bugün
- hakaret edene verilebilecek en iyi cevap26
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar21
- muharrem ince70
- sahurdayız uludağ sözlük26
- kemal kılıçdaroğlu20
- doğu perinçek10
- anın görüntüsü16
- ekşi sözlük ten uludağ sözlük'e göçen yakışıklılar10
- habakkuk20
- ekşi sözlük12
- ramazan9
- deprem11
- mısır'ın tr ile normalleşme için şartları22
- fatsa da altın siyanür havuzunun taşması14
- oruç tutmayanların bahaneleri8
- 2023 ramazan ının ilk dayağı19
- cansız maddelerin canlı oluşturabilmesi14
- tanışılan en ünlü kişi23
- sahurda ne yenmeli30
- bodrum vs marmaris14
- meral akşener12
- frank lucas adam mıdır9
- yavuz ağıralioğlu32
- lubunya 02 nasip değilmiş14
- ülkemde kürt istemiyorum8
- erdoğanın diploması yoksa nasıl yedek subay oldu11
- pure purple violet13
- kendi kendimin kedisiyim'in efsane güzelliği23
- ben allahın elçisiyim10
- türklüğün en değerli değerimiz olduğu gerçeği10
- kara erik habbesi18
- hüseyin nihal atsız16
- sözlükte tehdit edilmek18
- gurbetçiler oy kullanmasın diyen gerzek kemalikler20
- yalnizca deli yalnizca sair10
- antep lahmacun vs urfa lahmacun11
- celal şengör9
- erdoğan'ın diploması yok32
- maarem'in sadece 27 bin imza toplaması20
- aykolik bıyıksız8
- nesli tükenmiş leziz hayvanlar10
- artık en tepe değerimiz türklük olmalıdır13
- aykoliği tek yumrukla bayıltmak8
- ychp'nin 2018 de perinçek için imza toplaması10
- iftar çadırı kuyruğunda bekleyen ateist14
- 1 kg kıyma 280 tl19
- uludağsözlük iftar buluşması8
- 23 yaşında evlenmek19
- gökhan zan11
- togg12
eğer 21 aralık 2012'de hepimiz ölmezsek**, heyecanla oynayacağımız oyundur.
'20-'21 sezonunun databasei ile başlayıp yine, yeni, yeniden kadro yamalarını indirecez.
tamam lan, tek amacım başlık parsellemekti.
'20-'21 sezonunun databasei ile başlayıp yine, yeni, yeniden kadro yamalarını indirecez.
tamam lan, tek amacım başlık parsellemekti.
hakan şükür'ün reankarne halinin 11 yaşında olacağı oyun.
messi futbolu bırakmazsa database nde halen bulunacağı oyun. o yoksa muhammed demirci var. jack wilshere ı da aldıkmı birde üstüne cem sultan ı alırsın al sana mis gibi kadro yaptım.
(bkz: fifa 20)
maç sonu basın toplantılarını kendimiz konuşarak yaptığımız oyun olabilir. *
Çıkan oyun. Fm’ciler heyecanlı. Evet.
betası yayınlandığından beri uyutmayan oyun. daha yeni, daha güzel ve heyecanlı..
Yine düştük bakalım.
Genel olarak beklentileri karşıladı.
Çok bir şey değişmemiş zaten...
Basın toplantısının ekranını değiştirip aynı şeyleri söyletmek biraz salak yerine konmak olsa da maç motoru inanılmaz derecede iyi olmuş.
Genel olarak beklentileri karşıladı.
Çok bir şey değişmemiş zaten...
Basın toplantısının ekranını değiştirip aynı şeyleri söyletmek biraz salak yerine konmak olsa da maç motoru inanılmaz derecede iyi olmuş.
Aşmış oyun. Tarihin en iyi spor oyunu olmaya aday.
ilerleyen sezonlarda türkiye liglerindeki yabancı kuralı ve de ilk 11'de 15-21 yaşları arasında 3 yıl kulüpte top koşturmuş 2 genç oyuncu ile başlama zorunluluğu nedeniyle hevesimi kaçırdı. manisa fk ile 2.lig beyaz gruptan süper lige çıktığım ve devam ettiğim oyun.
5 milyon euroluk adama sözleşme önerdiğinizde birden değeri 250 milyona yükseliyor çok saçma değil mi arkadaşlar? bayern münihin 19 yaş kadrosundan adam bile alamıyorsun. transfer bugu felan yok mu?
oyunun kanayan yarası, bir regen keşfettiğinizde takımı size "valla hacı 100m euro, işine gelirse" demesi.
lan oğlum 100 m euro vereceksem gider hali hazırda yetişmiş yıldız alırım, adam zaten potansiyelinin çok altında, adamın antrenmanıydı, karı kız işleriydi, masörüydü derken bir ton zahmet edip geliştirmesiyle uğraşması bir yana o kadar da iyi olacak mı acaba korkusu ile niye kafa patlatayım ki? tamam makul bedellerle yıldız adayı alalım da sen kapıyı niye böyle bir rakamdan açıyorsun, adamın değeri 2 m, fiyat soruyorum sahibinden.com daki ölücüye dönüşüyor amk.
lan oğlum 100 m euro vereceksem gider hali hazırda yetişmiş yıldız alırım, adam zaten potansiyelinin çok altında, adamın antrenmanıydı, karı kız işleriydi, masörüydü derken bir ton zahmet edip geliştirmesiyle uğraşması bir yana o kadar da iyi olacak mı acaba korkusu ile niye kafa patlatayım ki? tamam makul bedellerle yıldız adayı alalım da sen kapıyı niye böyle bir rakamdan açıyorsun, adamın değeri 2 m, fiyat soruyorum sahibinden.com daki ölücüye dönüşüyor amk.
Tekli oyunda oyunun zormu ortamı kolaymı olması seçeneği gelmeli. Çok zor oynayamıyorum.
Süper lig'de iyi bir hocaydım hatta 2 sene milli takımı çalıştırıp iyi bir performans da yakaladım ama almanya'da tökezledim, ingiltere'de içimden geçtiler. Fm22 çıkınca başlarım tekrar.
Başlığı nerden hortlattıysanız oyunu özledim şimdi mobil apk'sını yüklüyorum. 1-2 gün entry girmezsem bilin ki oyun oynuyorumdur.
ön liberolu 4-5-1'in özellikle büyük takımlara karşı iş yaptığı oyun.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar