry'ler (760)
Bizim sevgimizin de nefretimizin de öfkemizinde bir ayarı yok. Hiçbirini beceremeyen bir hale büründük ki sevgimize bile şiddet elini değdiriyoruz. Üstteki yazarın gereksiz bağdaştırmasından münezzeh söylüyorum bunu.
Sadece merak ettiğim bu nefret ne ara ağzını açıp ben açım, susadım diyemeyecek canlılara kadar indi. Ne derdiniz var ne istiyorsunuz anlamış değilim. Hiçbir hayvan yaşamasın mı nedir yani?
Sadece merak ettiğim bu nefret ne ara ağzını açıp ben açım, susadım diyemeyecek canlılara kadar indi. Ne derdiniz var ne istiyorsunuz anlamış değilim. Hiçbir hayvan yaşamasın mı nedir yani?
Olabilirdir kendi kararıdır. Vazgeçmek gerekir, çünkü o araba sizin ittirmenizle gidiyordur.
Kendisinden inciler;
"O kadar zamandır takip ediyor ki hamilton'un arka kanadını akşam kara kalem çizer"
"Fin malı valtteri bottas"
Russel yarış dışı kaldığında tahliye aracına bindiğinde: "muhtemelen kendi arabasından daha hızlı şekilde garaja dönecek"
Ve benim için en güzeli, hangi yarış hatırlamıyorum kimi'nin lastiği kopup araçtan ayrılmıştı. Serhan acar'ın söylediği bir cümleye yarım saat gülmüştüm. "alfa romeo'nun kopan lastiği araçtan daha hızlı gidiyor sevgili seyirciler".
Velhasıl güzel adamdır severiz.
"O kadar zamandır takip ediyor ki hamilton'un arka kanadını akşam kara kalem çizer"
"Fin malı valtteri bottas"
Russel yarış dışı kaldığında tahliye aracına bindiğinde: "muhtemelen kendi arabasından daha hızlı şekilde garaja dönecek"
Ve benim için en güzeli, hangi yarış hatırlamıyorum kimi'nin lastiği kopup araçtan ayrılmıştı. Serhan acar'ın söylediği bir cümleye yarım saat gülmüştüm. "alfa romeo'nun kopan lastiği araçtan daha hızlı gidiyor sevgili seyirciler".
Velhasıl güzel adamdır severiz.
Spor tarihinin en destansı anlarından birisi. Serhan acar'ın "fin malı valtteri bottas" ıyla kapışır.
Henüz başlayamadım bu atraksiyona. Kpss belasını atlattık şükür de beklenilen yerlerden bir türlü alım açılmadı. Zaten mülakat da şu an "aga bizim bi halaoğlu var çok kral çocuk valla, alsak mı onu buraya" demenin kibarcası olmuş vaziyette.
Bu adam futbol dünyasının en gudubet en uğursuz adamı falan. Bir haftada 3 kupa kaybetmişliği var zaten iki senedir de sporting cp tarafından taşşak oğlanı yapılmış durumda. Bunu alacağınıza 2 kilo domates 1 kilo tavuk ve biber alın mangal yapın o motivasyonla maçlara çıkın.
Seks yaparken de koşarken de bira içmeye devam edilebilir. Yakıtsız nasıl yapacaksınız olum onları deli misiniz?
Gece gece bi anda aklıma gelip beni gümleten ismail küçükkaya aforizması. Daha iyisi olmadı sanırım.
Kafanı kaldırıyorsun gördüğün tek şey bir mutluluk yanılsaması. Bir senaryo var ortada ve sahne almak için yapman gereken şeyler seni senlikten çıkaran şeyler. Biraz özsaygın varsa kendine hayır deyip perdenin arkasına geçiyorsun. Herkes spot ışıklarının altında en güzel maskelerini takıp gülücükler saçıyor çevresine. Alkışlar çiçekler belki konfetiler.. Hiçbiri hiçbir zaman senin için olmayacaktı zaten bunun farkındasın. Bu yüzden bu oyunda sen oynamıyorsun. Özsaygın nelere mal oldu asla bilemeyeceksin ama en değerli şeyini yani kendini kaybetmemenin verdiği vicdani huzurla başını yastığa koyacaksın.
Sonra bu farkındalık kendini bir lanete çevirecek. O sözdeki gibi "yerinde duran biri geriye gidiyordur". O zaman kendine şunu soracaksın; seçilimli yalnızlığımla mutlu muyum?
Sonra bu farkındalık kendini bir lanete çevirecek. O sözdeki gibi "yerinde duran biri geriye gidiyordur". O zaman kendine şunu soracaksın; seçilimli yalnızlığımla mutlu muyum?
Güldür gülddüürr rapapaparapara.
Yaklaşık 10 dakika önce olan olay. Kendisi az biraz güldüğümü hissetmiş olacak ki tadımı kaçırmak istemiş sanırım.
Yemimi suyumu verecekseniz her yere toplatılırım. Bulunduğum yerden daha kötü olamayacağı kesin çünkü.
Tuchel inadının kurbanı oldu biraz. Kante çok geç oyuna dahil oldu ki chelsea o girene kadar gol atmasına rağmen ışık vaat etmiyordu. Ayrıca hudson-odoi tamamen evlat kontenjanından şans buluyor bu konuda da kesinkes emin oldum. Halı saha takımıma almam o kadar diyorum.
Girer girmez soya sütü ikram edilen yer.
2.5 seneden uzun bir süre yazmamış biri olarak naçizane düşüncem buradan umudu kesmektir. Burayı böyle kabul etmek lazım.
5 6 saat telefondan uzak durduktan sonra telefonunuzu kontrol ettiğinizde en ufak bir bildirim dahi gelmemesiyle sabaha kadar çarpışır.
Bir de kaldırımdaki kızların yanından vutututututu yaparak geçtiniz mi öffff değmeyin keyfinize.