bugün
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi22
- ak parti anketlerde önde19
- v a m p i r o v24
- anın görüntüsü16
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz25
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi11
- gençler namaz var mı9
- erkek erkeğe aşk8
- küresel15
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması17
- diploma iptaline ilişkin tebligat29
- künefe bağımlılığı11
- vatan haini nasıl olur22
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi15
- recep tayyip erdoğan8
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- yarın denize girecek olmam8
- türkiye laiktir laik kalacak20
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8
- 13 mayıs boğaziçi olayları10
- en son ne yediniz13
- dinsiz diye bir insanı sevmemek14
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- furkan bölükbaşı11
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı10
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- özledim mesajı19
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı15
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- selahattin demirtaşın serbest kalması11
- yarın vurduracak olmam11
- alkol dostunuzdur8
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz15
- üniversiteyi bitirmek10
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11
- insan olmaya ceyrek kala13
- selam arkadaşlar napıyorsunuz12
- 15 mayıs 2025 özgür özel habertürk canlı yayını8
- profilinde aslan kaplan fotosu olan insan8
- sürekli filistinden bahsedilmesi8
- karınız sizi aldatsa ne yaparsınız12
- true gelmiş16
- ama kent uzlaşısı8
- 15 mayıs 2025 ankara depremi8
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri13
- true'nun yetkili olması10


entry'ler (682)
Temizliği her anlamda yapiyorum. Ev , esya ,cilt temizligi, cevre arkadaş(ımsı) temizliği derken ata ata bitiremediğim hayatıma bakıyorum da bir rahatlama geliyor bir ferahlama geliyor anlatamam:)
Bir mermi ısmarlama eylemi.
Eskiden vardı.
Imkan varsa eğer mantikli kizdir. Evlendikten sonra altinlarla kaçmayacaksa ve dugunlerde 10 bilezik takacak kadar kezban degilse birikim icin istiyordur.
Köpek ve kedileri yok ettikten sonra lağım farelerinden geçilmeyen şehirdir şeklinde aklima gelse de büyüleyici yönünü hicbir zaman kaybetmemiş ve diğer avrupa şehirleri ile kıyaslandığında fransızların nahifliğini üstünde taşımaya devam eden bir şehirdir. Sen nehrinde bir gün batımı turu, eifelin ışıkları altında bir keman dinletisi, louvre müzesinin ilginç eserleri ve lezzetli mutfağı ile beni kendine bağlamıştır.
(bkz: 1 milyon dolar verseler götünü elletir misin) başlığındaki yazarlarımızın dertleridir.
Psikolojik şiddet de toplumumuzda hemen hemen ailelerin hepsinde var olan bir durumdur. Hadi hepsi demeyelim de yuzde 95 diyelim. Babanın çocuğa baskısı, eşlerin birbirine baskısı hicbiri yoksa cocugun ailesine yasattiklari sorumsuzluklari psikolojik siddete ornektir.
Kuyumcular hep böyle. Müdavimi oldugumuz kuyumcuya ne zaman ibandan para atmayi teklif etsek telefonu elimizden alıp işlem aciklamasina elden iade yazıyor. Adamda tanidik olunca rahat rahat sövemiyoruz. Yakinda 3. şubeyi açacak.
Eskiden az mı sıra olurdu karne tatillerinde ve bayram günlerinde hey gidi... şimdi köprüler çıktı romantik ido seferleri rafa kalktı.
Yaşayarak sevdiğim istanbul.
Platonik sevdiğim Prag.
Platonik sevdiğim Prag.
Insanlarin yuzde 90 ı ucuz diye tercih ediyor. O kadar ülke dolaştım türkiye gerçekten çok pahalı geliyor artık.
Mutlu olmak. Saçma sapan şeylerle uğraşmamak.
Buralar eskiden güzeldi 2014-15 lerde.
Hesabımız var çok şükür zamanında yedekli caylak hesapları oluşturmuştum. Satan da biliyorum almak isteyen olursa.
Eksi kapanınca hemen eski nickleri bir kurcaladık. Ama buranın havası ayrı, hep daha nostaljik geliyor bana.
Güzel şehir lakin insanları biraz şey sanki.
Sırf hakaret davalarından para kazanan bir sürü ünlü var. iş dalı haline bile gelmiş durumdadır. Tabi ki kimse anonim değildir. Bir şekilde bulunur. Herkes ayağını denk alacak.
(bkz: bilişim suçları)
(bkz: bilişim suçları)
Ama yabancı bir ülkede ayı gibi davranmak kötüdür. O yüzden sığınmacı veya misafir olduğunuz ülkenin öncelikle kurallarını öğrenmek ve halkı rahatsız etmemek gerekir.
Suriyeliler sayesinde dahil olacağım gruptur. Irkçılıktan ziyade gercekten artık sokakta rahat etmek istiyorum, dilini bile bilmediğim, yüksek sesle konuşup her park köşesini zapteden insanlar görmekten sıkıldım.