bugün
- 14 ekim 2026 aston villa fenerbahçe maçı69
- ayrıldık36
- üzülmeyin seneye tekrar gidersiniz15
- istanbul mahvoldu14
- mel mel bakan 6ibson12
- hayatı kolaylaştıran joker kelimeler8
- cimri insanların ortak özellikleri4
- cuhape bu ülkeye ne kattı9
- 4 kasım 2026 fenerbahçe liverpool maçı3
- avukat tutmak5
- pavyonda bir hanıma bira söylemek6
- barselona'dan 4 yemek vs aston villa'dan 6 yemek5
- sigara7
- pıttık fırlatma akımı12
- hep tematikten yazmak4
- palamut7
- istanbul15
- bugün tüm fenerbahçeli yazarların hasta olması8
- bahçeli'nin arabistan'a askeri destek çağrısı8
- 14 ekim 2026 istanbul yağmuru14
- kalbi kırılmış bir adamın gidebileceği yer4
- eve gitme isteği6
- istanbul sel felaketinin sözlükte yer almaması7
- iş yerinde ağlayarak sinir krizi geçirmek2
- ismail kartal10
- eve gitmek için polisten yardım istemek2
- chery marka aracın yolda giderken aksının kopması3
- fon vurgunu13
- ulaştırma ve altyapı bakanlığı'nın işi nedir7
- fenerbahçeli yazarlar16
- sizce hangisi2
- dua6
- kaloriferci3
- ebu muhammed el culani2
- iltica bey4
- yüksek enflasyon17
- sözlük profiline vesikalık fotoğraf koymak5
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı86
- mobil uygulamalardaki reklam çılgınlığı2
- sevişirken beni tokatla diyen hatun6
- real madrid3
- bir derdim var3
- yalnızlığın aslında o kadar da iyi olmaması3
- ismet birader3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak19
- erkeğin orospusu tipler8
- din nedir3
- nefes tv2
- entry girerken sağa yatmak2
- flört etmemenin felsefi gerekçesi2
entry'ler (684)
Lisenin samimiyeti ayri.
Akşam eve döndüğünüzde keyifli sohbetiniz varsa tamamdır.
Günde 3 öğün günah işleyenler var aramızda.
Temizliği her anlamda yapiyorum. Ev , esya ,cilt temizligi, cevre arkadaş(ımsı) temizliği derken ata ata bitiremediğim hayatıma bakıyorum da bir rahatlama geliyor bir ferahlama geliyor anlatamam:)
Bir mermi ısmarlama eylemi.
Eskiden vardı.
Imkan varsa eğer mantikli kizdir. Evlendikten sonra altinlarla kaçmayacaksa ve dugunlerde 10 bilezik takacak kadar kezban degilse birikim icin istiyordur.
Köpek ve kedileri yok ettikten sonra lağım farelerinden geçilmeyen şehirdir şeklinde aklima gelse de büyüleyici yönünü hicbir zaman kaybetmemiş ve diğer avrupa şehirleri ile kıyaslandığında fransızların nahifliğini üstünde taşımaya devam eden bir şehirdir. Sen nehrinde bir gün batımı turu, eifelin ışıkları altında bir keman dinletisi, louvre müzesinin ilginç eserleri ve lezzetli mutfağı ile beni kendine bağlamıştır.
(bkz: 1 milyon dolar verseler götünü elletir misin) başlığındaki yazarlarımızın dertleridir.
Psikolojik şiddet de toplumumuzda hemen hemen ailelerin hepsinde var olan bir durumdur. Hadi hepsi demeyelim de yuzde 95 diyelim. Babanın çocuğa baskısı, eşlerin birbirine baskısı hicbiri yoksa cocugun ailesine yasattiklari sorumsuzluklari psikolojik siddete ornektir.
Kuyumcular hep böyle. Müdavimi oldugumuz kuyumcuya ne zaman ibandan para atmayi teklif etsek telefonu elimizden alıp işlem aciklamasina elden iade yazıyor. Adamda tanidik olunca rahat rahat sövemiyoruz. Yakinda 3. şubeyi açacak.
Eskiden az mı sıra olurdu karne tatillerinde ve bayram günlerinde hey gidi... şimdi köprüler çıktı romantik ido seferleri rafa kalktı.
Yaşayarak sevdiğim istanbul.
Platonik sevdiğim Prag.
Platonik sevdiğim Prag.
Insanlarin yuzde 90 ı ucuz diye tercih ediyor. O kadar ülke dolaştım türkiye gerçekten çok pahalı geliyor artık.
Mutlu olmak. Saçma sapan şeylerle uğraşmamak.
Buralar eskiden güzeldi 2014-15 lerde.
Hesabımız var çok şükür zamanında yedekli caylak hesapları oluşturmuştum. Satan da biliyorum almak isteyen olursa.
Güzel şehir lakin insanları biraz şey sanki.
Sırf hakaret davalarından para kazanan bir sürü ünlü var. iş dalı haline bile gelmiş durumdadır. Tabi ki kimse anonim değildir. Bir şekilde bulunur. Herkes ayağını denk alacak.
(bkz: bilişim suçları)
(bkz: bilişim suçları)
Ama yabancı bir ülkede ayı gibi davranmak kötüdür. O yüzden sığınmacı veya misafir olduğunuz ülkenin öncelikle kurallarını öğrenmek ve halkı rahatsız etmemek gerekir.