bugün

/888
bu sene şampiyonlar liginde tarrağı yedikten sonra boktan bir süper lig'de aldığı kupa sonrası kabaran gazları kolayca atmosfere yayılacaktır.
transfer politikası geçen yılki kadar mantıklı olan takımdır.geçen seneki gibi maddi konularda açılmamış,ihtiyaç duyduğu bölgelere takviye yapmıştır.yıldız oyuncu almak yerine geleceğe yönelik sağlam transferler yapmıştır.şampiyonlar ligi'ne direk gruplardan girecek olmasına rağmen kazancını çarçur etmemiş,yavaş yavaş markalaşmayı esas almış takımdır.candır.aşktır.
avrupada başarıya yürüyüş adı altında burak ve amrabatı almış takımım

herkese özellikle de fanatik taraftar yerde bi kesime yediremezsiniz bunu malesef. bu isimler yine ve yeniden ligde şampiyonluk kovalansın diye alınmış isimler 1. planda

ligi tanıyorlar falan filan ayağına. yoksa bu ikisine verilen parayla çok daha iyi isimler alınabilirdi. o yüzden avrupada başarı 1. hedefti transferleri yaparken zırvasına inandıramazlar bizi

bu iyi mi kötü mü peki? sonuçlara göre konuşacağız her zaman ki gibi ama lig için en azından iyi gibi duruyor

avrupa için yapılan asıl transfer hamittir bana kalırsa. o da umarım uyum sürecini çabuk atlatır..
durumu beşiktaş gibi olur denen spor kulübü. bunu diyenler muhtemelen futboldan pek anlamayan adamlardır.

bakın beşiktaş iki sezon önce ses getirecek adamlar aldı ama bir bakalım simao ispanya' dan gelen bir adam ve bizim ligimizde oynayamayacağı belliydi, quaresma geldiği günden beri bu adam taktik disiplin olarak sıfır dedik inanmadılar dediğimiz çıktı, almeida zaten c sınıfı bir golcü, guti desen tatil için gelmiş türkiye' ye. sadece fernandes düzgün transferdi.

galatasaray' ın son iki sezon da yaptığı transferleri aklınıza getirin. hepsi çok tecrübeli, büyük maçlar oynamış ve eski kulüplerinde sürekliliği olan oyuncular sadece hamit dışında ama hamit' inde profesyonelliğini tartışacak değiliz. hepsi kendi milli takımında banko oynayan adamlar ve bir iki oyuncu dışında hepsi son derece efendi ve iyi huylu adamlar.

objektif olmayan futbol izleyicilerinin unuttuğu çok önemli bir faktör daha var oda fatih terim. fatih terim bu ülkenin en büyük ve en başarılı hocasıdır. sadece takım yönetme, oyunculara liderlik yapma anlamında değil taktik zeka olarak da son derece başarılı bir teknik direktördür.

bu sezon ki kurulan kadro 2000 yılından beri kurulan kadrolara bakıldığı zaman galatasaray tarihinin en iyi ikinci kadrosu olabilecek kapasitede. bu kadro ligi ve türkiye kupasını her türlü alır ama şampiyonlar ligi için önemli olan yerli oyuncuların göstereceği performans çünkü yabancı oyuncular zaten ş. ligi kalitesinde ama yerli oyuncular da ş. ligi kalitesine yükselebilirlerse galatasaray tekrar tarih yazmaya başlayacaktır.
bu sene hem ligde hem de şampiyonlar liginde başarılı olacak takım. bazı mevkiilerde çok sayıda gereksiz futbolcu varken (bkz: forvet) bazı mevkiilerde ise alternatif yoktur (bkz: sol bek).
şimdi birden bire ricardo kaka'nın klübü real madrid'le görüşmelere başlandıdiye bir bildirim yapsa...

birden ama...

oof of!.
5-10 yıl içerisinde hisselerin yüzde 51den fazlasını, zengin arap iş adamları tarafından satın alınırsa taraftarının tepkisinin nasıl olacağını tam kestiremediğim kulüp.

ilgili mevzuat, yasal düzenlemeyi tam bilmiyorum. böyle bir şey pratikte mümkün mü değil mi (yasal açıdan) net bir şey söyleyemem, benimki sadece varsayım.

araplar sayesinde manchester city'nin, malaga'nın, hatta kıçı kırık psg nin geldiği nokta, yaptıkları transferler ortada. son 10 yılda arapların artan türkiye ilgisi nedeniyle en geç 5 yıl sonra böyle bir hamle bekliyorum ben açıkçası.
hisselerinin %51'inin zenginlere satılma ihtimali olan bu ülkedeki son kulüptür.

nedenlerini açıklattırmayın şimdi bana...

(bkz: galatasaray lisesi)
hisselerini yabancılara satmaya zaten gerek olmayan kulüptür.

yeterince fransızdır kendileri.
şaşırtmamıştır. alıştık artık.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25374881/
küçüklükten gelen bir asktir benim ona olan sevgim. Hasan sas penaltiyi atamayinca hep o kel yüzünden diye ağlamalarim vardi.. Pek sevdirir kendini kereta.
final maçlarını ve avrupa kupalarını oynamayı bilen en iyi Türk takımı. ama kendi sahası dışında 2 büyük rakibini son 15 senede ancak 3 kez yenebilmesiylede derbiye hazırlanmayı bilmeyen takım.
süper kupa maçında çıkan olaylar yüzünden 75 bin tl para cezasına çarptırılan takımdır. kimse kusura bakmasın ama beşiktaş olsa 3 maç sahası kapanır, bir de üzerine 100 bin tl para öderdi. biz sadece küfür yüzünden bundan daha ağır cezalar aldık yahu.

edit: yalan mı lan?
1905 yılının adı, Sarı-Kırmızı renklerinin mazihi olan takım.
taraftarları fenerbahçe taraftarlarının üzerine değilde sahaya meşale attıkları için fenerbahçe'den 60 bin tl daha fazla ceza ödeyen takımımdır. yazıklar olsun senin gibi pfdk'yı.
resmi sitesinden oyunculari ilkan karaman'i tebrik eden kulup.

lan ilkan karaman su anda fenerbahce'de resmi olarak. ahaha cok komik lan bunlar. ikinci stoch faciasi *
(bkz: türkiye den nefret etme sebepleri)
beceriksiz basketbol subesine sahip kulup.

simdi fenerbahce'ye saldiracaklar ilkan uzerinden. kardes senin elinde belgen var mi? ilkan sana ait mi? imza var mi imza? bu ulkenin federasyonu muz federasyonu mu?

sen sozlesme yapma. ksk'ya ver oyuncuyu furkan'i almak icin. sozlesmeli olarak ver yani. sonra ksk sezon sonu ilkan'in sozlesmesini fesh etsin. ee? gs ile alakasi var mi artik bu oyuncunun? ilkan fenerbahce'ye bosta iken geldi. hicbir takima bagli iken degil.

gs aglasin dursun simdi.
ilkay karaman adlı arkadaşı sözleşmesi bitene kadar ponpon kız niyetine kullanması gereken takımım..
engin baytar'a verilen 11 maçlık cezayı fazla bulan ve buna itiraz eden yöneticilerinin olduğu takım. 'ceza verilecekti ama bu çok fazla' deniyor.

hayır zaten ceza açıklanmadan önce galatasaray engin'e ceza verilecek maç sayısı * 15.000 euro para cezası vermeyi kararlaştırmıştı. şimdi çıkıp da çok oldu deniyor. öyleyse ya galatasaray kaç maç ceza verileceğini kendisi belirlesin ya da itiraz reddedilirse kendi uygun gördükleri maç sayısı kadar cezayı 15.000 euro ile çarpsınlar da engin'e de haksızlık etmesinler.
Şikeciler, çeteciler ve teşvikcilerle işbirliği yapmadığı için federasyonda temsilcisi bulunmayan takım. Bu yüzden şike yapmak 0 ( yazı ile sıfır) ceza, ırkçılığa 2 mac ceza verilen ulkede, hakem silkelemeye 11 mac ceza verilebilmektedir. Çünkü Engin gs futbolcusudur.
deniz barış olayındaki gibi fenerden bir kaç milyon avro tazminat alacak kulüp.
Ne kadar futboldan yoksun insanlar var, tarihe dön bir bak engin baytarin yaptığı hareketin aynısı yapanlar kaÇ maÇ almış bir maÇ mı verecekti cezayı söyleyin sözde taraftar, emre 2 maÇ cezasını ırkÇılıktan almadı küfürden aldı ırkÇılığa uefa acımıyor,ayrıca fernandese kayseride soyunma odasının kapısına tekme attı diye 3maÇ ceza verildi sen daha neyin derdindesin isterseniz sadece para cezası alsın engin oldu canım.not: hakemin üzerine yürüme işini terimde yapmış enginden farklı ama birde tükürmüş hakeme.
2000 Yılında UEFA Kupası'nın Türkiye'deki tek sahibi.

2000 Yılında UEFA Süper Kupası'nın Türkiye'deki tek sahibi.

Avrupa yıllarında Türk takımlarına TRT'yi izletip, Avrupa'daki oyuncuları tanıtan tek takım
1905 tarihinde, eski adı mekteb-i sultani, halk arasında bilinen adı, ''vatan haini mektebi sultani'' olan bir fransız okulunda kurulmuş futbol takımının adıdır.
sadece bir futbol takımıdır.spor kulübü olmamış olamamıştır. Yöneticileri dahil bütün galatasaray lisesi mezunları fransız hayranıdır.
© copyright 2005 - 2026