bugün
- göçmen karşıtı din düşmanı sosyal demokratlar18
- ittihat terakki döneminde gerçekleşen soykırımlar3
- game of thrones taki kerhaneci17
- türkiye'deki gündemin yarısı israil hakkında6
- dyson5
- ölümden korkuyor musunuz35
- kedi güzellemesi yapmak için ayet uydurmak4
- penguenlerin asıl amacı2
- genel ev sloganları5
- sözlük kızları dertleşiyor14
- arap nüfusu 500 milyonken soykırım var demek2
- para için bok yemeye bile razı nesil2
- iş arayanların aslında para araması3
- gençlik ve güzellik bitince kızlar ne yapıyor9
- mekkeli müşrikler3
- hesap vereceksiniz3
- para için istemediğin bir işte çalışmak2
- ülkü ocakları genel ev olsun4
- israil de emek gücü vs pakistan da emek gücü2
- melis sezen'in memeleri5
- claudian clouds41
- netanyahu gibi bi adam neden devleti hortumlamaz2
- müslüman kardeşine dua etmek4
- kaçak sığınmacıları müslüman diye güzellemek4
- 128 milyar dolar nerede4
- netanyahu gibi bi adam niye saddam'a benzemedi2
- anın görüntüsü25
- arkadaşlar kova erkeğinden olur mu8
- yahudi israil'i örnek alıp türkiye'ye uygulamak2
- incir3
- sözlük yazarlarının normal kombinleri26
- platon'un mağarası3
- asgari ücreti alım gücünü unutup israil tartışmak2
- son üç şifrenizle aynı olamaz3
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı28
- sözlükteki sessiz yazarlar7
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri25
- hellhole2
- sarı saç mavi göz5
- almanya da sol partiyi destekleyen gurbetçi5
- ülkücü olmak delikanlı işidir2
- bilgisayar alacaklara tavsiyeler5
- mağribiler2
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi19
- neo ittihatçılar2
- uludağ sözlükte genel ev açılması2
- mustafa kemal atatürk ün boyu8
- lilith'in haklı olması2
- bugün ne oldu10
- güne bir şarkı bırak2
entry'ler (684)
Lisenin samimiyeti ayri.
Akşam eve döndüğünüzde keyifli sohbetiniz varsa tamamdır.
Günde 3 öğün günah işleyenler var aramızda.
Temizliği her anlamda yapiyorum. Ev , esya ,cilt temizligi, cevre arkadaş(ımsı) temizliği derken ata ata bitiremediğim hayatıma bakıyorum da bir rahatlama geliyor bir ferahlama geliyor anlatamam:)
Bir mermi ısmarlama eylemi.
Eskiden vardı.
Imkan varsa eğer mantikli kizdir. Evlendikten sonra altinlarla kaçmayacaksa ve dugunlerde 10 bilezik takacak kadar kezban degilse birikim icin istiyordur.
Köpek ve kedileri yok ettikten sonra lağım farelerinden geçilmeyen şehirdir şeklinde aklima gelse de büyüleyici yönünü hicbir zaman kaybetmemiş ve diğer avrupa şehirleri ile kıyaslandığında fransızların nahifliğini üstünde taşımaya devam eden bir şehirdir. Sen nehrinde bir gün batımı turu, eifelin ışıkları altında bir keman dinletisi, louvre müzesinin ilginç eserleri ve lezzetli mutfağı ile beni kendine bağlamıştır.
(bkz: 1 milyon dolar verseler götünü elletir misin) başlığındaki yazarlarımızın dertleridir.
Psikolojik şiddet de toplumumuzda hemen hemen ailelerin hepsinde var olan bir durumdur. Hadi hepsi demeyelim de yuzde 95 diyelim. Babanın çocuğa baskısı, eşlerin birbirine baskısı hicbiri yoksa cocugun ailesine yasattiklari sorumsuzluklari psikolojik siddete ornektir.
Kuyumcular hep böyle. Müdavimi oldugumuz kuyumcuya ne zaman ibandan para atmayi teklif etsek telefonu elimizden alıp işlem aciklamasina elden iade yazıyor. Adamda tanidik olunca rahat rahat sövemiyoruz. Yakinda 3. şubeyi açacak.
Eskiden az mı sıra olurdu karne tatillerinde ve bayram günlerinde hey gidi... şimdi köprüler çıktı romantik ido seferleri rafa kalktı.
Yaşayarak sevdiğim istanbul.
Platonik sevdiğim Prag.
Platonik sevdiğim Prag.
Insanlarin yuzde 90 ı ucuz diye tercih ediyor. O kadar ülke dolaştım türkiye gerçekten çok pahalı geliyor artık.
Mutlu olmak. Saçma sapan şeylerle uğraşmamak.
Buralar eskiden güzeldi 2014-15 lerde.
Hesabımız var çok şükür zamanında yedekli caylak hesapları oluşturmuştum. Satan da biliyorum almak isteyen olursa.
Güzel şehir lakin insanları biraz şey sanki.
Sırf hakaret davalarından para kazanan bir sürü ünlü var. iş dalı haline bile gelmiş durumdadır. Tabi ki kimse anonim değildir. Bir şekilde bulunur. Herkes ayağını denk alacak.
(bkz: bilişim suçları)
(bkz: bilişim suçları)
Ama yabancı bir ülkede ayı gibi davranmak kötüdür. O yüzden sığınmacı veya misafir olduğunuz ülkenin öncelikle kurallarını öğrenmek ve halkı rahatsız etmemek gerekir.