bugün
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- acıktım ben3
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- cips olsa da yesek5
- manifest grubu2
- matbaanın gecikmesine sebep5
- horoz hayası çorbası5
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- 50 tl ile rolling yapmak5
- nothing more never less2
- yarın iş olduğu gerçeği3
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- okulda felsefe dersinin gereksizliği tartışması2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- gemici düğümü2
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- sözlük kızlarının kombinleri20
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- deuce2
- erzurum hassiko halayı2
- velvet vs nervio19
- kadim kültürler4
- insan olmaya ceyrek kala13
- velvet13
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- fifa'dan dünya kupası finali soruşturması2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- kane2
- bira cips6
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- gocusuz sözlük4
- laptop5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- kafanızdaki ses4
- aga be şarkılar5
- sözlük kızlarının burunları3
- age of empire 23
- cabrio mercedes süren kadının arabasına atlamak2
- slavko vincic15
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- ömer hayyam3
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
http://www.beslenirkibu.com/ sitesinden bazı karikatürlerinin animasyonunun seyredilebileceği, içimizdeki çocuk *
kıskanılan çocuk.
ilk başlarda böyle popüler değildi, şimdi herkes biliyor. herkes onun gibi konuşuyor. ve ben oğluşumu çok kıskanıyorum.
ilk başlarda böyle popüler değildi, şimdi herkes biliyor. herkes onun gibi konuşuyor. ve ben oğluşumu çok kıskanıyorum.
(bkz: fırat news agency)
(img:#22805) bebeklik fotoğrafımı gören çoğu kişi "eneee fırat can bulmuş, beslenir ki bu" demektedir. fıratçığımın konuşması kısa sürede insana bulaşır. süphaneke dinimiz amin.
Mouse padini gördüm bugün bu sıpanın uykusuz posterleriyle beraber satılıyordu. Çok şirin, tatlı bir şey. Ama 12 liraydı. Alamadım param yoktu. Ben de tuttum dergilerin en arkasına koydum kimse görmesin de param olunca alayım diye. Allah'ım inşallah kimse görmez inşallah yarebbim.
Dedesinin takma dişlerini yürütmüş sıpa.
+Dedemin az birazını getirdim ama gerisi köyde duruyor.
- Çubuk kraker yer mi ki yedirsek?
(img:#54920)
Dedesinin takma dişlerini yürütmüş sıpa.
+Dedemin az birazını getirdim ama gerisi köyde duruyor.
- Çubuk kraker yer mi ki yedirsek?
(img:#54920)
ben bunla bişey yaparım, bizim evde köpek var gelme biraz önce yoktu şimdi geldi, hayaletçi adam, kimin çükü düşmüş ne zaman düşmüş dün mü düşmüş, sözleri insanın ağzına yapışan tırnak kafalı tip.
sonu "at" ile biten isimlerden biridir. Aklıma gelen diğerleri;
murat,talat,ferat,kürşat.
murat,talat,ferat,kürşat.
herkesin tanıdığı,mahallede gezen,salçalı ekmek yiyen ilginç velet.ama tatlıdır.
tapılası karakter . hayalimdeki çocuk . yenir kii ama bu fırat .
şu an arka planımı süsleyen koca kafalı, salçalı ekmek beyinli, şirin mi şirin bir uğur gürsoy karakteri. bazı haftalar fıratı çizmiyor ya, işte o an üzerime öküz oturuyo sanki.
ağazını burnunu yemek istediğim vıcık vıcık ısırıp öpmek istediğim uğur gürsoy karakteri ki!
bi gün çocuum olursa adını fırat koyucam ki ! allam yareppim çocuk yapmak mı dedim, tıı dediiime beak, bokum gibide olmuş zaten tükürdüm ben ona yenmezki, eneeeee ! *
bi gün çocuum olursa adını fırat koyucam ki ! allam yareppim çocuk yapmak mı dedim, tıı dediiime beak, bokum gibide olmuş zaten tükürdüm ben ona yenmezki, eneeeee ! *
yenir ki bu çocuk dediğim büyük hayranlık duyduğum onunlayken herşeyi unuttuğum uğur gürsoy karakteri..
Uğur Gürsoy'uda Fırat'ıda severim aslında.Ama özellikle 16-20 yaş arası kızların fırat gibi konuşması beni çıldırtıyor.
k:xardaaaaas saçlarımı maviye boyatsam kiiiiiiii
k:xardaaaaas yanağını ısırıp kopartırım kiiiii
k:içemezsin kiii tükürdüm ben o çaya
Okuyun gülün ama taklit etmeyin.Lütfen
k:xardaaaaas saçlarımı maviye boyatsam kiiiiiiii
k:xardaaaaas yanağını ısırıp kopartırım kiiiii
k:içemezsin kiii tükürdüm ben o çaya
Okuyun gülün ama taklit etmeyin.Lütfen
en birinci fırattır. bildim. bana 100 puan.
Uğur Gürsoy'un kaleminden çıkmış, Türk karikatür tarihindeki en önemli karakterlerden biri..
Her türk kişisinin çocukluğundan bir parça..
(img:#66675)
yarmıştır..
Her türk kişisinin çocukluğundan bir parça..
(img:#66675)
yarmıştır..
çete kurup ülke gündemini altüst eden cinayet işleyen damızlık katillerin çocuk mahkemelerinde yargılanacak olmasına kafası fena bozulan çocuk!
çocuk aklıyla şunları öylemiş fırat;
Biz çocukların kirletilmemiş, saf, içi temiz bir dünyası var. Her gece yattığımızda, 'Allahım çok şükür dinimiz amin' diye dua ediyoruz.
Ben, Ogün denilen kıllı'nın bizim dünyamızı kirletmesini kabullenemiyorum.
Bu yanlıştan vazgeçilmezse eğer çocukluktan istifa edeceğimi açıklıyorum" dedi.
Bunu nasıl olacağıyla ilgili sorumuzu ise Fırat bakın şöyle yanıtladı:
"Mahkemeye başvuracağım ve yaşımı birkaç yaş büyüteceğim, bu sayede çocukluktan istifa edeceğim."
haberin devamı da burda http://www.incigaste.com/v2/index.php?option=com_content&view=article&id=330:oguen-samastn-cocuk-statuesuene-alnmasna-ilk-tepki-frattan-geldi-cocukluktan-istifa-ederim-ki&catid=1:haberler
çocuk aklıyla şunları öylemiş fırat;
Biz çocukların kirletilmemiş, saf, içi temiz bir dünyası var. Her gece yattığımızda, 'Allahım çok şükür dinimiz amin' diye dua ediyoruz.
Ben, Ogün denilen kıllı'nın bizim dünyamızı kirletmesini kabullenemiyorum.
Bu yanlıştan vazgeçilmezse eğer çocukluktan istifa edeceğimi açıklıyorum" dedi.
Bunu nasıl olacağıyla ilgili sorumuzu ise Fırat bakın şöyle yanıtladı:
"Mahkemeye başvuracağım ve yaşımı birkaç yaş büyüteceğim, bu sayede çocukluktan istifa edeceğim."
haberin devamı da burda http://www.incigaste.com/v2/index.php?option=com_content&view=article&id=330:oguen-samastn-cocuk-statuesuene-alnmasna-ilk-tepki-frattan-geldi-cocukluktan-istifa-ederim-ki&catid=1:haberler
"fırat" gibi oğlum,sevimli canavarlardaki "boo" gibi kızım olsun istiyorum.sonra fıratı terlikle kovalayım,ama boo ya kıyamam.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar