bugün
- anın görüntüsü16
- iyi giyinen kadınlar16
- akp için 3 kelime yakıştır11
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak34
- ekrem imamoğlu84
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı25
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut15
- allah ı niçin göremiyoruz16
- kasko fiyatları8
- erdoğan ikinci atatürk'tür17
- filistini destekleyen yahudi delege11
- kabataş yalanı19
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın17
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız15
- espressolab24
- erdoğan sonrası hükümet34
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek12
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- gezi parkını yakmak8
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- en uzun bekletilmiş erkek10
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- yolda namaz kılan davarlar16
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası31
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- sırrı süreyya önder28
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek15
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı28
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- papa francis'in serveti9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an16
- zina çoğalınca deprem olur10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak16
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16

entry'ler (682)
Temizliği her anlamda yapiyorum. Ev , esya ,cilt temizligi, cevre arkadaş(ımsı) temizliği derken ata ata bitiremediğim hayatıma bakıyorum da bir rahatlama geliyor bir ferahlama geliyor anlatamam:)
Bir mermi ısmarlama eylemi.
Eskiden vardı.
Imkan varsa eğer mantikli kizdir. Evlendikten sonra altinlarla kaçmayacaksa ve dugunlerde 10 bilezik takacak kadar kezban degilse birikim icin istiyordur.
Köpek ve kedileri yok ettikten sonra lağım farelerinden geçilmeyen şehirdir şeklinde aklima gelse de büyüleyici yönünü hicbir zaman kaybetmemiş ve diğer avrupa şehirleri ile kıyaslandığında fransızların nahifliğini üstünde taşımaya devam eden bir şehirdir. Sen nehrinde bir gün batımı turu, eifelin ışıkları altında bir keman dinletisi, louvre müzesinin ilginç eserleri ve lezzetli mutfağı ile beni kendine bağlamıştır.
(bkz: 1 milyon dolar verseler götünü elletir misin) başlığındaki yazarlarımızın dertleridir.
Psikolojik şiddet de toplumumuzda hemen hemen ailelerin hepsinde var olan bir durumdur. Hadi hepsi demeyelim de yuzde 95 diyelim. Babanın çocuğa baskısı, eşlerin birbirine baskısı hicbiri yoksa cocugun ailesine yasattiklari sorumsuzluklari psikolojik siddete ornektir.
Kuyumcular hep böyle. Müdavimi oldugumuz kuyumcuya ne zaman ibandan para atmayi teklif etsek telefonu elimizden alıp işlem aciklamasina elden iade yazıyor. Adamda tanidik olunca rahat rahat sövemiyoruz. Yakinda 3. şubeyi açacak.
Eskiden az mı sıra olurdu karne tatillerinde ve bayram günlerinde hey gidi... şimdi köprüler çıktı romantik ido seferleri rafa kalktı.
Yaşayarak sevdiğim istanbul.
Platonik sevdiğim Prag.
Platonik sevdiğim Prag.
Insanlarin yuzde 90 ı ucuz diye tercih ediyor. O kadar ülke dolaştım türkiye gerçekten çok pahalı geliyor artık.
Mutlu olmak. Saçma sapan şeylerle uğraşmamak.
Buralar eskiden güzeldi 2014-15 lerde.
Hesabımız var çok şükür zamanında yedekli caylak hesapları oluşturmuştum. Satan da biliyorum almak isteyen olursa.
Eksi kapanınca hemen eski nickleri bir kurcaladık. Ama buranın havası ayrı, hep daha nostaljik geliyor bana.
Güzel şehir lakin insanları biraz şey sanki.
Sırf hakaret davalarından para kazanan bir sürü ünlü var. iş dalı haline bile gelmiş durumdadır. Tabi ki kimse anonim değildir. Bir şekilde bulunur. Herkes ayağını denk alacak.
(bkz: bilişim suçları)
(bkz: bilişim suçları)
Ama yabancı bir ülkede ayı gibi davranmak kötüdür. O yüzden sığınmacı veya misafir olduğunuz ülkenin öncelikle kurallarını öğrenmek ve halkı rahatsız etmemek gerekir.
Suriyeliler sayesinde dahil olacağım gruptur. Irkçılıktan ziyade gercekten artık sokakta rahat etmek istiyorum, dilini bile bilmediğim, yüksek sesle konuşup her park köşesini zapteden insanlar görmekten sıkıldım.