bugün
- ütü6
- anın fotoğrafı11
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü4
- evlenirsek 12 adet adana burması isterim diyen kız4
- aleyna tilki2
- yüksek sesle gülmek6
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi5
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak4
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- saraca bey bey birader2
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- patlak erkekler nasıl anlaşılır2
- dr pimple popper3
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- nöbet5
- kral kaybederse4
- red flag erkek listesi9
- menemen9
- kuran ı kerim meali2
- fabrikaların kalite bölümündeki kızlar2
- ölüm9
- ogün samast3
- insanlara laf anlatmak3
- velvet11
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- biosuna kün fe yekün yazan kız3
- 2 ağustos 20262
- en uzun mesafe4
- ölümü merak etmek2
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- hanry cavil tarafından analdan becerilmek istemek2
- mr spock'ın kulağını çekmek4
- balık etli mi kuru götlü mü5
- her gün dışardan yemek yemek3
- türk müsün türkiyeli misin12
- herkese fetöcü diyenin genelde fetöcü olması2
- suri sakso 5 tl2
- telefon ekranında boydan boya çizgi çıkması2
- köfteci yusuf5
- nissan navara4
- forlove196
- 18 yaşındaki bir kızın sulanmış vajinasını yalamak3
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez6
- arkadaşlar4
- kira borç olmadan aylık kaç para iyidir sorunsalı2
- yunanistan29
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- aylık 519 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- beni özleyenler elime mum diksin15
Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Fernando Torres, Japonya Ligi ekiplerinden Sagan Tosu'ya transfer oldu
görsel
görsel
“Fernando torres liverpool’s number nine” dediğimiz günleri özleten futbolcudur.
Şimdilerde japonya ligine transfer olmuş ispanyol futbolcudur.
Şimdilerde japonya ligine transfer olmuş ispanyol futbolcudur.
liverpool zamanlarını izleyenler bilirler bu adamın nasıl bir forvet olduğunu. chelsea’ye gitmeseydi bugün gerrard’dan daha çok sevilirdi, efsane olurdu. yazık etti.
2007-2010 sezonlarında liverpool'da neler yaptığını hatırlayan ve bilenlerin gözlerini dolduran zamanın en kusursuz forveti.
liverpool fc'nin en iyi forveti bile olabilir. Suarez'e rağmen.
görsel
liverpool fc'nin en iyi forveti bile olabilir. Suarez'e rağmen.
görsel
torres aslında iyi bir santrfor ama bir ara kendini yerlere gömdü. kendine gelince kaleyi parçalayan bir santrfor.
Hangi zamanın en iyi santrforuymuş acaba.
2007-2009 yılları arası dünyanın en iyi forveti. her ne kadar sonrasında ligin bir diğer takımı olan chelsea'yi seçerek orospuluk yapmış olsan da seni unutmayacağız el nino..
görsel
35 yaşında futbolu bırakmış olan ve her daim liverpool'da oynadığı müthiş futbolla hatırlanacak olan eski futbolcu, bir zamanlar dünyanın en iyi forveti.
görsel
35 yaşında futbolu bırakmış olan ve her daim liverpool'da oynadığı müthiş futbolla hatırlanacak olan eski futbolcu, bir zamanlar dünyanın en iyi forveti.
barcelona- chelsea maçında, tek kale oynayan barcelona´yı kaptığı bir topla tek başına gidip gol atarak altetmiş olan büyük futbolcu. o golüyle hafızalara kazınmıştır...bütün maç boyunca chelsea, bunalmıştı, barça resmen direkten dönüyordu, chelsea kendi yarı sahasından bir türlü çıkamıyordu.
ilk yarı bir kabustu chelsea için, 2. yarı da öyleydi- 79. dakika mıydı birkaç çalım atarak fernando topu aldı, herkes chelsea ceza sahasına yığılmıştı, adam tek başına bütün sahayı geçti kaleciyle karşi karşıya kaldı ve gol oldu !!- chelsea barça´yı orada 1-0 yendi !!...2010 ya da 2011 yılları olması lazım.
ben o golü hiçbir zaman unutmadım, unutmam da mümkün diil...
ilk yarı bir kabustu chelsea için, 2. yarı da öyleydi- 79. dakika mıydı birkaç çalım atarak fernando topu aldı, herkes chelsea ceza sahasına yığılmıştı, adam tek başına bütün sahayı geçti kaleciyle karşi karşıya kaldı ve gol oldu !!- chelsea barça´yı orada 1-0 yendi !!...2010 ya da 2011 yılları olması lazım.
ben o golü hiçbir zaman unutmadım, unutmam da mümkün diil...
kariyerinin sadece 4-5 yıllık bölümünde, liverpool ve atletico madrid formaları altında üst düzey futbol oynayabilmiş ispanyol forvet.
ispanya liginde üst düzey bir takıma gitmiş olsa bambaşka bir kariyeri olacaktı ve belki de adından çok daha fazla söz ettirebilecekti.
yine de severiz.
ispanya liginde üst düzey bir takıma gitmiş olsa bambaşka bir kariyeri olacaktı ve belki de adından çok daha fazla söz ettirebilecekti.
yine de severiz.
Santrafor mevkiinde görev yapmış eski ispanyol millî futbolcudur.
''Ben küçükken sınıfımda 24 çocuk vardı. 23'ü Real Madrid'i destekledi. Ben Atletico Madrid'i destekledim.''
çocukken hayranı olduğum birkaç futbolcudan birisidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar