bugün
- 29 eylül 2026 mhk başkanı'nın gözaltına alınması7
- kendisiyle övünen insanlar12
- ne kadar yaşlısın16
- queen ravenna adlı yazar6
- nokia 3310 denince akla gelenler11
- trt tarafsız olmalı13
- fon olaylarında adı geçen şahıslar4
- fatma betül sayan kaya50
- muhallebici açıyoruz isim önerileri4
- istanbul şu an hafif yağmurlu 18 derece4
- rastgele yazarlara mesaj atıp küfretmek4
- yeni parti tüzüğü yerine 20 milyar doları konuşmak9
- özelden küfür eden sözlük kızı3
- asrın soygunu21
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı36
- sonbahardaki yaprak dökülmesi3
- nokia 6600 denince akla gelenler5
- sevgili6
- insanlardan tiksinmek3
- bu nasıl hava lan7
- sen milyar sen milyon3
- manyak bey birader döner mi sorusu2
- frankyfourfingers4
- parayı alıp istifa etmek2
- malum kesimin her şeyi yemesi4
- vergi vermenin ahlaki tartışması3
- asuman krause vs acun ilıcalı2
- teoman çamaşır4
- sigara böreği5
- uludağ itiraf4
- 0 0 7 bey birader2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı19
- koyu saç açık ten4
- from gold from dust6
- eti üç harfli portakal jöleli bisküvi3
- kavga havasında olmak3
- sürekli mağdur edebiyatı yapan insanlar2
- fetöcüler bir konuda haklılardı2
- zulzula cin kabilesi5
- istanbul un havasının deli bir kadın gibi olması4
- herkesle arası iyi olan tip2
- asuman krause3
- yağmurlu gece7
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- paranın devrinin bitmesi10
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi21
- sarma saran kaslı sözlük erkekleri13
- morkstar7
- placebo3
- romanya53
algılamadaki gecikmeleri sebebiyle kullanımı sabır gerektiren teknolojik ürün.
elinizi algılaması için neredeyse lavaboya dokundurmanız gerekir.
elinizi algılaması için neredeyse lavaboya dokundurmanız gerekir.
konyanin bir koyunda yaslica bir amcamiz hacca gider ve hac donusu ziyaretine gidilir. amcadan kutsal topraklari anlatmasi rica edilir ve amca bombayi patlatir.
"kutsal topraklarin herseyi bir baska hak'teala oyle mucizelerini vermis ki oraya insanin akli durur. kabe'nin yakininda sira sira dizilmis cesmeler var abdest alalim diye. abdest almak icin durdum, baktim ki musluk basi yok. sonra yanimdakiler baktim, diger muminler ellerini muslugun altina tutuyorlar ve hak'teala abdest almamlari icin onlara su dokuyor." *
"kutsal topraklarin herseyi bir baska hak'teala oyle mucizelerini vermis ki oraya insanin akli durur. kabe'nin yakininda sira sira dizilmis cesmeler var abdest alalim diye. abdest almak icin durdum, baktim ki musluk basi yok. sonra yanimdakiler baktim, diger muminler ellerini muslugun altina tutuyorlar ve hak'teala abdest almamlari icin onlara su dokuyor." *
işedikten sonra otamatik olarak su akıtan pisuvarın kardeşidir.
vana veya musluk başı ile elin temasını kestiği için hijyenik olan musluk türü. toplu kullanım alanlarında tercihine önem verilmeli.
ciddi derecede su tasarrufu sağlar, pilli ve elektrikli olarak çalışır, alacak arkadaşlara tavsiyem piyasada fahiş fiyata satılmaktadır ürünün gerçek bedeli diye tabi ki birşey yoktur markasına göre değişiklik gösterir ama ( bkz: e. c. a), ( bkz: artema) değilse büyük toptancıdan parekende satıcıya gelişi üç aşağı beş yukarı 155,00 türk lirası+ kdv dir neye almanız gerektiğini siz düşünün artık...
genelde çalışanı bulmak için birkaç musluk gezmek gerekiyor bazen.
bir musluğun başında eline sabunu sıkıyorsun, o musluğun çalışmadığını anlayınca avucunda sabunla çalışan musluk bulmak için geziyorsun tuvalet içinde.
bir musluğun başında eline sabunu sıkıyorsun, o musluğun çalışmadığını anlayınca avucunda sabunla çalışan musluk bulmak için geziyorsun tuvalet içinde.
Teknolojinin lanet olası icatlarındandır.
Bay sakal yazarının dediği gibi, elinde sabunla lavabo lavabo gezmek zorunda mıyız?!
Ankara duy sesimizi!
#fotosellimusluğahayır#
Bay sakal yazarının dediği gibi, elinde sabunla lavabo lavabo gezmek zorunda mıyız?!
Ankara duy sesimizi!
#fotosellimusluğahayır#
Ömür törpüsü musluktur. Kurnası yoktur. Vay amuğağom acaba tepeden vurmalımı ki diye tepesine vurulur lakin siklemez. Fotoselli olduğu anlaşılır ve şarıl şarıl su akıtır. Akan su ziyan olmasın diye fıyşk fıyşk fıyşk diye sabunluğa basılır. Tam el köpürtülürken su biter. Tekrardan su aksın diye sabunlu elle musluğun ağzına antin kuntin hareketler çekilir. Su akar, deli bakar.
Fotoselli tuvaletten daha iyidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar