bugün

galatasaray

bugünkü maçta ölüp ölüp dirilmemize sebep olan ezeli rakibimiz galatasaray'ı, sundukları resitalden dolayı kutluyorum. maçı fenerbahçe kazandı ve benim de içinde bulunduğum güruh kazanmış olmanın verdiği haklı sevinci yaşadı bu akşam.

maçı galatasaray kazanmış olsaydı -ki galibiyeti hak eden taraf onlardı- kimse neden galatasaray kazandı deme hakkına sahip değildi. gol için her şeyi yaptılar, ancak futbolun cilvesi bu işte, olmayınca olmuyor.

ben galatasaray'ın, şükrü saraçoğlu stadında oynanacak fenerbahçe maçına kadar bütün maçlarını kazanmasını ve takımım fenerbahçe'Nin de aynısını gerçekleştirmesini, son maçın şampiyonluk maçı olmasını gönülden istiyorum. bugünkü oyunları için galatasaray'I tekrar tekrar kutluyorum.

bir de taraftarlara değinmeden olmaz, helal olsun. tribün liderleri bugün küfür edilmemesi için elinden geleni yapacağını söylemişti ve bunu da gerçekleştirdiler. inşallah kadıköy'deki maçta fenerbahçe taraftarı da aynı centilmenliği gösterir ve rekabet bugün olduğu gibi sahada yaşanır.
© copyright 2005 - 2026