bugün
- yazarların favori giyim markası5
- sigara içmeyi bırakmak istememek7
- velvet57
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- evde soğuk kahve yapımı7
- hayattaki en değerli şeyler5
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- arkadaşlarla bir anda nepal'e gitmek4
- insan olmaya ceyrek kala14
- friedrich hegel la bi cay icek8
- yalnızlıkla sevişmek4
- 2026 ekonomik krizi16
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı7
- erotik şiir2
- victor osimhen20
- aleksey batrakov28
- migros'a sorulacak tek soru23
- sokrates in bilgi doğuştan gelir demesi3
- hurdacıya gidiyorum7
- kaos show2
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- arkadaşlar sözlük hesabımı siliyorum3
- sınıfın en güzel kızı3
- kadınları aşağılamanın moda olması6
- mutlu ama uzak olsun birader3
- erecto ibn birader el biraderi2
- ioçk silik yesin kampanyası6
- mohamed salah ghaly2
- enayimiknatisii6
- testo taylan aykolik ziyareti2
- osuruktan şiirler60
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- akıl2
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar7
- ioçk'un arto'ya benzemesi5
- başbirader kitap sayfalarını sözlüğe koysun2
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- alaattin çakıcı2
- madagaskar vanilyalı amarula2
- g i l d e d l i l y16
- tostumu yaptım11
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması9
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi9
- bilinçaltı algılama4
- arkadaşlar veto ne demek8
- ilk buluşmada bavyera halk ezgileri söyleyen kezo6
- the odyssey5
- tombul efes2
- 1 euro 56 25 tl6
berabere kalarak bu haftayı lider kapatacak takımdır.
Sampiyonlar Liginde ilk 2 maçını kaybetmesine rağmen sonrasında gruptan çıkmayı başaran ilk takım.
en büyük eksiği dikine giden, adam eksilten futbolcu olmaması. amrabat falan demeyin bana. çok nadir yapıyor -yapabiliyor-.
şöyle hele de göbekten yardıracak bir adam lazım.
şöyle hele de göbekten yardıracak bir adam lazım.
keita gibi bir futbolcuya ve adam gibi bir sol beke ihtiyacı olan takımım.
ligin ilk yarısının bitimine 2 hafta kala lider , şampiyonlar liginde gruptan çıkmış ve türkiye kupasında yoluna devam eden takım. daha sayayım mı.
elmander'siz de kazanan takım. en önemlisi az pozisyona girip maç kazanıyoruz...
şampiyonlar liginde 2. tura çıkarak zaten yapabileceğini yapmıştır. bundan sonra ne yapsa kardır. yapmasa da önemli değil. uefa'nın sitesinde bakılınca ülke puanına bir hayli katkı yapmış takım. tebrikler.
geçen sezonun normal sezonunu, süper finalini ve bu sezonun geride kalan 15 haftasını lider olarak geçiren, 1 yıldır liderlikten inmeyen bir futbol takımına sahip olan spor kulübüdür.
her sene kaka , ronaldo , ronaldinho vb getireceğiz deyip , ismini kendi ailesinin bireylerinin bile bilmediği topçuları getiren , etrafta , arkasında bu isimlerin yazılı olduğu onlarca forma ile oraya buraya giden onlarca kandırılmış taraftarı olan külüp. hatta geçen gün halı sahada böyle bir duruma şahit oldum . adam formasının arkasına drogba yazdırmış , hayırdır dedim , gelicek sandım dedi .
şimdide fatih terim diego yu sneider i istemiyomuş kaka yı istiyomuş , bu konunun beklenti oluşturup borsada keklik avına çıkmayla ilgisi var anladıkta ulan yıllarca bu zülmü çeken taraftarada yazıktır günahtır hiç mi demediniz onları hiç mi düşünmediniz.
durum öyle bir boyuta ulaştı ki , bir galatasaraylıya kaka geliyomuş dendiğinde hayır hayır kagotu geliyo abi diyebiliyor , o kim deyincede bilmen ama kaka nın gelme ihtimalinden fazla olduğu kesin diyor , yeter artık be ayıp ayıp.
şimdide fatih terim diego yu sneider i istemiyomuş kaka yı istiyomuş , bu konunun beklenti oluşturup borsada keklik avına çıkmayla ilgisi var anladıkta ulan yıllarca bu zülmü çeken taraftarada yazıktır günahtır hiç mi demediniz onları hiç mi düşünmediniz.
durum öyle bir boyuta ulaştı ki , bir galatasaraylıya kaka geliyomuş dendiğinde hayır hayır kagotu geliyo abi diyebiliyor , o kim deyincede bilmen ama kaka nın gelme ihtimalinden fazla olduğu kesin diyor , yeter artık be ayıp ayıp.
mart ayına doğru elinde sadece süper lig şampiyonluğu kalacak onu da fenerbahçe ye kaybedecek takım.
(bkz: doldur boşalt)
man u'nun yedeklerini yenen, yedekleriyle 1461 trabzonspor'u yenemeyen takım.
sezon sonunda artık trabzonspor'dan değil 1461 trabzon'dan transfere başlayacak takım. *
bu aralar çok iyi sonuçlarla giden takımımdı. kötü bir şeylerin olması gerekiyordu. bu 1461 maçında olması iyi oldu. 1461'i yenseydik bugün hataları görmezden gelir fenerbahçeden ağır bir mağlubiyet alabilirdi bu takım. ama pazar günü sanmıyorum ki galatasaray en kötü yenilmeyecektir. pazar 21:45 burdayım sayın sözlük yazarları. görüşürüz. edit: geç oldu ama dediğim gibi takım kendine geldi fenerbahçeyi yendi.
erkek adamın aklı karısında olur.
dolayısıyla 1461 trabzon mağlubiyetini hoş karşılamak gerek.
dolayısıyla 1461 trabzon mağlubiyetini hoş karşılamak gerek.
fenerbahçe fanatiklerinin tek maçla ligden düşürdüğü, hafta sonunu bekleyen kulüp.
5 yıllık kulüplere elenen aciz ama seksi kulüp.
türkiye kupasında bir ikinci lig takımına elenmiştir. bu günkü maçı ilginç kılan bunu kendi sahasında başarmasıdır. düşünün bu takımın ezeli rakibi fenerbahçe 2000 yılından bu yana, kendi sahasında, galatasaray, trabzonspor ve beşiktaş ile 40 ın üzerinde maç yapmış ve sadece 1 yenilgi almıştır.
en son türkiye kupasını aldığında bugün kupada elendiği 1461 trabzonspor henüz doğmamıştı.
2. lig ekibi tarafından tecavüze uğramış takım.
fenerbahçe maçına böyle hazırlık yapıyo la adamlar. *
fenerbahçe maçına böyle hazırlık yapıyo la adamlar. *
şampiyonlar ligi ve lig varken ne idüğü belirsiz bir kupadan elendi diye eleştirilmesi saçma gelen takım.
kupadan elenmiş ezeli rakip. olur olur bunlar.
türkiye kupası'na neden katıldıklarını anlamadığım takım. sanırım elendikleri zaman taraftarları ''bizim 23424234 tane kupamız var'' diyerek kendilerini avutsun diye katılıyorlar. ben amaçlarının kupayı kazanmak olduğunu sanıyordum.
kupadan elenerek maç takviminde 6-8 maçlık bir boşluk yaratan takım. lan saçma sapan statüsü olan saçma sapan bir kupa için o kadar maç yapılır mı?
hiç gerek yok. 30 senede bir alalım biz de türkiye kupasını.. hiç değilse febe gibi sokaklara dökülerek kutlarız da bi boka benzer.*
hiç gerek yok. 30 senede bir alalım biz de türkiye kupasını.. hiç değilse febe gibi sokaklara dökülerek kutlarız da bi boka benzer.*
Gündemdeki Haberler