bugün

liptonun açık ara sikerteceği kesindir.
gençler bi sakin olun.

bim teatone
sana doğum gününde taş mı, iphone mu alayım sorusunun yanıtı kadar aşikar bir karşılaştırmadır. hatta karşılaştırmadır.
klasman dışı görünebilir ama uludağ şekersiz limonata'nın araya girmesiyle ikisini de rahatça tokatlayacağı karşılaştırmadır.
lipton ice tea serinliğin ta kendisi...
lipton sikertir. fuse tea çok şekerli yani tavada ısıt ağda yap o derece.
fuse tea çok tatlıdır, yemekle pek içilmez. *
ama ice tea tam kararındadır. her şeyle gider.
lipton mango ve kırmızı meyve fuckırtır.
fuse tea'nin fark atacağı karşılaştırmadır.

- the coca cola company...
fuse tea'yı bugün tattım, afedersin deve sidiği gibi.
lipton sikertir.
ergen içeceği ikisi de farkları yok. ms o.
--spoiler--
lipton ice tea, gazi koşusunu bir boy farkla alıyor!
--spoiler--
kazananın nestea ile final oynayacağı karşılaşma.

yedit : ancak ve ancak nestea coca-cola ortaklığı ile üretildiğinden almayın abicim. israil'de coca-cola'dan meşhur bırakınız onlar içsin. ben şaka yaptım zaten lipton'u tek geçicen hocu.*
Fuse teanin içinde koruyucu ve renklendirici olmadığı yazılıdır. Katsaydınız da bir boka benzeseydi bari.
fuse tea, fazla şekerli. Fazla tatlı. Meyve suyundan pek bir farkı yoktur. Ama lipton ice tea, şüphesiz ki şu sıcak yaz günlerinde en iyi gidendir, candır ! Daha hafif bir kere.
fuse tea can, lipton ice tea canandır.
fuse tea mango-ananas şu an yeryüzündeki en güzel içecek kanımca.
lipton ice tea'nin düz yatırıp ters sikeceği karşılaşmadır.
şekerli bunlar şekerli.
fuse tea limonun bakkal çırağı olduğu yerde lipton ice tea şeftalinin mahallenin tuzsuz deli bekir i olduğunu düşündüren kıyaslama.
lipton ice tea nin 1 adım önde oldugu karşılaştırmadır.
isminde bile meymenet yok.
fuse tea'yi tatmadım ama tatmaya da niyetim yok. bir türlü ısınamadım şu ice tea'ye. tadı bana ağızda acı bir mayhoş etki bırakan, asidi kaçmış kolayı andırıyor.
Liptonun şeftalilisi fuse tea'ye , fuse tea'nin ananas mangosu lipton'a fark atar.
Lipton ice tea.
© copyright 2005 - 2026