bugün

/889
Kamu kurumları arasında bulunan tek spor kulübüdür. devlet tarafından yasalarla koruma altına alınmıştır.
son kararı inanılmaz bir acziyet ve bahane bulma yeteneği göstergesi olan,şaşırtıcı,seksi kulüp. naza mı çekiyorlar böylece kendilerini anlamak mümkün değil ama can güvenliğinin olmamasını öne sürerek bunu açıklamaları bana biraz abartı geldi.
yaklaşık 3-4 gündür "ayak yapıyorlar ya çıkacaklar sahaya" diyenleri görmemize neden olmuş kulüp.

tabi herkesi kendi kulübü sanıyor bunlar. "namus" dedikleri davadan bile çark edenler duruş nedir bilmezler, nerden bilsinler.

galatasaray bugün o sahaya çıkmayacak ve siz özür dileyeceksiniz efendiler! tükürdüğünüzü yalayacaksınız!

biz ne namus/şeref dediğimiz davamızı sattık ne de defalarca kez istifa edip geri döndük, bizde öyle şeyler olmaz, biz sözümüzü bir kez söyleriz ve gerekirse o uğurda ne olacaksa o'nu yaparız, geri adım atmayız! atmayacağız!

atarsak şerefsiziz!

atarsak sizden hiçbir farkımız kalmaz!

burası galatasaray efendiler! burası 534 yıllık tarih! burası mektebi sultani! burası ilimin, irfanın yuvası! burası galatasaray amına koduklarımın!
kuşkardeşlerin sindiremediği kulüp.

eğer bir taraftarın maçın hakeminin kolunu tutup çekmesi normal ise söyleyin biz de yapalım.
bu akşam maça çıkmayacağı kesinleşmiştir.

dağılın.
"fbjk" şeklinde argümanları kullanarak bik bik ötmelerine rağmen, elleriyle fenerbahçelerini şampiyon yapacak olan kulüptür efendim.

mızıkçı bir kulüptür. istediği oyuncağı alınmadığı zaman ağlar.

bir de pilot takımı olan trabzonspor'u nasıl süper lig'de oynatıyor anlamıyorum. yasak değil mi ?
Dogru duzgun bir basariya imza atamayan, urkekliginden dolayi maclara cikmak istemeyen spot kulubudur.
şike yaptığı ulusal ve uluslararası mahkemeler tarafından onanmış, tarihe şikeci olarak geçmemiş, alnı ak, gururlu ve onurlu spor kulübüdür.
namus davalarından vazgeçenlerin anlayamayacağı kulüp.
Düzenin parçası değilse, cemaatin, mesut yılmazların arkasına saklanmak neyin nesi oluyor.

Yurtdışına şikayet edeceğiz demişler.

O yurt dışı pensivanya oluyor galiba.
Malum lütfi beyler nasıl bağrmıştı büyüklerimize karşı çıkmayın diye.

O büyüğün kim olduğu malum.
başarısız addedilen bu kulübümüz bu sezon bayan basketbolda euroleague şampiyonu olmuş, erkek basketbolda son 8 e kalmış, futbolda da şampiyonlar ligi nde ikinci tur oynamış, türkiye kupasını almış ve federasyonun tüm alçaklıklarına rağmen* ligi de ikinci sırada bitirerek şampiyonlar ligi vizesi almıştır.

o kadar başarısız ki turgay demirel hala uleb ten kendi ülkesinden bir takımı euroleague e almaması için karar çıkartmaya çalışıp mütemadiyen göt oluyor. bazıları havuz medyasından çıkadursun.
Türkiyenin dünyadaki temiz yüzüdür. Avustralyayada gitsen kanadayada gitsen brezilyayada gitsen Türkiye diyince akla gelen ilk 3 şeyden biri kesin olarak galatasaraydır. Bu 3 şey ise genelde Atatürk-Istanbul-Galatasaray. Birde çirkin yüzü var tabi feneebağçee diye. Genelde avrupada ve batıda tanınır. Aldığı şike cezası nedeniyle *
karakter dersi veren camia.

3 gündür internet ortamında "göreceksiniz maça çıkacaklar, ayak yapıyorlar, göt ister çıkmamak" diye inim inim inleyen bilimum köpeklere gereken dersi yine vermiştir.

bu oyun bozuldu beyler! bu oyun bitti bitti!

mafyavari, şantajla, tehditle, küfürle, hakaretle iş ve icraat yapan, sporun kurumlarını ele geçiren, istediği gibi at oynatan sizlerde hala zerre kadar utanma belirtisi görmüyoruz ya, siz her defasında göt oluyorsunuz ya, siz hala midesiz ve omurgasızca yavşaklığı, kahpeliği savunup arkasında duruyorsunuz ya ben bulunduğum noktadan şeref duyarım!
(bkz: galatasaray daki ekonomik kriz/#24179488)
eskiden dream team ve yenilmez armada idi. şimdi dürüm tim ve tadından yenilmez armadaya dönüştü.
kuzu kuzu maça çıkacaklar diye iddiada bulunanlarin çark ettiği spor kulübü.
herkesi kendiniz sanmayin.
korkak bir kulüp. şampiyonluk maçına çıkmamak ne demek lan. tam bir eziklik.
Üniformasını çıkarıp meydandan kaçan Irak askerinden farkı olmayan kulüp. Tarih bu korkalığınıda yazar.
maça çıkmaması fenerlilerin sikinde olmadığı için başlığına gelip konuyla ilgili 122423479293135 tane entry girmişlerdir. cidden hiç umrunuzda değilmiş la. kodumun salakları.
türkiye'de yapılamaz zannedileni yaptığı için tebrik ediyorum. fenerbahçe'nin defalarca yapmakla tehdit edip yapamadığı şeyi yapma cesaretini göstermiştir. şampiyonluktan daha önemli şeylerin olduğunu bazılarına öğretmiştir. onlar muhtemelen öğrenmemiştir ama olsun... galatasaraylı olduğum için gururluyum.
bugün yaptığı açıklama, sırf son cümlesi için bile alkışlanmayı hak eden spor kulübü.

"kazanacağımız en büyük zafer, taraftarlarımıza, ahlaklı ve adaletten yana bir kulübün fertleri olma duygusunu yaşatmak olacaktır."

yirmi beş yıldır neden bu takımı tuttuğumu hatırladım bir anda.
gösterdiği duruşla göğsümüzü kabartmıştır. her taraftarına iyi ki galatasaraylıyım dedirtmiştir. şikeyle, şaibeyle şampiyon olacağımıza dediğimizi yapıp sahadan çekilerek gerçekten örnek bir davranış sergiledik. şampiyon olmak her şey değildir, bir kupadan çok daha önemli şeyler vardır hayatta. tarih bunu da yazar.

"kazanacağımız en büyük zafer, taraftarlarımıza, ahlaklı ve adaletten yana bir kulübün fertleri olma duygusunu yaşatmak olacaktır."
ataletin simgesi de olabilir.
Yaptığı hiç bir açıklama 8-0 lık maçı Malatya'ya gönderilen paraları unutturmayacaktır.
Dürüstlük ahlak dik duruş ahlak bu takımın soylecegi son sozdur.
görsel
görsel
https://i.hizliresim.com/VMVM2R.jpg
© copyright 2005 - 2026