bugün
- fatma betül sayan kaya23
- dişler neden çürümeyecek şekilde yaratılmadı3
- asansörde kapı kapatma tuşuna basmak2
- türkiyede askerlikte değişmesi gerekenler3
- pazar sabahı erkek kalkmak3
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur22
- baldız hanımdan güzel çıkınca yaşanan pişmanlık3
- command and conquer generals3
- dünya52
- sözlükteki anlık online sayısı4
- cesur olmak4
- koklayarak öpmek17
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- platon un mağara alegorisi6
- sabahları sevilen şeyler5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı12
- yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması12
- erzurumda sokak hayvanı beslemenin yasaklanması5
- kemal sunal'ın en başarısız filmleri10
- akp kazandı11
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları19
- sigara içelim mi7
- bir şey söyle8
- tiktok3
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- gocu29
- morkstar yazdı bunu12
- anın görüntüsü28
- sözlüğün en güzel kadını26
- yalnız erkek sayısının patlaması9
- arkadaşlar çok acil bakar mısınız8
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- öpmek istediğiniz sözlük yazarları8
- çalıyor ama çalışmıyor2
- koklayarak insan tanımak7
- amerika birleşik devletleri28
- çocuğuyla birlikte dans eden vajinası belli anne4
- çalıyor ama çalışıyor5
- güzel miyim diyen kıza götünü açan erkek3
- siyahi peygamber olmaması8
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum8
- uyuyamama nedeni5
- özlemek4
- ecevit denince akla gelen şeyler29
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği13
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması30
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası7
- müslüman toplumlarda para adil dağılmıyor6
- gocunun elleri9
entry'ler (684)
Lisenin samimiyeti ayri.
Akşam eve döndüğünüzde keyifli sohbetiniz varsa tamamdır.
Günde 3 öğün günah işleyenler var aramızda.
Temizliği her anlamda yapiyorum. Ev , esya ,cilt temizligi, cevre arkadaş(ımsı) temizliği derken ata ata bitiremediğim hayatıma bakıyorum da bir rahatlama geliyor bir ferahlama geliyor anlatamam:)
Bir mermi ısmarlama eylemi.
Eskiden vardı.
Imkan varsa eğer mantikli kizdir. Evlendikten sonra altinlarla kaçmayacaksa ve dugunlerde 10 bilezik takacak kadar kezban degilse birikim icin istiyordur.
Köpek ve kedileri yok ettikten sonra lağım farelerinden geçilmeyen şehirdir şeklinde aklima gelse de büyüleyici yönünü hicbir zaman kaybetmemiş ve diğer avrupa şehirleri ile kıyaslandığında fransızların nahifliğini üstünde taşımaya devam eden bir şehirdir. Sen nehrinde bir gün batımı turu, eifelin ışıkları altında bir keman dinletisi, louvre müzesinin ilginç eserleri ve lezzetli mutfağı ile beni kendine bağlamıştır.
(bkz: 1 milyon dolar verseler götünü elletir misin) başlığındaki yazarlarımızın dertleridir.
Psikolojik şiddet de toplumumuzda hemen hemen ailelerin hepsinde var olan bir durumdur. Hadi hepsi demeyelim de yuzde 95 diyelim. Babanın çocuğa baskısı, eşlerin birbirine baskısı hicbiri yoksa cocugun ailesine yasattiklari sorumsuzluklari psikolojik siddete ornektir.
Kuyumcular hep böyle. Müdavimi oldugumuz kuyumcuya ne zaman ibandan para atmayi teklif etsek telefonu elimizden alıp işlem aciklamasina elden iade yazıyor. Adamda tanidik olunca rahat rahat sövemiyoruz. Yakinda 3. şubeyi açacak.
Eskiden az mı sıra olurdu karne tatillerinde ve bayram günlerinde hey gidi... şimdi köprüler çıktı romantik ido seferleri rafa kalktı.
Yaşayarak sevdiğim istanbul.
Platonik sevdiğim Prag.
Platonik sevdiğim Prag.
Insanlarin yuzde 90 ı ucuz diye tercih ediyor. O kadar ülke dolaştım türkiye gerçekten çok pahalı geliyor artık.
Mutlu olmak. Saçma sapan şeylerle uğraşmamak.
Buralar eskiden güzeldi 2014-15 lerde.
Hesabımız var çok şükür zamanında yedekli caylak hesapları oluşturmuştum. Satan da biliyorum almak isteyen olursa.
Güzel şehir lakin insanları biraz şey sanki.
Sırf hakaret davalarından para kazanan bir sürü ünlü var. iş dalı haline bile gelmiş durumdadır. Tabi ki kimse anonim değildir. Bir şekilde bulunur. Herkes ayağını denk alacak.
(bkz: bilişim suçları)
(bkz: bilişim suçları)
Ama yabancı bir ülkede ayı gibi davranmak kötüdür. O yüzden sığınmacı veya misafir olduğunuz ülkenin öncelikle kurallarını öğrenmek ve halkı rahatsız etmemek gerekir.