bugün

entry'ler (21)

mustafa kemal atatürk

Atatürk bir gün bir kışlayı gezer ve koğuşlara bakar baktığı sırada bir askerin duvarında "Bir Türk On Askere Bedeldir" yazısını görür ve sert bir şekilde"Hayır, hayır bir Türk Dünyaya bedeldir der"

telefon

Telefonun başında çaresiz bekliyorum
BekliyoruM ama calmayacak biliyorum
Yüreğim diyor ki boşuna bekleme
Aramaz gururundan seni çok sevse de
Herşeye sahip olabilirsiN ama
Aşkımız servettir bilmelisin

Hala beni seviyorsun
Bunu sende biliyorsun
Niye beni aramıyorsun
Ben seni bir anlık degil
Bir ömür boyu ararım
Gururum umrumda degil
şarkısı olan donkunmatik olup bazı terbiyesizlerin kız resmi yükleyip dokunmaya çalıştıkları ortam.

kayaşehir

benim yaşadığım yer çok güzeldir ancak okulu kötü bi türlü alışamadığım ama iyi arkadaşların olduğu ortamlarla dolu oyunlara para yatırılan yeri bile olması alışveriş merkezi olması iyi yanlarından olup çok iyi bir yer olması fena değil işte ama çokta iyi değil ama yinede yaşıyorum fena değil.

gitar

akustik, normal, elektro, bass, rock v. b çeşitleri olan ses çıkararak müzik oluşturulan kafa dinlendiren güzel ses çıkaran daha çok kızları tavlamak için kullanılan çok güzel bir müzik aletidir pena ile çalındığında daha çok ses çıkaran herkese tavsiye ettiğim bir müzik aletidir ağaçtan yapılır ve akordu vardır.

kalem

tahtadan yapılan ortasında kurşun bulunan yazı aracı dolma, tükenmez, pilot gibi çeşitleri bulunan daha çok kağıda yazıp çizile bilen nesne, cisim.

klavye

üzerinde q, w, e, r, t, y, u, ı, o, p, ğ, ü, a, s, d, f, g, h, j, k, l, ş, i, z, x, c, v, b, n, m, ö, ç, karakterleri olan plastik cisim.

fps

first person shooter anlamına gelen savaş oyunudur oyunu karakterin gözünden görerek oynanır online oyunlarda fazla yok tur ama singleplayer olan oyunlarda çoktur zaten öylede olması daha iyi olduğunu düşündüğüm bilgisayar programı.

yanan sobanın içine 100 tane torpil atmak

evi kendi başına yıkıp ölme durumu, akıl zekası geri olan, anormal, deli olan bir canlı türü.

kız arkadaş

çıkma teklifi edince naz edip kabul etmeyen veya kabul edip en fazla 1 ay sonra sıkıldım diyen ve erkekleri hayvan gibi gören canlı çeşidi.

fake

sahte, yalancı, kötü, kötülük yapan anlamına gelir daha çok hesaplar için kullanılır inanmayınız anlamına gelen bir sözcüktür.

knk

Kanka anlamının kısaltması olup panpa denen arkadaştan öte kardeşlik kardeşiz anlamını veren sokak ağzında üretilen güzel bir kelime. (bkz: )kardeşlik

galatasaray

Kral olan ve sarı kırmızı renkleri olan 1905'de kurulan spor kulübü.

sex

farklı cinslerin cinsel organlarını birbirine kullanmaları.

uludağ sözlük

Facebook gibi bir ortam ama değil ama olabilir.

level online

Her ay aldığım bir oyun dergisidir yeni çıkacak olan oyunların tarihi yazılıdır.

cengiz han 2

online bir rpg oyunudur tarihle ilgili olup oynaması zevklidir.

insan

Felsefede konuşan hayvan olarak geçen bir canlı türü.

tavla

Bir nevi kumar oyunu, Türklere özgüdür ve 2 çeşidi vardır.

kağıt

Ağaçtan yapılan beyaz düz, çizgili çeşitleri bulunan, kalemle yazıla bilen cisim.

kar

Yağmur damlalarının bulutlar içerisinde donup kristal şeklini alıp yer yüzüne inme şekli.
© copyright 2005 - 2026