bugün
- ilkokul bebesine türbanı savunmak22
- diktatör erdoğan16
- 14 ekim 2026 halk tv polis baskını24
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı83
- s'i l v'e r m'i s t20
- misafir ağırlamak5
- konyalıların özellikleri5
- yavıdiye mi güvenirsin cahile mi3
- arkadaşlar size bi soru sorucam44
- akp iktidarı2
- arkadaşlar dediğiniz niçin entryiniz silinmiştir4
- kankam dediğiniz için entryniz silinmiştir5
- bar duvarına şiir yazmak2
- yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır3
- arkadaşlar ben nişanlanıyorum13
- özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir3
- arkadaşlar bakar mısınız diyen salaklar5
- hala yağmur yağması4
- halk tv'ye tmsf kayyımı ve 11 gözaltı3
- kendini sevmek7
- sözlükteki galatasaraylılar12
- yüksek enflasyon18
- evin içinde 4 tane kedi besleyen komşum2
- victor osimhen12
- işteyken sohbet için yanına yanlayan eleman4
- şahsım dahil kimse eleştirilemez değildir5
- beyler haluk levent diye bir adam varmış2
- dem terör partisi11
- herkes istediği yazarı yazsın19
- erkeği karizmatik gösteren şeyler17
- türk askeri yemen e gitsin kampanyası43
- almanya da taciz iddiasıyla robota el konulması3
- brent petrolün varili 106 10 dolar2
- istanbul havalimanı2
- sözlükte ciddi kitap okuyan yok28
- beyoğlu5
- gece nöbetten çıkınca eve gidip uyumak4
- göbeklitepeyi uzaylıların yaptığı gerçeği5
- simko329
- marksizm bu topraklarda biterse dünyada biter5
- kısa boylu olmak7
- silvermist10
- nilgün marmara2
- cihangir2
- cadılar bayramında ne olacaksınız16
- 24 yaşına kadar hiç kız arkadaşı olmamış insan15
- ilham aliyev28
- çok film izleyen insandan zarar gelmez29
- ofsaytımsı vol 220
- kedi öldürmek suçsa sinek öldürmek de suçtur4
entry'ler (684)
Lisenin samimiyeti ayri.
Akşam eve döndüğünüzde keyifli sohbetiniz varsa tamamdır.
Günde 3 öğün günah işleyenler var aramızda.
Temizliği her anlamda yapiyorum. Ev , esya ,cilt temizligi, cevre arkadaş(ımsı) temizliği derken ata ata bitiremediğim hayatıma bakıyorum da bir rahatlama geliyor bir ferahlama geliyor anlatamam:)
Bir mermi ısmarlama eylemi.
Eskiden vardı.
Imkan varsa eğer mantikli kizdir. Evlendikten sonra altinlarla kaçmayacaksa ve dugunlerde 10 bilezik takacak kadar kezban degilse birikim icin istiyordur.
Köpek ve kedileri yok ettikten sonra lağım farelerinden geçilmeyen şehirdir şeklinde aklima gelse de büyüleyici yönünü hicbir zaman kaybetmemiş ve diğer avrupa şehirleri ile kıyaslandığında fransızların nahifliğini üstünde taşımaya devam eden bir şehirdir. Sen nehrinde bir gün batımı turu, eifelin ışıkları altında bir keman dinletisi, louvre müzesinin ilginç eserleri ve lezzetli mutfağı ile beni kendine bağlamıştır.
(bkz: 1 milyon dolar verseler götünü elletir misin) başlığındaki yazarlarımızın dertleridir.
Psikolojik şiddet de toplumumuzda hemen hemen ailelerin hepsinde var olan bir durumdur. Hadi hepsi demeyelim de yuzde 95 diyelim. Babanın çocuğa baskısı, eşlerin birbirine baskısı hicbiri yoksa cocugun ailesine yasattiklari sorumsuzluklari psikolojik siddete ornektir.
Kuyumcular hep böyle. Müdavimi oldugumuz kuyumcuya ne zaman ibandan para atmayi teklif etsek telefonu elimizden alıp işlem aciklamasina elden iade yazıyor. Adamda tanidik olunca rahat rahat sövemiyoruz. Yakinda 3. şubeyi açacak.
Eskiden az mı sıra olurdu karne tatillerinde ve bayram günlerinde hey gidi... şimdi köprüler çıktı romantik ido seferleri rafa kalktı.
Yaşayarak sevdiğim istanbul.
Platonik sevdiğim Prag.
Platonik sevdiğim Prag.
Insanlarin yuzde 90 ı ucuz diye tercih ediyor. O kadar ülke dolaştım türkiye gerçekten çok pahalı geliyor artık.
Mutlu olmak. Saçma sapan şeylerle uğraşmamak.
Buralar eskiden güzeldi 2014-15 lerde.
Hesabımız var çok şükür zamanında yedekli caylak hesapları oluşturmuştum. Satan da biliyorum almak isteyen olursa.
Güzel şehir lakin insanları biraz şey sanki.
Sırf hakaret davalarından para kazanan bir sürü ünlü var. iş dalı haline bile gelmiş durumdadır. Tabi ki kimse anonim değildir. Bir şekilde bulunur. Herkes ayağını denk alacak.
(bkz: bilişim suçları)
(bkz: bilişim suçları)
Ama yabancı bir ülkede ayı gibi davranmak kötüdür. O yüzden sığınmacı veya misafir olduğunuz ülkenin öncelikle kurallarını öğrenmek ve halkı rahatsız etmemek gerekir.