bugün
- gocu22
- bu koyden olsam ne olacak18
- sarı torba4
- s'i l v'e r m'i s t8
- gecenin şarkısı5
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı19
- ilişkiler üzerine bir tavsiye bırak6
- şu an hissedilen duygu6
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı17
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey5
- çaylak yapın beni11
- 15 temmuz yalanı5
- versace red jeans2
- sarapci koala77
- soğan yiyen kız11
- dinlerin yalan olması13
- rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim9
- ama ben bipolarım10
- dile dolanan şarkılar2
- aylık 777 bin lira iyi para mıdır sorunsalı6
- çocukluğunuz nasıl geçti3
- fenerbahçe'nin tüm kulvarlarda favori olması6
- 30 ağustos zafer bayramı19
- geceye bir şiir bırak4
- safiyenin kocası faik5
- ay kavga var galiba6
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası8
- bkono5
- damdan düşer gibi3
- am lazerinin içine kamera koyan güzellik merkezi3
- yalnızlık4
- dünyanın en kötü hissi2
- enayimiknatisii4
- anayasanın ilk 3 maddesi ile kavgalı kitle3
- sözlükte korunan bir yazar olmak5
- sözlüğü nezih bir ortama çevirmek4
- herkesin birbiriyle kavga ettiği sözlük4
- asmacayı seven kızlar dernegi3
- katatespizartmasi10
- her yer bok kokuyor arkadaş her yer11
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı28
- sözlük kızları adam mıdır5
- geceye hayatta öğrendiğin bir şey bırak2
- kavga eden yazarlar5
- sihirli annem izleyen erkek4
- trafikte sinirlenip bağırmak6
- anderson talisca nın beşiktaşa transferi3
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- türkiye savaşa girecek5
- kktc de 3 günlük yas ilan edilmesi4
aşk demek fenerbahçe demek cümlesinin tercümesidir.
akılları, hafta içi oynanacak şampiyonlar ligi maçında olduğu için elazığ maçında puan kaybettiler.
elazığdan küskü yemiştir.
o kadar puan kaybına rağmen hala liderdir. (4-dört)
şimdi dağılın amk'm!
şimdi dağılın amk'm!
ikinci yarı düşüte olan takımım.
oynadığı vasat futbola sakatlıklar ve hakem hataları da eklenince düşüşe geçmesi çok da anormal olmayan takım. kötü futbol sonrasında gelen puan kayıpları hemen sonrasında gelen hakem hataları neticesinde her zamanki kaosla yönetilen bir takım olmamızdan mütevellit tüm olan biteni hakemlere bağladık başta yönetim ve ondan aldığımız gaz neticesinde bizler. öncelikle ersun hocanın yaptığı-yapamadığı değişiklikler, bazı oyunculara gösterdiği tölerans ve sanırım kötü motivasyon sonucunda sızlanıyoruz sözlük köşelerinde.
bir iki puan kaybı ardından takımın ağbeyleri! * * * hemen olağanüstü hal ilan edip durumu kurtarmaya çalışacaklardır * ve kenetlenme ayakları, hemen ardından gelen deplasmanda gs'yi yeneriz gibi çok da realist olmayan demeçlerle günü kurtarmaya çalışacaklardır. sanırım 28 yıllık taraftarlık tecrübem bana bunları düşündürüyor yada son haftalarda sadece fenerbahçeden kaybettiğim idda kuponları da söylettiriyor olabilir.
oynadığı vasat futbola sakatlıklar ve hakem hataları da eklenince düşüşe geçmesi çok da anormal olmayan takım. kötü futbol sonrasında gelen puan kayıpları hemen sonrasında gelen hakem hataları neticesinde her zamanki kaosla yönetilen bir takım olmamızdan mütevellit tüm olan biteni hakemlere bağladık başta yönetim ve ondan aldığımız gaz neticesinde bizler. öncelikle ersun hocanın yaptığı-yapamadığı değişiklikler, bazı oyunculara gösterdiği tölerans ve sanırım kötü motivasyon sonucunda sızlanıyoruz sözlük köşelerinde.
bir iki puan kaybı ardından takımın ağbeyleri! * * * hemen olağanüstü hal ilan edip durumu kurtarmaya çalışacaklardır * ve kenetlenme ayakları, hemen ardından gelen deplasmanda gs'yi yeneriz gibi çok da realist olmayan demeçlerle günü kurtarmaya çalışacaklardır. sanırım 28 yıllık taraftarlık tecrübem bana bunları düşündürüyor yada son haftalarda sadece fenerbahçeden kaybettiğim idda kuponları da söylettiriyor olabilir.
hala 2 maç önde. üstelik rakipleri bu kadar kötüyken.
bu saatten sonra şampiyonluk şansı falan kalmamış takım.
ancak bizimkiler elleriyle hediye ederler alın siz olun bari diye. o kadar bitmiş bir haldeler her açıdan.
ancak bizimkiler elleriyle hediye ederler alın siz olun bari diye. o kadar bitmiş bir haldeler her açıdan.
Acayip düşüş yaşayan takım.
(bkz: ahahhaah)
sezon sonu şampiyondur. kimse kendini üzmesin. sakatlar dönüyor. raad olun!
trabzonspor , galatasaray ve beşiktaş deplasmanlarından 3 puan çıkaramazsa bu sezonu 3.sırada tamamlama ihtimali yüksek olan takımdır. ayrıca kendilerinden yine bu hafta bir ağlama , bir hede hödö yürüyüşü , adalet için lambaları yaksana vatan elden gidiyor çaresine baksana ( yersen tabii) sloganları bekliyoruz. yendikleri zaman vatan uğrunda olur mu bu ikili oynayan yüzsüz camianın.
bu yıl şampiyon olacak takım. hiç heveslenmeyin!
bu yıl şampuan olup şampuanlar liginde türkiye'yi temsil edecek olan takımdır.
Kabul etmek gerekir ki, Galatasaray Fenerbahçe den daha iyi bi takım. Kadro dan, kadro kalitesi ile kıyaslamıyorum... takım mantığından ruhu ile kıyaslıyorum ve ondan bahsediyorum... Fenerbahçe çhelsea gibi büyük bir takımı bi devre boyunca sahasıda hapseden bi takım olamadı. her zaman korkan her zaman savunan her zaman defens mantığı ile geride duran/bekleyen bi takımm oldu... fenerbahçenin yapısı bu hangi hoca gelirse aynı mantık ile oynuyor klasik korkak futbol mantığı aman gol yemeyelim işimize bakalım, ne şiş yansın ne kebap yansın kafası... işte Fenerbahçe bunun için hiç bi zaman büyük takım olamaz, büyük takım olmak için büyük düşünmek lazım. taşvan gibi korkak olmamak lazım...ve bu kafa sittin sene böyle gelmiş böyle gider... burada olan taraftara olur, yırtınır durur belki düzelir diye ama imkansız ki imkansız...
Tarif edemediğim duygularla sevdiğim biricik takımım. Kimi zaman kanser edercesine üzmüş kimi zaman ise en büyük mutluluklarımın sebebi olmuştur.
Malum, 3 temmuz 2011 günü başlayan şike süreci hala devam etmektedir. bu süreçte fenerbahçe çok büyük yaralar almış ve bizi de yaralamıştır. işin kötü tarafı, malesef bu sürecin sonu çok daha boktan bir yere çıkmaktadır.
Bu süreci az çok takip edenler bilir. Fenerbahçe başvurduğu tüm kurumlardan olumsuz yanıt almıştır. Son olarak yargıtay onaması gelmiş ve artık uefa, cas gerekçeli kararını beklemeye başlamıştır.
Bugün çıkan haberlere göre cas gerekçeli kararını tff ve fenerbahce'ye tebliğ etmiştir. Yani bu demek oluyor ki; uefa artık yaptırımlara başlayacaktır.
Uefa direk kendisi müdahale edemez fakat tff ye bi nevi emir verir. Gereken cezeların verilmesini ister. Eğer verilmezse fifa devreye sokar. yine gerekli cezalar verilmezse ülke olarak tamamen avrupa dan şutlarlar. Buna da kimsenin izin vereceğini sanmıyorum.
Zaten daha önce şikeye bulaşan takımlara bakarsanız cezaları ve sürecin sonunu az çok tahmin edersiniz. Şike ve teşvik verilen veya teşebbüs edilen maçların sayısı arttıkça cezalar da o derece ağırlaşır.
Aslında bu sürecin sonu 16 ağır ceza mahkemesinin şike suçunun işlendiğine dair karar vermesiyle belli olmuştu. Bu kadar uzamasının nedeni yasal prosedürler ve cezanın hafifletilmek istenmesiydi.
Fenerbahçe yönetimi de sürecin sonunu ilk günden beri biliyordu. Tüm kozlarını kullandılar ama nafile. Zaten savunmalar da genellikle yargılamanın usulsüz olduğu iddiasına yönelikti. Bu yüzden davanın düşmesi istendi ama olmadı.
bir fenerbahçe'li olarak bu durumu kabullenemiyorum ama görünen o ki işin sonunda fenerbahçe çok büyük bir ihtimalle küme düşürülecek. Ve daha da kötüsü uefa bunun bir den fazla olmasını istiyor. Ayrıca avrupa men cezası da artacak gibi.
Tüm bunlardan kurtulmanın tek yolu yeniden adil yargılanma. Zira ben ve benim gibi milyonlarca fenerbahçe'li bu operasyonun kumpas olduğundan adımız gibi eminiz. Tüm bu yapılanlar ve yapılmak istenenler kahpece kurulmuş bir oyunun sonucudur. Koskoca 107 yıllık çınar yok edilmek isteniyor. Tarafsız gözle biraz araştıranlar bunun nedenlerini görecektir.
Son olarak;
fenerbahçe'ye zarar vermiş, zarar vermeye devam eden ve zarar verecek olan herkesin allah bin belasını versin. Milyonlarca insanın ahı elbet bir gün tutar. Bu kulübe, bu taraftara kim pislik yaptıysa kendi pisliklerinde boğulsunlar.
Malum, 3 temmuz 2011 günü başlayan şike süreci hala devam etmektedir. bu süreçte fenerbahçe çok büyük yaralar almış ve bizi de yaralamıştır. işin kötü tarafı, malesef bu sürecin sonu çok daha boktan bir yere çıkmaktadır.
Bu süreci az çok takip edenler bilir. Fenerbahçe başvurduğu tüm kurumlardan olumsuz yanıt almıştır. Son olarak yargıtay onaması gelmiş ve artık uefa, cas gerekçeli kararını beklemeye başlamıştır.
Bugün çıkan haberlere göre cas gerekçeli kararını tff ve fenerbahce'ye tebliğ etmiştir. Yani bu demek oluyor ki; uefa artık yaptırımlara başlayacaktır.
Uefa direk kendisi müdahale edemez fakat tff ye bi nevi emir verir. Gereken cezeların verilmesini ister. Eğer verilmezse fifa devreye sokar. yine gerekli cezalar verilmezse ülke olarak tamamen avrupa dan şutlarlar. Buna da kimsenin izin vereceğini sanmıyorum.
Zaten daha önce şikeye bulaşan takımlara bakarsanız cezaları ve sürecin sonunu az çok tahmin edersiniz. Şike ve teşvik verilen veya teşebbüs edilen maçların sayısı arttıkça cezalar da o derece ağırlaşır.
Aslında bu sürecin sonu 16 ağır ceza mahkemesinin şike suçunun işlendiğine dair karar vermesiyle belli olmuştu. Bu kadar uzamasının nedeni yasal prosedürler ve cezanın hafifletilmek istenmesiydi.
Fenerbahçe yönetimi de sürecin sonunu ilk günden beri biliyordu. Tüm kozlarını kullandılar ama nafile. Zaten savunmalar da genellikle yargılamanın usulsüz olduğu iddiasına yönelikti. Bu yüzden davanın düşmesi istendi ama olmadı.
bir fenerbahçe'li olarak bu durumu kabullenemiyorum ama görünen o ki işin sonunda fenerbahçe çok büyük bir ihtimalle küme düşürülecek. Ve daha da kötüsü uefa bunun bir den fazla olmasını istiyor. Ayrıca avrupa men cezası da artacak gibi.
Tüm bunlardan kurtulmanın tek yolu yeniden adil yargılanma. Zira ben ve benim gibi milyonlarca fenerbahçe'li bu operasyonun kumpas olduğundan adımız gibi eminiz. Tüm bu yapılanlar ve yapılmak istenenler kahpece kurulmuş bir oyunun sonucudur. Koskoca 107 yıllık çınar yok edilmek isteniyor. Tarafsız gözle biraz araştıranlar bunun nedenlerini görecektir.
Son olarak;
fenerbahçe'ye zarar vermiş, zarar vermeye devam eden ve zarar verecek olan herkesin allah bin belasını versin. Milyonlarca insanın ahı elbet bir gün tutar. Bu kulübe, bu taraftara kim pislik yaptıysa kendi pisliklerinde boğulsunlar.
kulübün yöneticileri şike ve teşvik girişiminden dolayı spor tahkimde de onaylanan bir ceza almışlardır.
ceza alanlardan cemil turan'ın 80'lerde de şike yüzünden 2 yıl ceza aldığı unutulmamalıdır.
bugün yöneticileri çıkmış sahasında rakibin bile olmadığı bir maç sonu melo'nun ai se tu pego şarkısının dansını yapmasına laf atıp kuyt'un kendi sahalarında melo'ya atfedilen hareketi yaptığını unutmuşlardır. geçen sezon eboue ve drogba'ya ırkçı tezahurat yapan taraftarlarını savunmuşlardır.
yine ötmüşler oyun oynanırken kural değişmez diye. lig resmi olarak başladı lakin bir ay ertelendi bu sırada play off saçmalığı çıktı bununla da yetinilmedi yıldo geceyarısı 52. maddeeyi değiştirdi ve herkese bir kereliğine şike yapma hakkı verdi.
ve gelelim spor hukukunun mantığına spor hukuku der ki kardeşim şike ve teşvik'in bahsi bile şike ve teşviktir.
anlaşma olsun olmasın anlaşmaya uyulsun uyulmasın fark etmez.
ceza alanlardan cemil turan'ın 80'lerde de şike yüzünden 2 yıl ceza aldığı unutulmamalıdır.
bugün yöneticileri çıkmış sahasında rakibin bile olmadığı bir maç sonu melo'nun ai se tu pego şarkısının dansını yapmasına laf atıp kuyt'un kendi sahalarında melo'ya atfedilen hareketi yaptığını unutmuşlardır. geçen sezon eboue ve drogba'ya ırkçı tezahurat yapan taraftarlarını savunmuşlardır.
yine ötmüşler oyun oynanırken kural değişmez diye. lig resmi olarak başladı lakin bir ay ertelendi bu sırada play off saçmalığı çıktı bununla da yetinilmedi yıldo geceyarısı 52. maddeeyi değiştirdi ve herkese bir kereliğine şike yapma hakkı verdi.
ve gelelim spor hukukunun mantığına spor hukuku der ki kardeşim şike ve teşvik'in bahsi bile şike ve teşviktir.
anlaşma olsun olmasın anlaşmaya uyulsun uyulmasın fark etmez.
yine ve yeniden ergen galatasaray tayfasının uğradığı takımın başlığı.
ne o lan şebekler yeni bir mevzu mu var!
ne o lan şebekler yeni bir mevzu mu var!
gene ayarı vermiş takım. bunların anladığı dilden konuşacaksın arkadaş.
maradona; bir ülkede en nefret edilen takım kimse, o ülkenin en büyük takımı o'dur..
fenerbahçeli olmak bir ayrıcalıktır.. gurur vericidir..
fenerbahçeli olmak bir ayrıcalıktır.. gurur vericidir..
her hafta ağlayarak maç kazanmayı alışkanlık haline getirmiş.
sen hakemleri baskı altına al sonra adalet de.
hadi ya.
sen hakemleri baskı altına al sonra adalet de.
hadi ya.
haftaya trabzon deplasmanını kayıpsız geçerse 2013-2014 sezonu lig şampiyonudur.
Türk futbolunun yüz karası şikeci ve ırkçı bir kulübüdür.
haftaya ligin ikinci yarisinin en kolay macina çıkacağı için hiçbir bok belli olmayacaktir.
trabzonspor 0 fenerbahce 3
trabzonspor 0 fenerbahce 3
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar