bugün
- midye7
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- sevgiliyle yapılabilecek en güzel aktivite6
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi8
- seksting yapacak yazarlar veritabanı6
- kiraz cicegi kolonyasi33
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- tabağında yemek bırakan erkek5
- kokoreç3
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar9
- oğlum donat şu masayı3
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu3
- ayakseverlik3
- sevgiliyle yemek yaparken sevişmeye başlamak5
- stanley termosu olan kız3
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi7
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- düşün ki o bunu okuyor6
- corona2
- erdal özyağcıların küçük zamparalığı4
- su içen kız3
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- boş yapan yazar3
- en çok öğrenmek istediğiniz diller3
- esaretin bedeli filmini hapiste izlemek2
- dördüncü yakup3
- halil ibrahim türküsü2
- kadın yazarların kavga etmesi11
- bitiremediği yemeği paketleten erkek modeli4
- uçak gemisini batıran ilk kişi3
- yoğundum arayamadım yazamadım sözüne inanılmaması2
- suç ve ceza kitabını alıp okumamak3
- sözlükçülerin müzik zevklerini anlatan şarkılar4
- imf büyüme beklentisi3
- uludağ sözlük erkeklerinin çok tipsiz olması5
- anal sex yapan kadın5
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen15
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- kuran da namazın olmaması21
- türklerin paradan çok itibara önem vermesi4
- am frekansı4
- denize girmek6
- yeni 31 çekmiş erkek tatlılığı4
- kıbrıs ta üniversite okumak2
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- şaban oğlu şaban filminde elması çalan kişi3
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler15
- fusya semsiyeli yabanci18
- fransa mı kazansın fas mı2
o son bedduayı etmeyecekti.
sempatizanlarını bir bir kaybeden nur cemaati lideri abimiz.
Kime ve neye hizmet ettiği bilinmeyen bekar genç adam.
amaçı beli olmaya şahsiyet.
Samimi halis duygularla yola koyulan ancak sonrasında ruhunu şeytana şey pardon amerikaya satan ağlayan adam. Kıyamet günü onun yerinde olmak istemem zira hesabı çok ağır olacak.
Sohbetleri esnasında söylediği sözlerin maksatlı bir şekilde, eksik veya çarpıtılarak havuz medyası tarafından verildiği zat.
17 aralık sonrası kendisine ve hizmete gönül verenleri de katarak ettiği mülaaneyi "beddua" diye sunup sohbetin yalnızca bir kısmını verdiler.
Bbc'nin yaptığı röportajdaki ceket mevzusunun aslını astarını bilmeden günlerce iftira atıp hakkına girdiler. O ceketleri başkalarının kendisine hediye için getirdiğini ama kendisinin onları kabul etmek istemeyip karşısındakini de kırmamak için bir müddet sohbet esnasında giyip geri verdiğini defalarca izah ettiler ama nafile.
Son olarakta kendisinin son sohbetinde Buraya da geldi beni ziyaret etmek için Marslı çocuk. sözlerini, sohbetin öncesinden tamamen kopararak sunup çarpıttılar.
Olay şu: Türkçe olimpiyatlarına katılan bir romanyalı öğrenci (christian Vlad) özel bir şov sergiliyor ve o uzaylıvâri kıyafetleri giyiyor. Hocaefendi'nin kastettiği o olmasına ve bunu bu haberi yapanlarında bilmesine rağmen böyle ahlaksızca haberler yapmak gazetecilik ve insanlığın iflası gibi.
17 aralık sonrası kendisine ve hizmete gönül verenleri de katarak ettiği mülaaneyi "beddua" diye sunup sohbetin yalnızca bir kısmını verdiler.
Bbc'nin yaptığı röportajdaki ceket mevzusunun aslını astarını bilmeden günlerce iftira atıp hakkına girdiler. O ceketleri başkalarının kendisine hediye için getirdiğini ama kendisinin onları kabul etmek istemeyip karşısındakini de kırmamak için bir müddet sohbet esnasında giyip geri verdiğini defalarca izah ettiler ama nafile.
Son olarakta kendisinin son sohbetinde Buraya da geldi beni ziyaret etmek için Marslı çocuk. sözlerini, sohbetin öncesinden tamamen kopararak sunup çarpıttılar.
Olay şu: Türkçe olimpiyatlarına katılan bir romanyalı öğrenci (christian Vlad) özel bir şov sergiliyor ve o uzaylıvâri kıyafetleri giyiyor. Hocaefendi'nin kastettiği o olmasına ve bunu bu haberi yapanlarında bilmesine rağmen böyle ahlaksızca haberler yapmak gazetecilik ve insanlığın iflası gibi.
başında bulunduğu hareketin türkiye'de yönetimi ele geçirmek gibi projeleri vardır.
bir ara bitirilemez diye gezilen, bugün ise çoktan bitmiş olan lüzumsuz abd ajanı.
yarın kendisi için çok kötü olacak*.
görsel
gülen misin ağlar mısın*:
http://www.takvim.com.tr/...9/gulen-misin-aglar-misin
görsel
gülen misin ağlar mısın*:
http://www.takvim.com.tr/...9/gulen-misin-aglar-misin
ya geçen tv de gördüm marslı çocuk beni ziyaret etti diyordu.
sanırım şizofreni hastası Troll kişi.
artık gülmeyendir.
kendisini ülkenin sahibi sanan paranoyak ruh hastası.
neyseki 2 seçimde reçetesini yazdık eline tutuşturduk.
bank asya nında tarihe gömülmesiyle artık kendisini ancak tarihçilerin yazdığı tarih kitaplarından fosilleşmiş at dışkısı olarak bulacağız.
neyseki 2 seçimde reçetesini yazdık eline tutuşturduk.
bank asya nında tarihe gömülmesiyle artık kendisini ancak tarihçilerin yazdığı tarih kitaplarından fosilleşmiş at dışkısı olarak bulacağız.
anarşik olduğundan beri sempatik bulduğum, bedduaları ile gönlümüzde yer etmiş ulu manitu.
Merhum erbakan çok önceden söylemişti gülen gerçeğini ama...
siyasetin dibine batmış kişi.
son vaazında "gemicik" diyor, güya laf dokunduruyor. sözlükteki şakirtlere de kemalistlere de soruyorum, yıllardır muhaliflerin ağzında sakız olmuş bu gemicik lafını bu adam 12 yıl sonra niye ağzına almıyor, üstelik kılıçdaroğlu bile bunu kullanmıyor, bana çok ucuz geldi, üçüncü sınıf muhalif vatandaş konuşması gibi, gemicik şakası yapıyor. bunu 5 sene önce söylese bi değeri olurdu ama şimdi düşmanına vuracak bahane arayan ama bulamayan, bu yüzden yıllar öncesinin jargonunu kullanan biri durumuna düştü.
haaa bi de "harami" demiş. bak sen, bu zatın yıllarca konuşmalarını az çok dinlemişimdir, hiç öyle haram, yolsuzluk filan üzerinde durmaz, dursa da genel manada dururdu, bu hükümeti yeni yeni yolsuzlukla suçlamak aklına gelmiş, ee be hoca, senin şakirtlerin sınav sorularını yürütürken bu haramilik aklına gelmiyor muydu, başbakan "ne istedilerse verdik" derken neyi kastediyordu, senin şakirtlerine acaba bir takım imtiyazlar mı tanındı, haram kelimesini ağzına alırken üç beş kere düşünmen gerekmez mi.
bi de vaazın arasına, bank asyayı sıkıştırmış, yeryüzünde ilk kez bankam da bankam diye ağlayan bir gönül insanı, bir evliya, bir alim (sümme haşa) gördük, insanlık tarihinde bir ilktir bu. sanırsın hayır derneğinin müdafaasını yapıyor, lan banka bu. kimseye karşılksız beş kuruş vermeyen, piyasadaki diğer hiç bir bankadan zerre farkı olmayan bir banka.
benim anladığım hocanın gemi iyice su alıyor, her vaazda seviye düşüyor, beddualar gırla gidiyor. "gemicik" filan demeye de başladı, artık iflah olmaz. yalnız bu gemicik muhabbetini muhalifler 12 senedir yapıyor bişey çıkmadı, hoca umarım bunu biliyordur.
son vaazında "gemicik" diyor, güya laf dokunduruyor. sözlükteki şakirtlere de kemalistlere de soruyorum, yıllardır muhaliflerin ağzında sakız olmuş bu gemicik lafını bu adam 12 yıl sonra niye ağzına almıyor, üstelik kılıçdaroğlu bile bunu kullanmıyor, bana çok ucuz geldi, üçüncü sınıf muhalif vatandaş konuşması gibi, gemicik şakası yapıyor. bunu 5 sene önce söylese bi değeri olurdu ama şimdi düşmanına vuracak bahane arayan ama bulamayan, bu yüzden yıllar öncesinin jargonunu kullanan biri durumuna düştü.
haaa bi de "harami" demiş. bak sen, bu zatın yıllarca konuşmalarını az çok dinlemişimdir, hiç öyle haram, yolsuzluk filan üzerinde durmaz, dursa da genel manada dururdu, bu hükümeti yeni yeni yolsuzlukla suçlamak aklına gelmiş, ee be hoca, senin şakirtlerin sınav sorularını yürütürken bu haramilik aklına gelmiyor muydu, başbakan "ne istedilerse verdik" derken neyi kastediyordu, senin şakirtlerine acaba bir takım imtiyazlar mı tanındı, haram kelimesini ağzına alırken üç beş kere düşünmen gerekmez mi.
bi de vaazın arasına, bank asyayı sıkıştırmış, yeryüzünde ilk kez bankam da bankam diye ağlayan bir gönül insanı, bir evliya, bir alim (sümme haşa) gördük, insanlık tarihinde bir ilktir bu. sanırsın hayır derneğinin müdafaasını yapıyor, lan banka bu. kimseye karşılksız beş kuruş vermeyen, piyasadaki diğer hiç bir bankadan zerre farkı olmayan bir banka.
benim anladığım hocanın gemi iyice su alıyor, her vaazda seviye düşüyor, beddualar gırla gidiyor. "gemicik" filan demeye de başladı, artık iflah olmaz. yalnız bu gemicik muhabbetini muhalifler 12 senedir yapıyor bişey çıkmadı, hoca umarım bunu biliyordur.
ılımlı islam temsilcisi.
islam radikal bir dindir. cennet, cehennem vardır. haram, helaller vardır. bunlardan beslenen ve uzun vadede çöken bir kültürü vardır.
islam radikal bir dindir. cennet, cehennem vardır. haram, helaller vardır. bunlardan beslenen ve uzun vadede çöken bir kültürü vardır.
yerli bir bankanın batışına dayalı olarak tüm ülke ekonomisinin etkileneceğini, gerileyeceğini bilecek kadar finansla alakası olan insan.
arafatta beddua etme edepsizliğini gösteren müritlerini eğitmeyi becerememiş sahte hoca.
ışid için insanlık suçu işliyorlar demiş. ulan bağnaz dinci, adamların amacı ve niyeti belli hiç olmazsa. senin amacın ne onuda bilmiyordu insanlar. senin gibi din simsarı değiller. senin gibi sıkışınca amerikalı Hristiyanların kucağına kaçmıyorlar. sen ne yaptı vatandaştan topladığın paraları onu söyle ilk önce.
Öncelerde saygı gösterdigim ama o olaylardan sonra bakış açımin değiştigi zad.
önceden saygı duymadığım ama sonradan kendisini ve düşüncelerini tanıdıkça, samimiyetini gördükçe derin saygı duyduğum muhterem zat..
Önceden tanimadigim şimdide tanimadigim zat.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar