bugün
- donald trump'un türk askerini övmesi7
- hoşgeldin kocacığım6
- apo'nun villası7
- mazotun yarım litresi 50 tl24
- para yok huzur var11
- dede tavsiyeleri6
- spor yaparken tayt giymenin asıl amacı5
- rock grubu kurmak için köyden beyoğluna gelmek6
- askerde en rahat iş3
- erkekler neden evlenmek ister13
- sözlük erkeklerini annelerine şikayet etmek3
- muslettin amca ile edirne genelevine gidiyoruz3
- hangi sözlük kızısın10
- tokmakçının anlamını bilmeyen kız4
- günün sözü11
- diablo 53
- regl olan kadına söylenmemesi gerekenler7
- sizi bütün milletlere üstün kıldığımı hatırlayın5
- seninle şöyle olabildik6
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez9
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi5
- borsada dönen dönerler4
- oy kullanmak suretiyle hükümeti devirmeye çalışmak3
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya12
- kürdü sevin21
- husilerin artık çok olmaya başlaması3
- türkiye8
- erkek aşagı erkek yukarı6
- şansın tesadüf olduğunu zannetmek3
- araba alınca yapılacak şımarıklıklar8
- güne bir şarkı bırak5
- savaşma seviş2
- çomartokrasi2
- bazen kazanmak için kaybetmek gerekir4
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- güne almanca bir cümle bırak11
- hangi winx kızısın5
- arabaya acemi sürücü yazmak2
- rusya da çarlığı istemek2
- arap sabununu götüne süren solcu2
- 2026 2027 uefa avrupa ligi şampiyonu2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı17
- ateist5
- olympique marseille3
- diablo2
- yazarların cuma akşamı planları3
- ramazan ayı2
- evde kalan kızları dışarı çıkarıyoruz3
- yere çöp atan aşağılık varlıklar2
entry'ler (33)
"2004 lü yıllar"da yarmışım doğrudur pcye geçince editlerim. Fanboyluk ne haddime diğer rapçilerle ilgili entrylerdede yiğidi öldür hakkını yeme demişimdir. Yanlış anlaşılacağını bilseydim o entrydede yazardım. Verilen her emeğe saygım sonsuz. Hoş bulduk.
Kapıya saçma şeyler yazmak
(bkz: osurmadan sıçana renkli tv)
(bkz: osurmadan sıçana renkli tv)
En güzel Ceza şarkılarından biridir. (Beat by mic check aka sagopa k.)
Fakir fukara hava kuvvetlerinin kullandığı epik bir bomba türü. Helikopterlerden atılır. Helikopter pilotu, makinalı tüfek ve uçaksavar mermilerinin ulaşamayacağı bir irtifada gps'ini açar. Bombalamak istediği noktanın üstünde durur ve helikopterin kapısından aşağıya çoğunlukla varile doldurulmuş patlayıcı şeklindeki bomba serbest düşüş için bırakılır. Rüzgar yoksa hedefini 3 aşşağı 5 yukarı vurur. Ancak rüzgar ve hava akımı varsa rügarda kelebek gibi süzülmeside görülmüşdür. Sonuçda en az 10.000 feet desiniz. Savaşlarda kullanılması yasaktır. Suriye ordusu gibi aslında varlığı kanıtlanamamış "hava kuvvetleri" tarafından bolca kullanılır.
ibranın daha 4 milyon fırın ekmek yemesi lazım.
Hem lirik hem beat açısından büyüleyen şarkıdır.
(bkz: hayaller randevularda bekletir)
(bkz: hayaller randevularda bekletir)
Zamanında sabah haberlerinde " fenasi kerim" tamlaması söylettirilen kişilerden biridir. Sonrasında canlı yayında terbiyesiz hadsiz vs. Şeklinde bağırmışdır.
O zaman Güney Afrikaya gidip ben gayim desem zorla karımı verecekler?
Sagopanın konserine dahi çıkardığı rapçi. Galibi meçhul şarkısıyla gönüllerde taht kurmuşdur. Yetenek Sizsinizde büyük ilgi görmüşdür Acun Ilıcalı tarafından takdir edilmişdir.
Türkiyeye turntabilizmi getiren kişilikdir. Nam-ı diğer Sagopa Kajmer. Çoğu şarkısının sonundada scratch atar.
(bkz: Istakoz)
(bkz: Istakoz)
Öyle bişey hiç yok dediğim durum. Kolera micbeatzde defalarca açıklamıştır olayı. Böyle anlaşılacağını bilseydim asla yazmazdımda söylemezdimde demiştir.
Bazı isviçreli bilim adamlarının tespitine göre; sahibinin sesini tanıyan ama umursamamayı tercih eden hayvan.
Geçenlerde uyurken kolumda bişey hissettiğim ve uçarak yatakdan kalkdığım gerçeğinin açıklaması. Pezo kocamandı bide.
Her gece yaptığım eylem. Mesela Galiba flemenco dinliyorsanız bir kaç dakika içinde uykuya dalarsınız. Bazen kulaklık uykuya dalmanıza izin vermez. O yüzden alttaki kulaklığı çıkara bilirsiniz.
"Masonluk çok iyi bişey muhteşem bişey" cümlesini kuran adamdır. Kanalında reklam vermez. Kitapları bedavaya satar dolayısıyla akıllara bu adam nasıl para kazanıyor sorusu gelir.
Klibindeki Poof'un ölüm olayı dolayısıyla Emineme büyük vicdan azabı çektirmişdir.