bugün
- ben ahbap derneğine güveniyorum10
- doktor bey vizitte6
- türk kızlarının sekste başarısız olması4
- erdoğan ın dünya lideri olması7
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- put5
- izmirli kızlar8
- velvet hanım günaydın6
- çocukların şımarık olması5
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- kabak yemeği vs hamburger13
- diktatörlükle yönetilen ülkeler4
- norveç futbolu5
- 24 temmuz 2026 istanbul baraj doluluk oranı2
- ideal erkek boyunun 1 84 olması6
- yeni parti için alternatifli hazırlık5
- en büyük korkunuz7
- sözlük yönetimine bir teşekkür4
- yazarların lahmacun yeme rekorları4
- 186 boyundaki erkek19
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak20
- ilişkiyi bitirme cümlesi2
- neden iyi kızlarla tanışamıyoruz4
- truevesti2
- orduspor çocukları3
- ahmet sezer bey11
- fatma soydaş6
- gemici çakmağı3
- velvet48
- genç işsizlik2
- kemaliste dokundum ne yapmalıyım3
- sabahın 6 sında uyanmak4
- ilk buluşmaya smokin ile gitmek2
- doların düşmesi4
- topçu miralay ahmet sezer bey2
- bana kezban dediler5
- bursalı erkekler9
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- alevi erkek8
- ekonomi3
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- solculuğun bir virüs olması2
- google'ın üç yeni yapay zeka modeli2
- ahmet sezer bey köprü üstüne tamam2
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- nervionun merak ettiği yazar19
- 32 yaşına girmek12
- dem parti7
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- sinirli kadını sakinleştirmek17
başarısız rapçi. rapi bırakıp ait olduğu yağmur ormanlarına dönmesi gerek.
burada ona başarısız diyenler; bazıları altına sıçarken ( bende dahil ) o adam rap yapmaya başlamıştı. killa hakan'la rapüstad albümleri bile tek başına yeter. o dinlediğiniz, allame, joker, leşker asakir, gibi mcler bile, fuatın yetiştirdiği mc'ler.
eğer sevmiyorsanız, dinleyemiyorsanız bile, biraz saygı.
eğer sevmiyorsanız, dinleyemiyorsanız bile, biraz saygı.
türkiye'de rap adına birşeyler yapmaya çalışan biri.
bana çok itici geliyor tabi o ayrı mesele.
bana çok itici geliyor tabi o ayrı mesele.
mehmet baransu'nun kilo almış halidir.
tavırları ise tıpatıp aynıdır. ikisi de fenerbahçe düşmanıdır.
tavırları ise tıpatıp aynıdır. ikisi de fenerbahçe düşmanıdır.
şişman batı berlinli . (bkz: boys anılar)
rapçi ve mucit.
taksim'de biber gazından korunmak için şöyle bir mekanizma geliştirmiş kendisi: https://www.youtube.com/watch?v=p9O-Gvzg0LE
taksim'de biber gazından korunmak için şöyle bir mekanizma geliştirmiş kendisi: https://www.youtube.com/watch?v=p9O-Gvzg0LE
Bu adama hala laf eden şerefsizdir.
Taksim ne olacak? karar bizim! adlı parçayı yapmıştır.
https://www.youtube.com/watch?v=JQcmaNaxJZM
Fuat Ergin reis...
https://www.youtube.com/watch?v=JQcmaNaxJZM
Fuat Ergin reis...
üstadımız ; gezi parkına verdiği destekle de bir kere daha '' üstad '' dedirtmemiştir boşuna insanlara.
kafiyeleri çok basit yapsa da biz onu böyle sevdik.
sevimli adam. güzel de yazıyordu. seviliyorsun abi.
Uyuşturucu bahanesi ile tutuklanmış sanatçı. Sanki bilmiyoruz gezi parkı olayları için alındığını.
Sürekli sagopaya laf atarak prim yapacağını sanan rapçlilerden biridir. 2004lü yıllarda önce sagopayla sonra cezayla arası bozulmuşdur. Sagopadan "hey dopic senin rapler sıska" lafını yemişdir. Küfürbaz terbiyesiz ve şişkodur.
boys anılara soytarılar diye kafiye yapıp canlı yayında sopa yiyen tombiş rapçi. sana puanım dokuz kanka!
fuat ergin :
kıçını yesen tabut kimse ebeveynini tanımaz kaput dirty barut zigotla tanışırsa brilla konuk olur dersiyn moruk olabilersin düşmanı yenersin
yeterci dümanci rapi ezancasına okuyan le frengille berkuson de frengi abe rengin soolar uçar engin
nil yüzü faresi zengin milochevski ağaç etti batı berlin avcı keklik base drum la antiseptik yunanla can dostu oluverdik
domuzun postunu serdik gerdeğe girmeden geline pandik pendik'te kobi haberini bekler dandik defteri olana yandik lan çip
pipilip git bak altta beat 128 bayt rapim tayt kaykanserli çay tankerli bay kuduz doktor hektorun aşısı AAAAAAAAAYT
kardanadam karganı yesin 4 sıradışı santimetre kareye 6 ton 26 çeşit faizli fon tele kız on reha muhtarın kafası gom benim gezegenimde tanrı bong
kıçımı silip geliyom fatflak azra kris mayadonk finiş bu son göt lalesi versus king konk bu şarkı kafadan top 10
kıçını yesen tabut kimse ebeveynini tanımaz kaput dirty barut zigotla tanışırsa brilla konuk olur dersiyn moruk olabilersin düşmanı yenersin
yeterci dümanci rapi ezancasına okuyan le frengille berkuson de frengi abe rengin soolar uçar engin
nil yüzü faresi zengin milochevski ağaç etti batı berlin avcı keklik base drum la antiseptik yunanla can dostu oluverdik
domuzun postunu serdik gerdeğe girmeden geline pandik pendik'te kobi haberini bekler dandik defteri olana yandik lan çip
pipilip git bak altta beat 128 bayt rapim tayt kaykanserli çay tankerli bay kuduz doktor hektorun aşısı AAAAAAAAAYT
kardanadam karganı yesin 4 sıradışı santimetre kareye 6 ton 26 çeşit faizli fon tele kız on reha muhtarın kafası gom benim gezegenimde tanrı bong
kıçımı silip geliyom fatflak azra kris mayadonk finiş bu son göt lalesi versus king konk bu şarkı kafadan top 10
akıllara sana puanım 9 kanka sözünü getirir. ayrıca (bkz: boys anılar)
türkçe rapin babalarındandır boyzanılardan yediği dayak sadece bir muammadır.
değeri bilinmeyen rapci sansar salvonun ilham perisi olduğu söylenir.
Bugün Marmarayda gördüğüm Veya benzettiğim kişi.
ekranda çok fazla zayıf gösteren rapçi. taşak geçmiyorum ciddiyim. taksimde gördüm bu adamı sncaia tır gibiydi mk. yanında da bi hatun vardı taş ama shaq ve sevgilisi gibilerdi. fuat'ın bi bacağı kadardı hatun.
fuat ergin bi çok rapçiye rap yapmayı öğretmiştir zamanında. t rap in üstadı olarak bilinir.
adam zaten harika akıcı söylüyo, onun yetiştirdiklerinizi söylemenize gerek yok. bi diss attımı ortadan kaldırır hasmını.
https://www.youtube.com/watch?v=LpityWyLcNA
https://www.youtube.com/watch?v=LpityWyLcNA
Türkiyenin en iyi rapcisidir.
40 yaşında kep başında giymişsin kamuflajı ne ara gittin askere cebinde pembe teskere dizeleriyle norm ender tarafından disslenmiş kişidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar