bugün
- otobüste açamadığı camı kıran erkek12
- sözlüğün en masum yazarları24
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı22
- 08 eylül 2026 üsküdar da başkan vekili seçimi7
- telefonu bırakmak isteyip asla bırakamamak3
- 9 eylül izmir in kurtuluşu5
- sözlüğün en kültürlü yazarı6
- adana dürüm vs adana porsiyon9
- gebze yi gebze yapan şeyler6
- adnan selçuk mızraklı3
- arkadaşlar ben çalışmak istemiyorum5
- niye uyandık sözlük5
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan2
- chp'nin 103 yılı reklamı5
- bir kız amının reklamını yapmadan ne kadar dayanır2
- mao zedong'un serçe katliamı2
- ahlak abartılmış balon bir kavramdır6
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i24
- komünistlerin tatar sürgünü4
- zeynep sude oktay2
- meftune2
- ismail kartal13
- istiklal mahkemeleri kurup fetöcüleri asmak5
- serhat kılıç25
- bütün eziklerin 80 ler paylaşımı yapması15
- kobra murat2
- ey insan7
- tulumba tatlısı6
- seksenler4
- şönt baca3
- uyudun mu11
- paris saint germain7
- at eti yemek5
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- queen ravenna ve cinleri14
- spora başladım5
- kafasında konuşan sesi uzaylı zannetmek8
- şeffaf ayakkabı9
- filenin sultanları8
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular12
- hayattan beklentiler7
- 81 ilde sığınak yapılması7
- özgüven5
- tavuğun neden kanatları var11
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- beni affettiğini söylesin gideyim10
- bir zihinden diğer zihne geçen memler8
- patso4
- s'i l v'e r m'i s t35
entry'ler (684)
Lisenin samimiyeti ayri.
Akşam eve döndüğünüzde keyifli sohbetiniz varsa tamamdır.
Günde 3 öğün günah işleyenler var aramızda.
Temizliği her anlamda yapiyorum. Ev , esya ,cilt temizligi, cevre arkadaş(ımsı) temizliği derken ata ata bitiremediğim hayatıma bakıyorum da bir rahatlama geliyor bir ferahlama geliyor anlatamam:)
Bir mermi ısmarlama eylemi.
Eskiden vardı.
Imkan varsa eğer mantikli kizdir. Evlendikten sonra altinlarla kaçmayacaksa ve dugunlerde 10 bilezik takacak kadar kezban degilse birikim icin istiyordur.
Köpek ve kedileri yok ettikten sonra lağım farelerinden geçilmeyen şehirdir şeklinde aklima gelse de büyüleyici yönünü hicbir zaman kaybetmemiş ve diğer avrupa şehirleri ile kıyaslandığında fransızların nahifliğini üstünde taşımaya devam eden bir şehirdir. Sen nehrinde bir gün batımı turu, eifelin ışıkları altında bir keman dinletisi, louvre müzesinin ilginç eserleri ve lezzetli mutfağı ile beni kendine bağlamıştır.
(bkz: 1 milyon dolar verseler götünü elletir misin) başlığındaki yazarlarımızın dertleridir.
Psikolojik şiddet de toplumumuzda hemen hemen ailelerin hepsinde var olan bir durumdur. Hadi hepsi demeyelim de yuzde 95 diyelim. Babanın çocuğa baskısı, eşlerin birbirine baskısı hicbiri yoksa cocugun ailesine yasattiklari sorumsuzluklari psikolojik siddete ornektir.
Kuyumcular hep böyle. Müdavimi oldugumuz kuyumcuya ne zaman ibandan para atmayi teklif etsek telefonu elimizden alıp işlem aciklamasina elden iade yazıyor. Adamda tanidik olunca rahat rahat sövemiyoruz. Yakinda 3. şubeyi açacak.
Eskiden az mı sıra olurdu karne tatillerinde ve bayram günlerinde hey gidi... şimdi köprüler çıktı romantik ido seferleri rafa kalktı.
Yaşayarak sevdiğim istanbul.
Platonik sevdiğim Prag.
Platonik sevdiğim Prag.
Insanlarin yuzde 90 ı ucuz diye tercih ediyor. O kadar ülke dolaştım türkiye gerçekten çok pahalı geliyor artık.
Mutlu olmak. Saçma sapan şeylerle uğraşmamak.
Buralar eskiden güzeldi 2014-15 lerde.
Hesabımız var çok şükür zamanında yedekli caylak hesapları oluşturmuştum. Satan da biliyorum almak isteyen olursa.
Güzel şehir lakin insanları biraz şey sanki.
Sırf hakaret davalarından para kazanan bir sürü ünlü var. iş dalı haline bile gelmiş durumdadır. Tabi ki kimse anonim değildir. Bir şekilde bulunur. Herkes ayağını denk alacak.
(bkz: bilişim suçları)
(bkz: bilişim suçları)
Ama yabancı bir ülkede ayı gibi davranmak kötüdür. O yüzden sığınmacı veya misafir olduğunuz ülkenin öncelikle kurallarını öğrenmek ve halkı rahatsız etmemek gerekir.