bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük9
- sözlüğün boşalması3
- zorunlu eğitim9
- nickten isim tahmini yapmak10
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz5
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- masak'ın ahbap bağışlarını incelemesi2
- guinness birası4
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- aşağı saksonya2
- caddebostan da bostan yetiştirmek4
- içinizde bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var3
- mazot fiyatlarının suçlusu2
- batıl inançlar7
- cabrio tigra süren kadının arabasına atlatmak3
- muşlettin amca3
- haramidere de haramilik yapmak5
- almanya4
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- büyük filmlerden büyük replikler3
- ev ödevi2
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- sinem dedetaş11
- ispanya6
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- kilolu olmak5
- yürüyen bok4
- kedin mi var derdin var4
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur3
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
- çerçeve yasa7
- mason greenwood11
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak4
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- full metal jacket vs the thin red line2
- zall adlı yazar4
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- sözlükte olgun insanların sorunlarını konuşmak2
- ölümü gösterip sıtmaya razı etmek2
- renault 9 broadway12
- velvet hanım ile kahve içmek8
- 15 temmuz tiyatro mu7
- oral süspansiyon3
dünkü beraberliğe neden sevinmediklerini anlayamadığım takım. artık beraberlik de kesmiyor bunları illa yenilecekler ehue. ağbicim madem futbol takımın o sahada oynayamıyor koy su topu takımını çatır çatır oynasınlar. türkiyenin en büyük su topçuları sizde değil mi?
tokmakcısı için buradan; (bkz: fenerbahçe)
şampiyonlar ligi'nden yüzde doksan dokuz ihtimalle elenmiş takımdır. uefaya ise yüzde seksen ihtimalle katılamayacaktır. ama gel görelim ki taraftarlar hâlâ mükemmel bir futbol takımı olduğunu iddia etmektedir. bu sene şampiyonlar ligi nde çeyrek finale falan çıkacaklarını sanmaktadırlar. *
muhtemelen ligde de şampiyon olamayacaklardır. ama her şeyin hayırlısı tabii.
muhtemelen ligde de şampiyon olamayacaklardır. ama her şeyin hayırlısı tabii.
(bkz: fransız tohumu)
şampiyonlar liginden 1 puan alarak beni hüsrana uğratan takım oldu. madem 3 puan alamadın o bi puan niye ?
benim için hayatın anlamıdır, bir takımdan fazlasıdır, olmazsa olmazdır.
maç kazanamıyor uzun zamandır iyi bir rakibe karşı. şöyle eze eze yenemedi daha kendi klasmanında ya da üstün bir takımı. sorun futbolcularda aranıyor, melo formsuz, burak bencil, umut verimsiz, defans sorunlu falan bunlar var mutlaka ama asıl sorun bunlarda dğeil fatih terim in takıma oynatmaya çalıştığı futbolda.
çalışıyor ama o kafadaki oyun bu sefer de oyunculara takılıyor. önde pres yapan, hızlı atağa kalkan, takım halinde geri dönen bir galatasaray. biz bu takımı bir yerden hatırlıyoruz, evet uefa kupasını alan cimbom bu. terim o takımı özlüyor, o takımı arıyor ama maalesef o takım bir daha gelmemek üzere sonsuzluğa gitti çoktan.
terimin isteği anlaşılabilir, mücadeleci, rakibi bunaltan, dişli bir takımı kim istemez, ama işte hızlandırılmış tren faciasındaki bütün etkenler burda da geçerli hale geliyor ve eldeki malzeme ile arzu edilen çakışıyor.
henüz takım form tutmamış ve oturmamışken galatasaray a daha haddini bilen, daha temkinli, daha sabırlı, daha özgüvenli bir fotbol anlayışı monte edilebilirdi. sonra bazı şeyler yerine oturunca gaza dokunulur, über tehlikeli bir takım yapılabilirdi.
oysa şimdi, rüya takım diye şişirilmiş, kendisini olduğundan daha iyi gören, overrated, deprem fayları gibi stres biriktiren, şanssızlıktan yakınan ama o aslında kaçan gollerin sebebi kendisi olan, acele ataklar yapan, bireysel hatalar yapan, basit goller yiyen bir takıma dönüştü.
terim in bir an önce takımı toparlayıp, şu saldırgan anlayışından vazgeçip, daha sakin, daha sabırlı, kükreyen değil daha iş bitirici bir takıma geçiş yapması gerekiyor, yoksa bu sene kayıp seneye doğru gitmekte.
son olarak yarım kamyonet para verilen hamit in yerine atletik iki tane genç zenci alınsaydı daha iyi olmaz mıydı? nedir bu hamit i adam edicez diye milli takımın ve galatasaray ın bitmeyen işlevsizliği?
çalışıyor ama o kafadaki oyun bu sefer de oyunculara takılıyor. önde pres yapan, hızlı atağa kalkan, takım halinde geri dönen bir galatasaray. biz bu takımı bir yerden hatırlıyoruz, evet uefa kupasını alan cimbom bu. terim o takımı özlüyor, o takımı arıyor ama maalesef o takım bir daha gelmemek üzere sonsuzluğa gitti çoktan.
terimin isteği anlaşılabilir, mücadeleci, rakibi bunaltan, dişli bir takımı kim istemez, ama işte hızlandırılmış tren faciasındaki bütün etkenler burda da geçerli hale geliyor ve eldeki malzeme ile arzu edilen çakışıyor.
henüz takım form tutmamış ve oturmamışken galatasaray a daha haddini bilen, daha temkinli, daha sabırlı, daha özgüvenli bir fotbol anlayışı monte edilebilirdi. sonra bazı şeyler yerine oturunca gaza dokunulur, über tehlikeli bir takım yapılabilirdi.
oysa şimdi, rüya takım diye şişirilmiş, kendisini olduğundan daha iyi gören, overrated, deprem fayları gibi stres biriktiren, şanssızlıktan yakınan ama o aslında kaçan gollerin sebebi kendisi olan, acele ataklar yapan, bireysel hatalar yapan, basit goller yiyen bir takıma dönüştü.
terim in bir an önce takımı toparlayıp, şu saldırgan anlayışından vazgeçip, daha sakin, daha sabırlı, kükreyen değil daha iş bitirici bir takıma geçiş yapması gerekiyor, yoksa bu sene kayıp seneye doğru gitmekte.
son olarak yarım kamyonet para verilen hamit in yerine atletik iki tane genç zenci alınsaydı daha iyi olmaz mıydı? nedir bu hamit i adam edicez diye milli takımın ve galatasaray ın bitmeyen işlevsizliği?
yarın akşam oynayacağı kayserispor maçı ile galibiyet hasretine son verecek olan sevdam.
bu akşam kayserispor karşısında aldığı galibiyetle bir takım bünyelerde derin izler bırakmış kulüp.
ulan bazıları var, hani ismi, nicki falan önemsiz... hani zannedersin ki, küçükken evi florya civarındaydı da, galatasaray tesislerinin yanında top oynarken topu floryaya kaçıp dönemin futbolcusu van gobbel'in taşaklarını avuçladı...
van gobbel : http://g.mynet.com/i/199/149634-3-buyukler--10.jpg
bazı entryleri okuyorum, mümkün değil oturarak girilmiş olamaz. ulan adam nasıl otursun!
bir de ingiliz muhabbeti olmuş... kendi sahalarına hapsolan ingilizler mi? hani şu 93'te türk corrosunu avuçlayan ingilizler... ulan ingilizlere mi bel bağladınız lan!
ulan bazıları var, hani ismi, nicki falan önemsiz... hani zannedersin ki, küçükken evi florya civarındaydı da, galatasaray tesislerinin yanında top oynarken topu floryaya kaçıp dönemin futbolcusu van gobbel'in taşaklarını avuçladı...
van gobbel : http://g.mynet.com/i/199/149634-3-buyukler--10.jpg
bazı entryleri okuyorum, mümkün değil oturarak girilmiş olamaz. ulan adam nasıl otursun!
bir de ingiliz muhabbeti olmuş... kendi sahalarına hapsolan ingilizler mi? hani şu 93'te türk corrosunu avuçlayan ingilizler... ulan ingilizlere mi bel bağladınız lan!
aşk ın ta kendisidir . galatasaraylı insan da candır cann .
fenerle arasında beş puan var. allem eder kallem eder kapattırmazsa her kafa şampiyon olur.
ama lig uzun bir maraton tabi.
ama lig uzun bir maraton tabi.
bu sene her ne kadar eleştirilse de birincilik koltuğundan hala inmemiştir. çok büyük bir yanlış yapılmaz ise zirveden asla kopmaz galatasaray.
nadal 41 ya da 42 maç toprak kortta yenilmemişti. hamburg masters finaliydi sanırım, federer kendisini yenerek bu seriye son vermişti. maçtan sonra bu durumu sorduklarında nadal şu minvalde bir şeyler söylemişti; "öyle ya da böyle bu sonlanacaktı. hiç üzgün değilim. çünkü buna biri son verecekse bu roger olmalıydı ve öyle de oldu"
bizim de 47 maçlık yenilmezlik serimize antalyaspor değil ezeli ve tek rakibimiz galatasaray son vermeliydi. bir fenerbahçeli olarak beni en az üzen bu olurdu. böyle değerli bir seriyi ancak en büyük rakibimiz bozmalıydı. hem bizim hem de galatasaray'ın büyüklüğüne yakışan bu olurdu bence.
bizim de 47 maçlık yenilmezlik serimize antalyaspor değil ezeli ve tek rakibimiz galatasaray son vermeliydi. bir fenerbahçeli olarak beni en az üzen bu olurdu. böyle değerli bir seriyi ancak en büyük rakibimiz bozmalıydı. hem bizim hem de galatasaray'ın büyüklüğüne yakışan bu olurdu bence.
sonu olmayan aşk aşk aşk . . . diye gider..!
rekorların takımıdır
yalnız bazı rakipler gibi tersten değil yanlışlık olmasın..
yalnız bazı rakipler gibi tersten değil yanlışlık olmasın..
02.2002 Fenerbahçe 1-0 galatasaray bu degil
08.03.2003 galatasaray 0-3 Fenerahçe Bu değil, ben farklı bişey istiyorum
29.02.2004 Fenerbahçe 2-1 galatasaray Bu da değil, bunları herkes yapıyor.
12.12.2004 galatasaray 0-1 Fenerbahçe bu hiç degil
22.05.2005 Fenerbahçe 1-0 galatasaray bu sıradan
22.04.2006 Fenerbahçe 4-0 galtasaray degil! hiç bir işe yaramaz, bunlar bişey degil.
03.12.2006 Fenerbahçe 2-1 galatasaray bunlar sıradan.Beni anlamıyorsunuz bu değil daha farklı.
Çağ atlatacak bişey, bunların
hiçbiri değil!
06.11.2002 FENERBAHÇE 6-0galatasaray. işte buuuu!!!!!!!
böyle espirilere maruz kalan garip bir takım.
08.03.2003 galatasaray 0-3 Fenerahçe Bu değil, ben farklı bişey istiyorum
29.02.2004 Fenerbahçe 2-1 galatasaray Bu da değil, bunları herkes yapıyor.
12.12.2004 galatasaray 0-1 Fenerbahçe bu hiç degil
22.05.2005 Fenerbahçe 1-0 galatasaray bu sıradan
22.04.2006 Fenerbahçe 4-0 galtasaray degil! hiç bir işe yaramaz, bunlar bişey degil.
03.12.2006 Fenerbahçe 2-1 galatasaray bunlar sıradan.Beni anlamıyorsunuz bu değil daha farklı.
Çağ atlatacak bişey, bunların
hiçbiri değil!
06.11.2002 FENERBAHÇE 6-0galatasaray. işte buuuu!!!!!!!
böyle espirilere maruz kalan garip bir takım.
şampiyonlar ligi h grubunda 4. maçlar sonrası ikinci sıradadır.
özlemişim şu tabloyu mnskym yahu!
özlemişim şu tabloyu mnskym yahu!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar