bugün
- dinci ve müslüman kavramları8
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- anne pizzası10
- motoru olan kaslı çocuk3
- hiçbir kadının sevgisine ihtiyaç duymayan erkek5
- nervio hamferdi12
- sporcu motorcu müzisyen uzun boylu olmayan erkek3
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- popkek yiyen erkeğin namusu5
- aşık olduğunuz yazarın başkasını artılaması2
- ayakları çirkin kadının ortopedi doktoruna gitmesi2
- nevşehir merkezli sahte mehdi operasyonu4
- serin günde balkonda kahve içip dağları izlemek2
- trileçe7
- usual bay birader bey2
- giysi fiyatlarının uçması8
- putin türkmüş11
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı22
- ciguli2
- dilim ekmek pizzası3
- kendine sarılmak3
- stonehengede kimsenin farketmediği tasarım hatası3
- diyanet'in japonya da ne işi var6
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- osuruktan şiirler41
- türk vatandaşları türktür9
- kızlar bu kadar parayı nereden buluyor2
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak4
- yaşlılar2
- selam sözlük2
- uludağ sözlük evreni13
- true'nin libidosu neden yüksek7
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler7
- akşam yemeği2
- bencillik3
- true'nin acile kaldırılması9
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- gece yürürken yanınızdan geçen gizemli siyah araba2
- zorunlu eğitim10
- tulumba tatlısı8
- her şeyi hatırlayan insan4
- ismet gürbüz10
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- en sağ şeritteyken sola dönmeye çalışan şoför2
- anın görüntüsü32
- laz böreği3
- plotonik aşkınızın fotosuna bakarak ne yaptınız2
- canımın yubari kavunu çekmesi8
ingilizce cinnet manasına gelen kelime.
diablo tarzı frp oyunlarda sahip olunması halinde çılgın darbeler vurmanızı karşı tarafın sahip olması halinde ağziniza ağziniza vurulmasına sebep olan yetenek.
(bkz: kill frenzy)
world of darkness fantastik edebiyatında vampirlerin beslenememesi durumunda, kana susaması halinde düştüğü eylem. Her gördüğü şeye saldırmaya başlar, tabii o kadar insanın arasında hayvan gibi dehşet saçar, bu sebeple de avcı vampiri fark eder. Vampir için acıdır...
bilinen Hitchcock şaheserleri arasında biraz daha geri kalan ama seyreldildiğinde onlardan hiç bir eksiği olmadığını gösteren 1972 yapımı gerilim.
(bkz: bob rusk)
1972 yapımı ingiltere'de çekilen alfred hitchcock filmi. usta yönetmenin son başyapıtı.filmin başında kendisini kalabalığın içerisinde görüyoruz.daha önce izlediğim hitchcock filmlere nazaran daha çok çıplaklık var.konusu masumluğunu ispatlamaya çalışan katil zanlısı ve kurbanlarına tecavüz ettikten sonra öldüren katil etrafında dönüyor.sürükleyicilik ve oyuncu performansları çok iyi sıkılmadan izleyebilirsiniz.
1972 yapım alfred hitchcock filmi. farklı bir şey yapılmak istenmiş ve katil daha baştan belli edilmiştir seyircilere. film biraz uzun 1 saat 55 dk. alfred hitchock'un yönettiğine güvendim ve izledim ama çok kötüydü.
filme dönecek olursam gerilimin g'sini hissetmedim. bir tek 01.15'ten sonra gerilim filmi giriyor ve katilimiz delil niteliğinde olacak bir şeyi unutuyor. o da çok bir şey değil yani. ilk yarım saati çok sıkıcı. ama iyi bir şey var ki filmin mizah yönü var. bazen absürd diyaloglarla bazen de normal sayılabilecek diyaloglara başarıyor. oyuncular bu diyaloglarda gayet ciddi duruyor bu da artı bir şey zaten.
filmin altyazısı filmdeki diyaloglarla bire bir uyuşmuyor. zaman kaybı. 1/10.
filme dönecek olursam gerilimin g'sini hissetmedim. bir tek 01.15'ten sonra gerilim filmi giriyor ve katilimiz delil niteliğinde olacak bir şeyi unutuyor. o da çok bir şey değil yani. ilk yarım saati çok sıkıcı. ama iyi bir şey var ki filmin mizah yönü var. bazen absürd diyaloglarla bazen de normal sayılabilecek diyaloglara başarıyor. oyuncular bu diyaloglarda gayet ciddi duruyor bu da artı bir şey zaten.
filmin altyazısı filmdeki diyaloglarla bire bir uyuşmuyor. zaman kaybı. 1/10.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar