bugün
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi14
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları13
- ben geldim naneler30
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar4
- sözlük için ne yapabiliriz10
- sevilen kızın 1 haftadır giydiği naylon çorap3
- sigarayı neden seviyoruz5
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek14
- yurdum muhalifinin sürekli kandırılması3
- bir insana çirkin demek6
- pasif içicilik3
- geceye bir şarkı bırak8
- sıcak ekmeğin arasına margarin sürmek3
- bizi kandırıyor olabilirler mi4
- sinir bozucu şeyler5
- pilavlı sohbet vs rakı balık7
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- zengin kızların güzel olması4
- clydeless bonnie8
- yapay zeka şirketlerinin kitapları imha etmesi3
- meme fetişizmi3
- testere adamın dibidir3
- kahvaltıda kola içmek3
- yahudi mercedesi2
- ibrahim karagül'ün erdoğan'a fetöcü iması yapması3
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- alt metin okumak2
- kuranda namaz yok8
- alkollüyken düşünülen şeyler2
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- bilim kurgu romanı tavsiyesi3
- astrolojiye inanan flörtten anında soğumak4
- babanın sarhoş olması5
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu6
- ayakkabının içine giren minicik taş2
- alkolü neden seviyoruz2
- ejderhalar yıkanır mı sorunsalı5
- fetiş nedir kime denir3
- memur emeklisinin isyanı3
- the shining te jack neden deliriyor sorunsalı2
- kışın dondurma yiyen tip2
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- the shining te en korkutucu sahne2
- uludağ sözlük hakkında sorulmamış sorular5
- frankyfourfingers2
- çitayı yükseğe koymak4
- haluk levent'e para emanet etmek23
Ateistlerin ve şakirtlerin açıklayamadığı ajan hoca. Bunu allah koruyorsa tayyip nasıl böyle çırpıyor ateistler şeküreler açıklayın hadi. hsyk da gitti, şimdi nolacüü.
Bumlamıştır. Yılbaşında uzayan düdükler gibi olmuştur. Öttürünüz.
soyadıyla çelişen insandır. adamı bir kere mutlu göremedik lan hep ağlıyor.
madem o kadar dindar bir şahsiyet, neden akp' nin yolsuzluklarını açıklamak için bekledi ? allah' ın bildiğini neden kuldan sakladı? demek ki çıkarı vardı ki sesini çıkartmıyordu günahlara, haram işlere, şimdi çıkarı kalmadı ki akp' ye düşman oldu. biz koyunlara az bile yapıyorlar, neyse biraz daha uyuyalım.
amonra'daki amon. anladın sen onu.
Terör örgütünün başı.
marstan ziyaretçisi falan gelir. venüsten ve neptünden de gelir fakat ikisini yan yana oturtmazlar. uranüsten kimse gelip elini öpmediği için o gezegenle aralarında bir küslük vardır. jüpitere de iade-i ziyaret yapacaktır fethullah gülen ama ne zaman bilinmez. tabi bize kalırsa sedna ya gidip bir daha hiç gelmemelidir. sistemden de çıkabilir. o daha iyi.
siyasetin politikanın paranın esiri olmuş kişi. yeryüzünde eşi benzeri yoktur. osmanlı padişahları bile makam mevki uğruna bu kadar ortalığı kasıp kavurmamıştır. adamın vaazları tamamen politika üzerine. devlet içinde oluşturduğu yapı deşifre oldu, bankası kriz içinde, kendine bazı adamlar bazı mevkilerden kovuldu diye adam her gün beddua yağdırıyor. devlet içinde niye yapılanmaya kalktın, bu yapılanmayı oluştururken kimlerden yardım aldın, sahi bu müslümana benzemeyen top sakallılar seni niye destekliyor, bank asya'ya bişey olursa sana ne zararı olur hoca. davan kutsalsa, büyükse, banka filan umrunda olur mu.
28 şubattaki iktidarlarla hiç birebir çatışmaya girmiyordun, tam tersi onlara şefaatçi oluyordun, bu iktidarla çatışmaya girmeni kim söyledi hoca, haa bir de dikkat ettim, 28 şubatta sen ve şakirtlerine hiç bişey olmamış, hiç içerde yatanınız olmamış, başörtüsüne füruat, dinler arası diyalog diyenlere dokunmadılar dimi hoca 28 şubatta. çok kurnazsın çokk.
28 şubattaki iktidarlarla hiç birebir çatışmaya girmiyordun, tam tersi onlara şefaatçi oluyordun, bu iktidarla çatışmaya girmeni kim söyledi hoca, haa bir de dikkat ettim, 28 şubatta sen ve şakirtlerine hiç bişey olmamış, hiç içerde yatanınız olmamış, başörtüsüne füruat, dinler arası diyalog diyenlere dokunmadılar dimi hoca 28 şubatta. çok kurnazsın çokk.
cemaat lideri. nur yüzlü allahın sevgili kullarından.
ayrıca babam olsa daha fazla sevemezdim dediğim kişilerden biri.
ayrıca babam olsa daha fazla sevemezdim dediğim kişilerden biri.
bşr zamanlar amerikancı, bir zamanlar tayyipçi, daha sonra da milliyetçi, şimdi yine amerikancı dalavereci ve türkiye ile tek alakası olmayan amacı çıkarları olan adam.
kırmızı kitap'ı süsleyeceği iddia ediliyor.
(risale i) nur cemaati liderlerinin şahsının yönettiği gülen cemaatine ait bir yayın evinin "sadeleştirilmiş risale" faaliyetlerine karşı yazdığı mektubu cevapsız bırakmış ticaret örgütü lideri. x insan. x'e istediğiniz sıfatı koyabilirsiniz. ben temiz ağzımı bozmayayım dedim. bir tarafta bizzat said nursi'nin yetiştirdiği talebelerin bu konuda derin teessüfleri... diğer yanda bu teessüf bir tarafında olmayan gülen cemaati. bir kaç link atayım abime:
nur cemaatinden mektup(16.03.2012)
http://www.risalemedokunm...ciklamalar&aciklama=3 (o kadar risaleleri okuyorsunuz ediyorsunuz bu tahribat niye?)
f tipi cemaatten re(09.03.2014):
http://www.samanyoluhaber...e-buyuk-ilgi-var/1043533/ ( ipimizde değilsiniz nur talebeleri biz bu ticarette karımıza bakarız)
nur cemaatinden mektup(16.03.2012)
http://www.risalemedokunm...ciklamalar&aciklama=3 (o kadar risaleleri okuyorsunuz ediyorsunuz bu tahribat niye?)
f tipi cemaatten re(09.03.2014):
http://www.samanyoluhaber...e-buyuk-ilgi-var/1043533/ ( ipimizde değilsiniz nur talebeleri biz bu ticarette karımıza bakarız)
tam bir dava adamı...
adam herkese dava açıyor lan.
burnundan da kıl aldırmıyor.
adam herkese dava açıyor lan.
burnundan da kıl aldırmıyor.
cia ajanı graham fuller tarafından abd de yaşaması için bu iyi adamdır diye hakkında abd makamlarına mektup yazılmış kişi. bunu yıllardır söylerken küfür yedik o gün küfür edenler bugün biz gerizekalıymışız, beyinsizmişiz o'nun gerçek yüzünü görememişiz diyorlar. hayır evladım beyinsiz ya da gerizekâlı değilsiniz şerefsiz hainlersiniz o yüzden görmek işinize gelmedi.
muhsin yazıcıoğlunun vefat etmesinde parmağı olan din simsarı. rahmetli yazıcıoğlu ve totoş gülenin emniyet teşkilatında sözü geçer olması ve totoş gülenin yazıcıoğlunu bertaraf edip tek başına teşkilata sahip olmak istemesi, yazıcıoğlunun ölümünde totoş gülenin parmağı olduğunu kanıtlamaz ama düşünüldüğünde pekte mantıksız olmadığı kanısına varır insan.
not: kişisel fikrimdir. hiçbir bilgi ve belgeye dayandırılarak yazılmamıştır.
not: kişisel fikrimdir. hiçbir bilgi ve belgeye dayandırılarak yazılmamıştır.
fethullah gülen abdullah öcalan dan daha tehlikeli ve zararlı bir kişi gibi görünüyor. allah kitap ayağına malı götürdü.
türkiye ye artık dönemez. köpekleri burada kuyruğu titrettiler çoktan.
türkiye ye artık dönemez. köpekleri burada kuyruğu titrettiler çoktan.
türk halkı ve hükümeti kaybetti, seçimleri kaybeti, banka battı, dersaneler gidici, kadro ve eleman kaybeti en son ticari itibar cizildi.
çok şükür türkiyede böyle büyük bir dava adamı var. onu sayesinde türk halkı gerçeği öğreniyor, görüyor. büyük insan.
yaptıkları bazılarının zoruna gitsede türkiyede taşların yerinden oynatmıştır.askeri vesayete noktayı koymuştur.
not: bazı andavallılar türkiye de sözünü türkiye'de yaşıyor anlıyor, allahım yaratıp gönderiyorsun böyle adamları hiç değilse ne yapıyorlar diyerek bi kontrol et. ben söylim ne yaptıklarını istersen, sağa sola sıçıyorlar, hatta sıvıyorlar.
not: bazı andavallılar türkiye de sözünü türkiye'de yaşıyor anlıyor, allahım yaratıp gönderiyorsun böyle adamları hiç değilse ne yapıyorlar diyerek bi kontrol et. ben söylim ne yaptıklarını istersen, sağa sola sıçıyorlar, hatta sıvıyorlar.
pisliğin tekidir, burada öldürülmesi gerekirdi. ancak öldürülmedi o da ayrı bir durumdur.
bir talimatla batmakta olan asya finansa 600 milyon dolar kaynak aktardığı iddia edilen şahıs.
hakkatten parayla imanın kimde olduğu belli olmazmış.
hakkatten parayla imanın kimde olduğu belli olmazmış.
geçen gün amerikan askerlerinin başına istanbul da çuval geçirildiğinde çok kızmış olmalı feto. ne de olsa o bir amerikan vatandaşı ve casusu.
demi fetocum. umarım orada ingilizceni ilerletmişsindir. hadi hadi. sen işini bilirsin yankee.
demi fetocum. umarım orada ingilizceni ilerletmişsindir. hadi hadi. sen işini bilirsin yankee.
Bugün kıskançlığından çatlama günü olabilir. sevgilisi Papa tayyip in kollarında...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar