bugün
- queen ravenna ve cinleri14
- çok sıkıcısın be sözlük4
- büyülü zihinle seçici kitap okuma4
- karton toplayan birini görseniz naparsınız5
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- karabüyü yapılan kaynananın hala yaşaması5
- kendi hayatının figüranı olmak4
- büyü yapmak4
- beni affettiğini söylesin gideyim10
- rastgele kitap sayfaları açıp okumak3
- tavuğun neden kanatları var11
- hayatın insana diz çöktürmeye çalışması3
- karanlık astral eterdeki tekillik zihni3
- taliban7
- insanın bir gün anlaşılacağını beklemesi3
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular11
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- ulu sözlükte artan astral karanlık enerji3
- kuru patlıcan dolması2
- vişneli tayfır2
- bağlamanın zıtlıklardan beslenen doğası2
- 100 bin lira3
- dünya adaletli bir yer midir3
- kulaklık6
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü12
- afganistan4
- sith lordu olacakken jedi lere geçmek2
- queen ravenna'nın değişimi2
- kendinizi en iyi ne zaman hissediyorsunuz3
- türkçe şarkılarda geçen mükemmel sözler2
- garanti bankası'nın iphone kiralama hizmeti3
- büyü ve karanlık enerji2
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı11
- erkeklere doğum izninin 3 gün olması5
- bosna hersek avrupa birliği ne girsin mi2
- 8 eylül 2026 real madrid inter maçı3
- insanın insana iyi gelmesi2
- birinin ölümünü dilemek4
- nasıl bir şey istiyorsunuz diye soran sünnetçi2
- evlenmenin imkansız bir hal almaya başlaması2
- güçlü kadın2
- kaşarlı sucuklu menemen8
- şeffaf kulaklık4
- israil üçüncü tapınak'ın inşasına hazırlanıyor5
- karaktersiz insanların genel özellikleri3
- kadınların araba park edememesi4
- queen ravennadan mesaj var11
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri5
- s'i l v'e r m'i s t35
kendisine 'avrupa fatihiymiş galatasaraaaaaayyy' diye başlayan besteler yapılan takımdır.
küçüklüğümde teyzemin oğlunun bizime eve gelir gelmez beni omzuna alıp marş eşliğinde söylettiği takımın adı.
galatasaraylı olmak genlerle alakalıdır. biraz şeref varsa galatasaraylısındır.
galatasaraylı olmak genlerle alakalıdır. biraz şeref varsa galatasaraylısındır.
Kral olan ve sarı kırmızı renkleri olan 1905'de kurulan spor kulübü.
türkiye'nin en büyük 2. takımıdır.sakın kimse bana son 5 senede fenerbahçe ile yaptığı 102 maçın 82 tanesini kaybetmiş olan takımın türkiye'nin en büyüğü olduğunu savunmasın.ayrıca kendine büyüğüm diyorsam fenerbahçe ile son 12 senede yaptığın 20 maçın 14 tanesini kaybetmeyeceksin.ama uefa kupası olan takımlar kendi liginin en büyüğü oluyorlar unutmuşuz.
uefa kupasını şans eseri almamıştır ve hatta türkiyenin en büyük takımıdır. *
ismini sol framede görünce uefa kupasını kutluyorlar sandıgım bir garip oluşum.
bide şöyle bir şey var..
--spoiler--
hikâye şudur efendim; ferhan şensoy galatasaray lisesi'nde okuduğu yıllarda, charles de gaulle galatasaray lisesi'ni ziyaret eder. konuk olması sıfatıyla kendisinden bir konuşma yapması istenir. o da kabul ederek kürsüye çıkar ve konuşmasına başlar. fakat ferhan şensoy'un da aralarında bulunduğu haylaz öğrenci topluluğundan gittikçe yükselmekte olan bir ses duyulmaktadır. "ibne de gaulle" ibne de gaulle" diye. ee haliyle okulun müdürü ne yapacağını bilemez. bu arada de gaulle de merakla müdüre; ibne nedir diye sorar. renkten renge giren müdür, durumu kurtarmak adına şöyle der; "sayın de gaulle, ibne, büyük yüce anlamına gelmektedir. çocuklar size olan saygı ve sevgilerini dile getiriyorlar. der." bu sözleri duyan de gaulle çok duygulanır ve kürsüye dönerek, tüm öğrencilere doğru ellerini havaya kaldırır ve "ibne galatasaray" der.
--spoiler--
bide şöyle bir şey var..
--spoiler--
hikâye şudur efendim; ferhan şensoy galatasaray lisesi'nde okuduğu yıllarda, charles de gaulle galatasaray lisesi'ni ziyaret eder. konuk olması sıfatıyla kendisinden bir konuşma yapması istenir. o da kabul ederek kürsüye çıkar ve konuşmasına başlar. fakat ferhan şensoy'un da aralarında bulunduğu haylaz öğrenci topluluğundan gittikçe yükselmekte olan bir ses duyulmaktadır. "ibne de gaulle" ibne de gaulle" diye. ee haliyle okulun müdürü ne yapacağını bilemez. bu arada de gaulle de merakla müdüre; ibne nedir diye sorar. renkten renge giren müdür, durumu kurtarmak adına şöyle der; "sayın de gaulle, ibne, büyük yüce anlamına gelmektedir. çocuklar size olan saygı ve sevgilerini dile getiriyorlar. der." bu sözleri duyan de gaulle çok duygulanır ve kürsüye dönerek, tüm öğrencilere doğru ellerini havaya kaldırır ve "ibne galatasaray" der.
--spoiler--
çocukluk aşkımızdır galatasaray. çocukluk sevdamızdır. ilk aşktır o. sarı kırmızılı formayı üstüne 100. giyişin bile olsa yine kalbinin heyecandan çarpmasıdır. prekazi monako ya gol attığında ses tellerinin kopmasıdır. aradan yıllar geçer. bu sefer aynı monaco ya hagi gol atar. senin ses tellerin yine kopar. en karanlık anında ışık tutandır. her sevdadan geriye kalandır cimbombom. sevgililer gününde üstünde formasıyla gezerken benim sevgilim yanımda diyebilmektir. sevgililer günümüz kutlu olsun sevgilim.
çocukluk aşkımsın
sen ilk göz ağrımsın
kimseyi kimseyi sevmedim senin gibi
sevdanın uğruna terk ettim her şeyi
hayatın anlamı Galatasaray!
çocukluk aşkımsın
sen ilk göz ağrımsın
kimseyi kimseyi sevmedim senin gibi
sevdanın uğruna terk ettim her şeyi
hayatın anlamı Galatasaray!
bu topraklarda, bu vatan topraklarında isminle, cisminle, kültürünle, varlığınla, kattıklarınla ama en çok da asaletin ve sevginle 531 yıldır gönüllerdesin ya sen...
ülkenin bayrağını en yükseklere çıkardın ya sen...
ne yücedir sevgin... ne yücesin galatasaray'ım...
sevgililer günün kutlu olsun galatasaray'ım!
(bkz: only you galatasaray)
ülkenin bayrağını en yükseklere çıkardın ya sen...
ne yücedir sevgin... ne yücesin galatasaray'ım...
sevgililer günün kutlu olsun galatasaray'ım!
(bkz: only you galatasaray)
dünyada en fazla tanınan türk markasıdır. beni mutlu edendir.
74-75 sezonu şampiyonluğu f7 tarafından çalınmış takım.
--- alıntı ---
türk telekom arena'da bulunan toplam 217 adet locanın isim hakları 3 yıl boyunca denizbank şirketine satılmış..
--- alıntı ---
--- alıntı ---
çok önemli: sportif aş 16 yıllık vip koltuk ve locaları 125 m usd'ye denizbank'a sattı. para sermayeye eklendi. uefa kriterleri tamam...
--- alıntı ---
türk telekom arena'da bulunan toplam 217 adet locanın isim hakları 3 yıl boyunca denizbank şirketine satılmış..
--- alıntı ---
--- alıntı ---
çok önemli: sportif aş 16 yıllık vip koltuk ve locaları 125 m usd'ye denizbank'a sattı. para sermayeye eklendi. uefa kriterleri tamam...
--- alıntı ---
Uğruna Nevizade Geceleri isimli marş yapılmış olan takımdır.
Giden her sevgilinin ardından
hep biz olduk el sallayan
haykırsak duyarlar mı sesimizi?
hangi sevdadan galip çıktık ki?
Yürüyoruz sessiz ve kederli
nevizade geceleri
inletiyoruz hep çıkışında
istiklal caddesini
Boşuna çekilmedi bunca çile
içiyoruz gündüz gece
haykırdık ama duymadı hiç kimse
peşindeyiz her yerde.
Zaten aşklar hep yalan dolan
sonu hep acı hüsran
bize her sevdadan geriye kalan
sadece Galatasaray
Cimbombomum cimbombomum
canım feda olsun sana
hiçbir şeye değişilmez
senin sevgin bu dünyada!
Giden her sevgilinin ardından
hep biz olduk el sallayan
haykırsak duyarlar mı sesimizi?
hangi sevdadan galip çıktık ki?
Yürüyoruz sessiz ve kederli
nevizade geceleri
inletiyoruz hep çıkışında
istiklal caddesini
Boşuna çekilmedi bunca çile
içiyoruz gündüz gece
haykırdık ama duymadı hiç kimse
peşindeyiz her yerde.
Zaten aşklar hep yalan dolan
sonu hep acı hüsran
bize her sevdadan geriye kalan
sadece Galatasaray
Cimbombomum cimbombomum
canım feda olsun sana
hiçbir şeye değişilmez
senin sevgin bu dünyada!
2014 deki uefa kriterleri için sermaye arttırımına gitmiştir.
http://www.kap.gov.tr/yay...m/Bildirim.aspx?id=185199
http://www.kap.gov.tr/yay...m/Bildirim.aspx?id=185199
bir ara küme düşmeye oynayan kulüp. ama o da fener'in işidir demi.
hiçbir zaman son anda averajla kümede kalmışlığı olmayan kulüptür.
noldu acıdı mı?
noldu acıdı mı?
son 5 senede fenerbahçe ile yaptığı 102 maçın 82 tanesini kaybeden dünyanın en iyi takımı.gerçekten çok büyükler.
tamam güldük bitti.
tamam güldük bitti.
patlamış mısır ve kolasını alıp tv karşısında gelişmeleri gülerek izleyen taraftara sahiptir. bazıları da bu soğukta silivri semalarındaymış.. niyeyse?!!!?!
övünç kaynağı türkiye'deki rakiplerini yenmek değil, avrupa'daki rakiplerini yenmek olan klubümüzdür. biz gider bu sene hiç maç kaybetmeyen cska moskova'yı deviririz, onlar bizimle oynadığı son 102 maçın 82 tanesini kazanmakla övünürler. kulvarlar farklı, doğaldır.
gerçek sevgilidir.
gerçek sevgilidir.
fenerlilerin bok atmaya çalıştığı yüce takımdır. adını anmadan önce bismillahirrahmanirrahim denmesi gereklidir. yok sikindirik, yok küme düşecek olan, yok feneğğğğğğğğğğğğe şu kadar yenilen takım. bişey diyim mi: (bkz: ama bizim uefa kupamız var) tamam ağlama melis sizinde (bkz: 6-0) ınız var.
kendi stadını yapamayacak kadar aciz bir kulüptür. burada laf salatası yapanlar neyin kafasında mk. ?
başkanı ironi yapmış kulüp. adam gibi adam recep tayyip erdoğan pankartı açan şebekler başka renk giyiyordu. ocak 2011'de ttarena'daki protesto sonrası bazı şebekler yine yalıyordu o akp'yi. adamlar kendi yaptıklarını hatırlamıyorlar yahu.
ünal aysal başkanımız tarafından iyi yönetilen kulübümüzdür.
loca ve vip tribünlerin bir kısmını 218.4 milyon lira'ya devrederek akıllıca bir hamle yapmıştır.
böylelikle uefa kriterlerine göre sermaye artırımını yapmış olacağız. kulübün sahip olduğu hisse oranı %55 olduğu için 155 milyon lira tutarında olacak.
ancak şöyle bir durum var ki işin güzel yanı o; hisselerimize sahip olan %45'lik küçük sermayedarlar da aynı şekilde sermaye artırımına mecburen gidecekler. bu tutar 124 milyon lira.
şayet diğer sermayedarlar arasında sermaye artırımına gitmeyen olursa o sermayedarların hisselerini sportif a.ş. alacak ve %55 olan sportif a.ş. hissesi artış gösterecek.
ünal aysal faktörü diyorum ben buna. ki kendisi finansman sağlamak için satılan hisseler için "başkanlığı bırakmadan önce mutlaka toplayacağım" sözünü vermişti. böylelikle hem sermaye artırarak değer kazandık ve uefa kriterlerine uymuş olduk hem de finansman sağladık.
yönetimimize güveniyoruz, çok iyi bir iş yaptılar.
loca ve vip tribünlerin bir kısmını 218.4 milyon lira'ya devrederek akıllıca bir hamle yapmıştır.
böylelikle uefa kriterlerine göre sermaye artırımını yapmış olacağız. kulübün sahip olduğu hisse oranı %55 olduğu için 155 milyon lira tutarında olacak.
ancak şöyle bir durum var ki işin güzel yanı o; hisselerimize sahip olan %45'lik küçük sermayedarlar da aynı şekilde sermaye artırımına mecburen gidecekler. bu tutar 124 milyon lira.
şayet diğer sermayedarlar arasında sermaye artırımına gitmeyen olursa o sermayedarların hisselerini sportif a.ş. alacak ve %55 olan sportif a.ş. hissesi artış gösterecek.
ünal aysal faktörü diyorum ben buna. ki kendisi finansman sağlamak için satılan hisseler için "başkanlığı bırakmadan önce mutlaka toplayacağım" sözünü vermişti. böylelikle hem sermaye artırarak değer kazandık ve uefa kriterlerine uymuş olduk hem de finansman sağladık.
yönetimimize güveniyoruz, çok iyi bir iş yaptılar.
birileri şeref ve galatasaray demiş ben buna biryerimle gülerim ve güldüm, türkiyeye şikeyi öğreten sözüne güven olmayan populistlerin takımı 6alatasaray üç maymunu oynuyor ama nereye kadar?
o kadar süper ötesi bir takımdır ki kelimeler bile anlatmaya kifayetsiz kalır. *
(bkz: #14622108)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar