bugün

galatasaray

bir olmamışlık var bu takımda. ezeli rakibimiz diye söylemiyorum, yaptıkları transferleri çok takdir ettim. ama bir melo var ki, ne desem boş. kendi taraftarlarının bu adamı savunmasına ise hiç anlam veremedim, veremeyeceğim. adam takım arkadaşını hunharca döver, öpüşüp barıştırırlar. sezon sonu sırf bir iki milyon dolar için kulübü iki ay peşinden koşturur, bir ileri bir geri yapar, kulüp başkanına çocuk der, baş tacı olur. sezon bitimi kondüsyon kampına da bu şark kurnazlığıyla katılmaz ve dolayısıyla kondüsyonu ve performansı bariz şekilde düşer, kimsenin umrunda olmaz. gider rakibine tükürür, sonra gider fatih terim'i ittirir, kimsede ses yoktur...

nasıl bir takım haline geldiğinize bir bakın dostlarım. ezeli rakibiniz olarak; bir futbolcunun getireceği kıytırık fayda için bu düştüğünüz ahlaki çöküntünün size yakışmadığını söylemek zorundayım..

ha, diyeceksiniz ki senin takımının durumu ortada yarram, e haklısınız tabi ki. zaten bu yönetim fenerbahçe'nin başındayken fenerbahçe'liliğimi askıya aldım. zira şikeci adamların yönettiği bir takımı tutamam. umarım biz de pisliklerimizi temizleriz yakın bir zamanda.

kulüplerimizin ilkelerini bırakıp iki üç futbolcunun ya da puanın oyuncağı olduğu gün, türk futbolunun bittiği gündür..
© copyright 2005 - 2026