bugün
- nickten isim tahmini yapmak25
- hakkımda bilmeniz gerekenler32
- travesti sesi çekiciliği6
- geceye bir şarkı bırak9
- gece denize girmek5
- bu saatte içen sözlük yazarları6
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası16
- kıl erkeğin süsüdür14
- 55 kilo üstündeki sözlük kızları8
- müslüman cinler3
- uyumadan kayda değer bir şey bırak4
- yazarların şu an yapmak istedikleri şey10
- nick vermeden bir yazara seslen14
- 20 lik kızlara yazmaya utanmak4
- ioçk14
- grup seksin mantığı10
- akrep burcu4
- yatın artık orçolar3
- bilgi içeren entry girelim hadi6
- dünyaya çocuk getirmek10
- her şey senin istediğin gibi olsaydı5
- görükle'ye gelen erkek yüklü kamyonet6
- nasıl yani hala kavga başlamadı mı6
- vantilatör2
- arkadaşlar bir şey dicem5
- dünyanın en samimi cümlesi6
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- gecenin köründe5
- şarap içemeyen erkek6
- her yaptığı olay olan insanlar3
- berlin de lgbt yürüyüşüne araçla saldırı2
- sözlükte kıllı erkek istemiyoruz5
- doğu batı sentezi2
- baş karakteri olmak istenilen roman4
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- nervio burak demirbilek evliliği13
- nohut yaptım nası olmuş10
- opel türkiye ve neskar bursa rezaleti2
- lazerle göğüs kullarını alan erkek5
- abberline'ı kulaklarından tavana asmak6
- yeni parti46
- yorgun mermi vs nervio12
- birader beyefendiler birader bey yazarlardır2
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- çaylak olunca intihar eden yazar5
- seni karım yapacağım3
- kıllı göbeğe başını yaslayıp uyumak6
- ford taunus6
- pişt bi baksanıza buraya kankalarım8
- şu an sözlüğü çift görüyorum2
izleyecek dizi bırakmamış bünyeye ilaç gibi gelen dizi.uzun zaman aklımdaydı izlemek ama pek vaktim yoktu sonra ne olduysa izleyecek dizi ararken aklıma birden bu geldi indirdim başladım izlemeye,iyiki varsın dove...
2. sezonuna start verilmiştir.
candır.
candır.
amerika'da yeni bölümü yaklaşık 3 saat önce yayınlanan dizi. ilerleyen saatlerde internete düşmesi heyecanla beklenmektedir.
2. sezonu bomba gibi başlamış dizi.
yeni sezonunda, tek tek olayları anlatmayı bırakıp bölümleri birbirine bağlayan bir anlatıma geçtiğini gösteren , 2. sezonun ilk bölümü ile dönüş yapan dizi.
--spoiler--
lan dizilerde , filmlerde "oraya gitme kızım, öldürcek seni" diye bağıran teyzeler gibi oldum izlerken.o hastanedeki sahnede charlie'nin ağzına bak diye yırttım kendimi.yakışmadı peter gibi akıllı bir adama.
--spoiler--
--spoiler--
lan dizilerde , filmlerde "oraya gitme kızım, öldürcek seni" diye bağıran teyzeler gibi oldum izlerken.o hastanedeki sahnede charlie'nin ağzına bak diye yırttım kendimi.yakışmadı peter gibi akıllı bir adama.
--spoiler--
intro'su andrew kramer'in elinden gecmistir.
birinci sezonun ilk on bolumu cok rutin gecmesine ragmen sezon sonunu mukemmel bitirdiler. lost bittikten sonra onun yerini alabilecek yapimdir.
yavaştan lost havasına girmeye başlamıştır, ''previously on ...'' diye başlıyorsa artık bir dizi, son mertebesine ulaşmıştır, o dizi artık olmuştur.
ayık kafayla izlenilmesi şart, bir iki arkadaşınızla izlediğinizde enteresan sorularla karşılaştığımız, kendini tekrar etmeye başlayan dizi.
sırf walter bishop'un ilginç mimikleri için bile seyredilebilecek dizi. bir de sokakta kel gördüğümüz zaman başımıza birşey gelecek korkusuyla bizi iyice paranoyak etmiştir.
Şu anda 2. sezonu devam eden, sezonun 3 ve 4. bölümleriyle zirve yapmış dizidir.
Deli gibi takipçisi olduğum, insanı feci bir şekilde içine çeken muhteşem dizi!
ikinci sezonuyla yeniden kafayı yedirtmeye başlamış dizidir.
boynuz kulağı geçer oldu. (bkz: lost)
boynuz kulağı geçer oldu. (bkz: lost)
olaylar her zaman aynı olmasına rağmen izlettiren dizi.
--spoiler--
şu kel herif de olmasa izleme amacımız da olmayacak ya hayırlısı. tam diziden bıkarken hooop kel herif çıkıyor. senaristler iyi biliyor işi.
edit: 2x05'i izlerken aklıma geldi. bir de walter faktörü var tabiki. allah ona zeval vermesin.
--spoiler--
--spoiler--
şu kel herif de olmasa izleme amacımız da olmayacak ya hayırlısı. tam diziden bıkarken hooop kel herif çıkıyor. senaristler iyi biliyor işi.
edit: 2x05'i izlerken aklıma geldi. bir de walter faktörü var tabiki. allah ona zeval vermesin.
--spoiler--
2x06 başında çalan parça Mozella Freezing dir efendim. *
bu diziyi izlerken bir şey yiyebilen insana saygı duyarım. o kadar söylüyorum.
aynı konu üstünden giden ama beni baymayan hatta hayal gücümü geliştirdiğini düşündüğüm güzel dizi.
son bölümü sayesinde abuk subuk alt yazılı bir kabus görmemi sağlamış dizidir aynı zamanda. observerlardan biri çok güzel yemek yapıyor diye evine gidiyordum sürekli adam bana aşıktı da kardeşi gibi olan diğeri de bana onu kullanıyorsun falan diyordu. sonra da pancake'i çörek diye çevirmişler diye gülüyordum rüyamdaki alt yazıya. garipti. şimdi bunun diziyle ne alakası var ben de bilmiyorum ama paylaşmak istedim.
son bölümü sayesinde abuk subuk alt yazılı bir kabus görmemi sağlamış dizidir aynı zamanda. observerlardan biri çok güzel yemek yapıyor diye evine gidiyordum sürekli adam bana aşıktı da kardeşi gibi olan diğeri de bana onu kullanıyorsun falan diyordu. sonra da pancake'i çörek diye çevirmişler diye gülüyordum rüyamdaki alt yazıya. garipti. şimdi bunun diziyle ne alakası var ben de bilmiyorum ama paylaşmak istedim.
bugün itibariyle* izlemeye başlayacak birinin çok fazla bir şey kaybetmeden zevk alarak izleyeceği dizidir. filmin sürekliliğiyle alakalı kısımlar %10-20'yi geçmez. her bölüm kendi kafasına göre takılır.
iki bölümden sonrasını getiremediğim sıkıcı ötesi fakat, logoları şahane olan kötü dizi.
kendini izlettirebilen mükemmel dizidir.john noble'ın oyunculuğunun tavan yaptığı dizidir.ilk sezon 10 bölüm kadar dayanılırsa sonrasında bırakılması zordur.
--spoiler--
2.sezonun başında bir ajan kadın vardı herşeye çok ilgili gözüküyordu noldu lan acaba ona ?son bölümlerde massive dynamic'in kimin tarafında olduğu hakkında tahmin yapılmıyor.zft düzenin bir parçasıydı fakat 2.sezonda ismi bile geçmedi.
2x08
yeşil kırmızı ışıkların üstüne gidileceği sinyalini verdiler artık.gözcülerin zaman kavramı yokmuş.peter'ı ise gözcülerin kurtardığı ortaya çıktı veya öldükten sonra paralel evrenden getirdikleri.çünkü gözcüler yapılmış bir hatadan bahsediyorlardı buna ilişkin walter'ın oğlumu benden almayın sözleri ise herşeyi açıklıyor.
--spoiler--
ayrıca 4 Şubat ile 1 Nisan arasında 7 hafta ara verecektir.
--spoiler--
2.sezonun başında bir ajan kadın vardı herşeye çok ilgili gözüküyordu noldu lan acaba ona ?son bölümlerde massive dynamic'in kimin tarafında olduğu hakkında tahmin yapılmıyor.zft düzenin bir parçasıydı fakat 2.sezonda ismi bile geçmedi.
2x08
yeşil kırmızı ışıkların üstüne gidileceği sinyalini verdiler artık.gözcülerin zaman kavramı yokmuş.peter'ı ise gözcülerin kurtardığı ortaya çıktı veya öldükten sonra paralel evrenden getirdikleri.çünkü gözcüler yapılmış bir hatadan bahsediyorlardı buna ilişkin walter'ın oğlumu benden almayın sözleri ise herşeyi açıklıyor.
--spoiler--
ayrıca 4 Şubat ile 1 Nisan arasında 7 hafta ara verecektir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar