bugün

/790
(bkz: fenerbahçe nin stad ismi değişikliği)
son tapelerde görüldüğü üzere bir tarafını rte sayesinde kurtardığı ortada olan kulüp.

twitter'dan bir şeyler zırtlamış lakin resmi sitede bir şey yok.
Son yillarin en iyi performans gosteren ve şampiyonluğun en buyuk adayi olan takim.
taraftarı artık dinlemeyen kulüp. bir sürü fenerbahçeli arkadaşım vardı benim. ama 3 temmuz' dan beri çoğuyla sağlıklı diyalog kuramadım, sağduyularını, özeleştiri kapasitelerini kaybetti çoğu, sonuçta yollarımız ayrıldı.
diliyorum bu aklı selim fenerbahçe taraftarı' na yakışmayan, eleştiri kabul etmeyip eleştirmeye bayılan, üstelik farklı takım taraftarlarını rencide eden üzücü tavır yavaş yavaş son bulur.
sarı - kırmızı - lacivert bir arada olabiliriz. lütfen bu yoldan dönün, özledik sizi.

not: galatasaraylıyım ama fenerbahçeli, beşiktaşlı çok arkadaşım var. yeri gelince burak' ın, melo' nun yaptıklarını nasıl eleştirdiğimi bilen insanlar şimdi anlaşılamaz bir fanatizm içerisinde beni özeleştiri yapmamakla suçluyor. diliyorum bu sevimsiz tavrı sona erdirirler. çünkü bu fanatik tavır yüzünden '' ben enayi miyim de güzel futbol için uğraşıyorum ? sen de onlar gibi yapsana, ne yoruyorsun kendini ? '' diye kendime sormaya başladım.
inşallah güzel günler geri döner.

edit: bu entry, 2.5 senedir maruz kalınan abartılı fanatizm, özeleştiri yoksunluğu ve haksız iddialar karşısındaki sabır patlaması sonucu yazılmış, raul meireles, volkan demirel, bruno alves ve emre belözoğlu' nun yaptıklarını eleştiren, aziz yıldırım' a katılmayan duyarlı fenerbahçeliler konunun dışında bırakılmıştır.
6 puan farkla şampiyonluğa koşarken, her branşta her hafta galatasaray'ı tokat manyağı yaparken, galatasaray'ın arkasında kaldığını iddia eden hayalperest gslilere inat türkiye sporunun lokomotifidir.
türkiyenin maddi anlamda en büyük futbol klübü. her yol mubah elimde değnek köy benim tarzında federasyonu ve yasaları tiye alabilen bir klup. büyüklük göstergesi dünya çapında kupalardan hiç birinin yanından geçememiş bir klup
adı yine bir şike skandalına karışmış kulüp.

http://www.fanatik.com.tr...ma_3_Detail_34_359123.htm

(bkz: para şike işte fener işte)
taraftarı avrupanın dilinde olan kulüp.

Çek Ligi takımlarından Slavia Prag'ın teknik direktörü Alex Pastoor, Teplice maçındaki taraftarına övgüler yağdırdı. Pastoor, "Atmosfer harikaydı. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bu görüntü bana Fenenoord taraftarını hatırlattı. Hatta çok zorlarsak 'F.Bahçe tribünleri gibi olduk' bile diyebiliriz" ifadesini kullandı.
bugun galip gelmesi durumunda sampiyonlugun %80 ini kapatmis olacak takim.
bugun galip gelmese de şampiyon olacak takım. bu yıl her türlü o şampiyonluk gelecek. kaçarı yok. bukalamunlar hiç umut etmesin.
recep tayyip erdoğan iktidardan indiği gün bir alt kümeye düşürüleceği için bu sene şampiyon olması bir şey değiştirmeyecek camia.
recep tayyip erdoğan iktidardan insin başkası gelsin farketmeyecek kulüptür. fenerbahçe yıkılmaz. sözlüğümüzün trolleri hiç umut bağlamasın.
ali ismail korkmaz'dan tutun'da hababam sınıfına kadar her şeyi sahiplenmiş zavallı takım.

demek ki bir kulübün, taraftarların geçmişi olmayınca, kahramanları olmayınca kendini böyle avutuyor.

görmüş olduk.
Fenerbahçe'li olmak ne güzel bir şey.
birazdan erciyese çakacak türkiyenin en büyük spor kulübüdür.

hababam güm güm güm!
bugun kuskuyu fena yiyecek olan takim.
bugün şampiyonluğu ilan edecek takım.

rakipler puan kaybetti, kendi taraftarının önünde ve iyi bir hava yakaladı.

o yüzden fark olur.
Hababam sınıfının özel okul olduğunu unutan sözde zengin ama halkın takımı.

Bak sen.

Başkanı mafya olan halkın takımı.

Eski başkanı silah kaçakcısı olan halkın takımı.

Cemaatin markası ülkerin takımı ile basketbol takımını birleştiren sözde cumhuriyetçi takım.

Türk futboluna zerre katkısı olmayan sözde ülkenin lokomotif takımı.

Ha taraftara övgüyü bi yabancıdan örnek vererek yapacaksak maldini'nin galatasaray taraftarları hakkındaki sözlerini araştırın.

Taraftarı futbol adam bıçaklamaktır diye tezahürat eder sonra da 5 kişi bi galatasaraylıya saldırır bıçak yiyip ölür katil galatasaray derler.

Komik takım vesselam.
bazı ofsaytı bozan amsalak stoperlere fena koymuş olacak ki hazımsızlık çekiyorlar. Bugün yine başka bi yerden koyup floryadan hoplatacaktır.

Edit: ben demiştim amk. Gördüğünüz gibi kadıköyden koyup floryadan hoplatmışız. Ne kadar manidar.. Hiç şaşmaz.
türkiyedeki elitist ve solcu kesimin tuttuğu kulüptür. halktan kopukturlar, halkı küçümserler bu ülkede bulunan %99'luk sol kesimdir özetle.

bir de şikeden dolayı ceza almış ve avrupadan men edilmiş bir kulüptür. üzerlerine bulaşan bu tarihi kara lekeyi kayseri erciyes gibi takımları yenerek tatmin etmeye çalışsalar da içlerindeki tatminsizlik sağa sola salyalar akıtarak saldırmalarına neden olur.
şaşırtmamıştır. Aldığı galibiyetle yine floryalı oğlanları ağlatmıştır. Siktirin gidin lan kirletmeyin bu başlığı.
hükümetin 19. şampiyonluğu hediye etmek üzere olduğu camia.

olaylar o kadar büyümüştü ki fenerbahçe şu an 2. olsaydı misal sandıktan çıkacak sonuç pek değişmeyecek olsa da çıkacak gürültü bunun kat ve kat fazlası olacaktı.

sus payı olarak bir şampiyonluk daha verildi işte.

akp iktidarıyla birlikte ligi aralıksız 10 küsür senedir hep ilk 2'de bitiren bu camia bakalım akp iktidardan indikten sonra ne halt yiyecek. merakla bekliyoruz.
bazen herkesten çok üzse de asla seni terketmeyeceğini bildiğin tek aşk.

https://www.youtube.com/watch?v=adK-Rwdu3vA
Çekilemeyendir, açık ve net. Sen gel bu on yılda 2 kere son maçtan şampiyonluğu kaçır, 5 Türkiye Kupasını ver, adamlar hükümet sayesinde desin. Genelkurmay başkanına terörist diyen adam bu takımı şikeci olmakla itham ediyor, e o zaman bizde gurur duyuyoruz efendim.
her zaman ikiyüzlülük böldü şu ülkeyi. futbolda bari yapmayın. taraftarını tahrik edip volkan bizi tahrik etti diyen, şike yaptığı tonlarca hamsi gönderdiği kanıtlanmışken Fenerbahçe'ye şikeci diyen bir takım mı dürüst olacak?

Galatasaray'a gelelim. adnan polat demedi mi temiziz diyemem diye? borsadan kendi taraftarı üzerinden vurgun yapılmadı mı?

Beşiktaş gariban halk takımı. sürekli hakkı yeniyor tamam da yıldırım Demirören gibi bir insan 8 yıl serdar adalı ile beraber yönetmedi mi şu takımı?

yapmayın arkadaş. siz şike dedikçe kendi açılmış kıllı götünüzü görmüyorsunuz. aynaya bakın. aziz yıldırım mı batırdı türk futbolunu? aziz yıldırım yuvarlarsak 2000'den beri var ki zaten hoşnut değiliz kendisinden.

ancak siz de şu ben temizim. her şeyin suçlusu fener havalarına girmeyin. harbiden komik duruma düşüyorsunuz.

Trabzonspor o kupayı alamaz çünkü temiz değiller. kirlinin inkar yüzüne dönmüş pislik tarafındalar. allah ıslah etsin.
© copyright 2005 - 2026