/887
o kadar süper ötesi bir takımdır ki kelimeler bile anlatmaya kifayetsiz kalır. *
(bkz: #14622108)
türkiyede ve hatta dünyada da olabilir, en itici taraftar grubuna sahip futbol klubü. taraftarlarının çoğu okumamış, varoş kesimdendir.
sarı kırmızı renklere sahiptir.
lakin zeminin yaşili renklerine karıştı mı ortaya çok kötü bir şey çıkıyor.

(bkz: galatasarayın özgürlük istemesi)
taraftarı hakkında "okumamış, varoş" cümlelerini duyduğumuz kulübüm.

bunu bile okuduk ya, artık buraya ne yazsam boş sanırım...

kaldı ki, galatasaray taraftarının elitliği herkes tarafından kabul edilen bir gerçekken yani.
Her ne kadar son yıllarda(bu sene hariç) kötü performans gösterselerde , adıyla , takımıyla ,taraftarıyla türkiyenin futbol baz alındığından gelmiş , geçmiş en başarılı organizasyonudur. ayrıca marka değeri olarak türkiyede ilk sırada bulunduğu ispatlanmış futbol kulübüdür. Taraftarının destek katsayısını guinness rekolar kitabının resmi sayfasında galatasaray aramasıyla arayıp , bulup izleyebilir ve görebilirsiniz efendim.
istatistiklere göre, türkiye'deki en başarılı takımdır. okumuş, bilgili kesim inanmıyorsanız açın bakın. türk futbolu, galatasaray'ın millete kazandırdığı kupalarla dolu. türkiye'ye puanları getiren takım galatasaray, yiyenler de belli. şampiyonlar liginde 0 çekersen türkiye'de puan mı kalır? he en azından ben taraftarı olarak, avrupa'da her takımın başarılı olmasını istiyorum. yani kötü mü olur, beşiktaş, trabzon, fenerbahçe, gençlerbirliği vs. avrupa'da final oynasa? ama psv gol atınca sevinen adamlar gördüm ben. aman okumuş, bilgili olmayayım böyle yapacaksam.
peşin söyleyeyim beşiktaş'lıyım.

yıllar yılı taraftar kitlesinin ezik ve varoş kesimden olduğu gibi kavram söylenegelir. hiç kıvırmadan hakkını teslim ederek yazmak istiyorum. galatasaray türk futbol tarihinin üç büyük kulübünden biri ve en başarılısıdır. 80 sonları ve 90'lı yıllarda o zaman kimsenin hayal bile edemeyeceği sonuçlar almış, turlar atlamıştır. sonunda da uefa ve süper kupayı alarak tekrarlanması güç bir iş başarmıştır. böylece vatandaşının yüzde 70'i gariban olan türkiye'nin en çok desteklenen ve sevilen figürlerinden birisi haline gelmiştir. taraftarlarının arasındaki cahil-cuhela kesim * bir utanç değil, övünç kaynağı olmalıdır. bu kadar tabana inebilen bir marka, ekonomide de, siyasette de, sporda da başarılıdır.

öte yandan fanatikler olarak her yıl hedef tahtamıza farklı bir takımı aldığımız türkiye'de bu yılın tu-kaka'sıdır. bak mesela hedef geçen yıl ve 2010'da fener'di, 2009'da beşiktaş.. velhasıl ülkece başarılı olanları sevmiyor kıskanıyoruz. tıpkı çok beğendiğimiz bir entry'yi eksilememiz gibi.
mersin idman yurdu deplasmanından puansız dönecek futbol kulubüdür.
nasıl bir takım olduğuna moderasyonun karar verdiği güzide takımlarımızdan biri. boktan filanda değil böyle.
Hayatım, Herşeyim..
ilk ve son sevdiğim.
Ben senden ayrılmam.
Aldığım nefesim..
#sampiyonluksarkisidusmesindillerden
son yıllarda pkk sempatizanlarının çok rağbet ettiği takımdır malum nedenlerle ve ne hikmetse galatasaraylılar hiç de şikayetçi değildir bu durumdan.
kolpacı bir takımdır. tamamıyla abartıdan ibarettir. kim niçin bu takımı tutar, hiç anlamam. hep birilerinin elinden şampiyonluk kazanmışlardır. federasyon, cemaat, cemiyet kulübüdür. çirkeflik konusunda beşiktaş'a kök söktürür.
bu senenin şampiyonu olarak seçilmiş takım.

şampiyon seçilerek mi oluyormuş demeyin. bizde olur.
şikecileri mor ve kırmızı tonlara sokan ve bu sezon şike şike değil sike sike şampiyonluğa koşan takım. siz ağlayadurun biz yürüyeduralım!
bugün attığı 3 gol özellikle necatinin attıkları sadece mersin kalesine girmemiştir.
stsl'de en yakın rakibinin* 14 puan önünde lider konumdadır.
havasından mı, suyundan mı nedir bilemediğim, kuluple ilişki kurduğu andan itibaren, kişilik değiştirip, kaypaklık, kolpalık, gevşeklik, emek hırsızlığı, gibi delikanlılık ve insani duygular içermeyen bir moda bürünen kişileri bünyesinde barındıran, kalitesi eksik insanların yönettiği kulüp.
yöneticisi, başkanı taraftarları mahkemelerde sürünen şikecilerin bok attığı bu senenin en iyi açık ara futbol oynayan güzide takımı.
bugun yine her zaman ki gibi, hakem hatalari ile kazanmistir.
inandık biz sizlere
cimbom yüzümüzü güldür bu sene
şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden tribünlerde
haykırıyoruz yine
tek bir dileğimiz var cimbombomum
şampiyon ol!
yahu seviyorum, böyle böyle değil, cidden çok seviyorum. aşk gibi tutku gibi, düşünmeden sevmek bu olsa gerek. sonsuz sevdamsın galatasaray.
10 yil once aldiklari kupayi isitiP isitip defalarca servis eden taraftara sahip futbol kulubu. Yeter artik bir galatasarayli olarak ben tiksindim sizden.
(bkz: bizim uefa kupamız var)*
© copyright 2005 - 2026