bugün

/35
hafız ben böyle güzel site görmedim. ne bir takılma ne bir engelleme ne saçma sapan üyelik mevzusu yok böyle şeyler giriyorsun, yazıyorsun şarkının adını tak karşında. ortalama 4 dakika içinde her işin hallediliyor daha ne olsun.
sade ve kafa karıştırmayan tasarımı, kolay erişilebilirliği ve hızlı işlem yeteneği ile büyüleyen site. *
üye olunca kendine ait listeler yapabildiğin ama nedense üyelerine kıllık yaparak takılan müzikli videolu sitedir.
(bkz: şükela)
ana sayfasından kurt cobain'e selam duran site.

görsel
müzik dinlemek için ideal sitelerin başındaki adres.
yazması da kolaay hoop saniyesinde ordasın.*
çalışmada olduğu için bir apaçiyi koymuşlar dans ediyor. biz de eğleniyoruz.
an itibariyle bakımda olan ancak yine de anasayfasında müthiş atraksiyonlara yer veren eğlenceli site.
yurt dışından bağlanıyorsanız sizi ingilizce karşılaması güzel düşünülmüş site. gerçi ben amerika'dan bağlanıyorum. asıl soru fransa'dan bağlansam fransızca, finlandiya'dan bağlansam fince karşılayacak mı beni?

tanım: basit olduğu kadar işlevsel harika site. belki grooveshark kadar gelişmiş değil ama güzelliği orada.
iki müzik videosu yayına sürüp server a bakım çekmekteler. araya da eğlenceyi sıkıştırmışlar.

sadeliğin ötesinde basitliğin zirvesinde ki site, 'grafik bölümünde bir gün' başlıklı video da dans eden 2 elemanın

videosunu da ssürpriz olarak çıkartarak kendi içlerindeki eğlenceyi bizimle paylaşmıştır.

fizy nin grafik bölümünde de insan başını kaldıramaz işten.
mükemmel sitedir. bilgisayardaki tüm mp3'leri sildim, artık bilgisayar başındayken fizy dışında müzik dinleyemiyorum. bağımlılık yarattı.
(bkz: fizy sevişelimmi)
gün itibariyle atatürk' ün kocatepe üzerindeki resmini sayfaya koyarak gönülleri fethetmiş site.
lastfm application'ı sayesinde gönülleri fethetmiştir. kendi arşivimi silmeme ramak kaldı o derece. ah bi de playlistteki şarkı sayısını 25ten daha fazla yapsalar tadından yenmeyecek.
7/24 müziksiz yapamayan insanların vazgeçilmez kaynağı, tapılası site, fenomen...
kesinlikle video olayına girmemesi gereken site.
mood uygulaması ile pc başında çok şükela vakit geçirmeme sebep olmuştur.
millet burdan mp3 indirmek için çorabını yırtar ben dinlemek için yırtıcam arkadaş. tıklıyorum "indirim mi usta" diyor. vur indir anasını satim. nasıl olsa dinlerken de kotadan gidiyor.
şirket güvenlik politikalarının izin vermesinden dolayı vazgeçilmez müzik dinlenen sitedir.
"mood" diye bir özelliği var. tıklıyorsun, ruh halini seç diyor. mutlu, sakin, melankolik falan bir şeyler çıkıyor. seçince de ruh haline uygun bir şarkı çalıyor. canım, pek de ince, yerim.
götü kalkmış online mp3 merkezi. biraz kullanılınca sapıtma belirtileri gösterdi.
sağ üst köşesinde geri sayım yapılan site. ekşi sözlük'ten aldığım duyumlara göre geri sayım bittiğinde yeni bir dizayn ile karşımıza çıkacakmış.
acilen mobile fizy uygulaması yapması gereken site. candır ciğerdir o ayrı.
takdire şayan bir online müzik dinleme sitesi. fakat belli bir süre sonra zortluyor bilmem nedendir.
ece kscg tarafından sözlükte tanıtımı yapılan sitedir.

(bkz: bu şarkı benden sana gelsin)
© copyright 2005 - 2026