bugün
- velvet57
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar7
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry5
- herzevekil'in götçü oluşu4
- insan olmaya ceyrek kala5
- 2026 ekonomik krizi14
- victor osimhen19
- migros'a sorulacak tek soru23
- arkadaşlar çok hastayım ya9
- işedikten sonra elini yıkamayan erkek3
- the odyssey5
- enayimiknatisii3
- arkadaşlar kilo aldım4
- clemence baptista3
- g i l d e d l i l y16
- aleksey batrakov26
- ilk buluşmada bavyera halk ezgileri söyleyen kezo6
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- belirli bi objeyi bilinçten saklamak2
- mersin4
- bilinçaltı algılama2
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması9
- spotify3
- nevşehirlilerin sevilmemesi2
- çiğ köfte3
- 1 euro 56 25 tl6
- merhaba poğaçacı2
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi9
- arkadaşlar veto ne demek8
- nuri bilge ceylan3
- tostumu yaptım11
- tıktok nasıl etkin kullanılır4
- güneş gözlüğüyle bir kafeye oturup dergi okumak2
- sıfırladım babacığım5
- 26 ağustos malazgirt zaferi'nin 955 yıl dönümü3
- birader beyler birader yazarlardır2
- zonguldak2
- abraxas3
- masonik gizemler5
- ellerim bos gonlum hos16
- şeyhine karısını kızını badelettiren şakirt3
- osuruktan şiirler59
- zeki demirkubuz2
- dürüm yerken uzaklara dalmak2
- yavuz ağıralioğlu2
- kürt meslekleri6
- türklerin türk olamama sorunu6
- batrakov'un kadıköy ve tüpraş da atacağı goller2
- pareidolia3
hiçbir sezon transferde rakiplerinden sönük kalmamış takımdır. en sıkıntılı sezonunda fransa ligi gol kralını, daha bu sezonun başında şampiyonlar ligi şampiyonu kadronun ilk 11'inden meireles'i, dünya yıldızı kuyt'ı, avrupa'nın en süratli kanat oyuncusu krasic'i, valencia'ya gidince herkesin övgüyle bahettiği mehmt topal'ı, çoğu kişiye göre en sağlam yerli defans oyuncusu egemen'i, en çok gelecek vaadeden ve şu tecrübesiz haliyle bile büyük takımların orta sahasında sırıtmayacak olan salih'i kadrosuna kattığını unutup nankörlük yapmayalım. sönük geçen ara transfer döneminde gelmesi muhtemel bir de belhanda var ki montpellier'i şampiyon yapmış, giroud'yu coşturmuş, şampiyonlar ligi'nde biri arsenal'e olmak üzere 2 gol sallamış, zidane'dan "o benim veliahtım olacak" övgüsünü almış bir genç yetenek.
bence en son eleştirilecek yanı drogba ve sneijder transferleri karşısında sessiz kalması olan takımım. öyle şeyler oldu ki bu sene akılla açıklanması mümkün değil. şimdi fenerbahçe geçen seneden sonra yaptığı transferlere belhanda hariç* 30 milyon euro bonservis ödedi. bunlardan alınması zaruri olan yobo, hasan ali ve 1 milyon euroluk olan salih ve kuyt'ı çıkarınca 21 milyon euro. satılan dia'dan gelen 3 milyonu da düşünce 18 milyon euro demek. peki fenerbahçe krasiç, meireles ve mehmet topal'ı almasaydı da yoluna alex, emre ve dia'yı takımda tutarak devam etseydi bundan daha kötü bir durumda olabilir miydi? bunun cevabı sadece bana göre değil futboldan biraz olsun anlayan herkes için dramatik olarak aynı olacaktır. işte bu tablo aykut kocaman-aziz yıldırım ikilisinin fenerbahçe'nin bugününe ve yarınına attığı en büyük kazık olmuştur bence. maalesef.
ben bu adamların ikisini de severim ama bu başarısızlıklarını görmeme engel değil.
ben bu adamların ikisini de severim ama bu başarısızlıklarını görmeme engel değil.
Galatasaray ile sidik yarışına girmemiş kulüp. bu aklı başında hareketin değeri, yakın bir zamanda anlaşılacak. futbol sektöründe büyük bir ekonomik daralma bekleniyor ve Fenerbahçe takımı bunun önlemini aldı. Galatasaray ise delicesine transferler yapıyor. galatasarayın yanılmış olma ihtimali çok yüksek. bekleyip görücez.
herkes işini yaptığı sürece türkiyenin en iyi takımı her zaman Fenerbahçe olmuştur.
herkes işini yaptığı sürece türkiyenin en iyi takımı her zaman Fenerbahçe olmuştur.
bugün resmi sitesinden yaptığı açıklamayı gereksiz bulduğum yüce takım.
köpek seni ısırdığında sen de onu ısırmazsın, çünkü sen insansın. ne gerek vardı bu açıklamaya. bir fenerbahçeli olarak yanlış buldum. herkes kimin ne olduğunu bilmiyor mu sanki?
aziz yıldırım ın içerde olduğu dönemde kulüpte bir şeyler değişmiş. son açıklamaları kaygıyla takip ediyorum. sen maçlara sarı lacivert formayla çıktığın sürece arkandayız. gerisinin koy götüne rahvan gitsin. gaza gelme, soluk benizlilerle sidik yarıştırma yeter. bırak onlar gölgenden korksun seni.
köpek seni ısırdığında sen de onu ısırmazsın, çünkü sen insansın. ne gerek vardı bu açıklamaya. bir fenerbahçeli olarak yanlış buldum. herkes kimin ne olduğunu bilmiyor mu sanki?
aziz yıldırım ın içerde olduğu dönemde kulüpte bir şeyler değişmiş. son açıklamaları kaygıyla takip ediyorum. sen maçlara sarı lacivert formayla çıktığın sürece arkandayız. gerisinin koy götüne rahvan gitsin. gaza gelme, soluk benizlilerle sidik yarıştırma yeter. bırak onlar gölgenden korksun seni.
psikolojik üstünlükle ilgili yapılan açıklama fanatik fenerbahçeli olan beni hayal kırıklığına uğratmıştır ve koca fenerbahçe'nin nasıl(ne kafayla) yönetildiğiyle ilgili kaygılarımı artırmıştır . yok u15miş yok u13müş falan. survivor aslanlar kanaryaları da kazanmıştık onu da sayar bunlar bugün olsa bu kafayla.
galatasaray resmi sitesinde sneijder'den sonra drogba da galatasaray'da! yazarken; fenerbahce.org'da adnan öztürk ama şey demişti, şimdi yani ehem, tükürük, yani, belhanda, 6-0, kupa büyüklüğü değil, ama adnan öztürk şey dediydi, melo tükürdüyse eğer, ya tükürdüyse ama, 6-0, ühüüüü. gibi bir şeyler yazan resmi web sitesine sahip kulüp. gece gece kahkaha attırdı.
başkanı ve yöneticileri sevimsiz, gıcık kulüptür.
fenerbahçelilerden çok gslilerin konuştuğu türkiyenin her anlamda en büyük kulübüdür.
küme düşmemek için yıllarca eziyet çekmeyi göze almış kulüp.
3 temmuz'dan beri kıvıracaklarına, olayı kabullenip "cezamız neyse verin çekelim." deselerdi. şu an tekrar süper ligde, en kötü 25-31 puan arasında bir puanla, yollarına aklanmış bir şekilde devam edeceklerdi. ama onlar olanları balçıkla sıvamaya çalıştılar.. hata ettiler.
3 temmuz'dan beri kıvıracaklarına, olayı kabullenip "cezamız neyse verin çekelim." deselerdi. şu an tekrar süper ligde, en kötü 25-31 puan arasında bir puanla, yollarına aklanmış bir şekilde devam edeceklerdi. ama onlar olanları balçıkla sıvamaya çalıştılar.. hata ettiler.
rakibinin transferleri dünyaca ünlü haber ajanslarını meşgul ederken, canlı yayın keserken,
bu kulüp hala ihanet ettiği efsanesi alex'in mevkisine balon bir genç için rezil rüsva olmaktadır. bu saatten sonra alsa da etkisi olmayacaktır taraftarda.
herşeye rağmen körü körüne savunan fenerbahçe holiganları bile artık yavaş yavaş çuvaldızı ellerine almaya başladılar.
geç de olsa gerçeği görmeleri iyi bence.
bu kulüp hala ihanet ettiği efsanesi alex'in mevkisine balon bir genç için rezil rüsva olmaktadır. bu saatten sonra alsa da etkisi olmayacaktır taraftarda.
herşeye rağmen körü körüne savunan fenerbahçe holiganları bile artık yavaş yavaş çuvaldızı ellerine almaya başladılar.
geç de olsa gerçeği görmeleri iyi bence.
Henry Bienvenue nin , R.zaragoza ya kiralandığını borsaya bildirmiş kulüp.
Sonunda borsaya bildirecek bir iş yapabildiler. *
Sonunda borsaya bildirecek bir iş yapabildiler. *
galatasaraylıların laf atmasını anlamadığım bir durum. unutulmuş sanırım, bir zamanlar fenerbahçe'den daha kötü durumdaydınız. şimdi gelmiş burada 2 transfer yapıldı diye laf atıyorsunuz. ama gün gelir devran döner.
ikili takımların maçları sonrası şampiyon olduğunu düşünen, bu sevinci 2 dakika yaşayıp sonrasında gönlünde titanic'in batmasına engel olamayan, şampiyonluk olduğunda yakarız burayı diyen fakat iş tersine olduğunda kendi stadlarını yakan takımdır fenerbahçe.
TÜRKLERE FUTBOLU GÖSTEREN TAKIM
ALEX iN 3000. GOLÜNÜ ATTIĞI VE 300. GOLÜNDE 300,000 TL PRiM ALIP MEHMETÇiK VAKFINA BAĞIŞLAYAN TAKIM
HER ZAMAN TARAFTARIN YANINDA OLUP TARAFSIZ TAKIM
ÖLESiYE SEViLECEK TAKIM
TRiBÜNÜN SADECE FENERBAHÇELiLERLE DOLDURAN TAKIM
ŞiKECi ÜNVANINI YiYiP YiNEDE YILMAYAN TAKIM
SUÇSUZ OLDUĞU HALDE SUÇLU DENiLEN TAKIM
HAKEM TARAFINDAN DIŞLANAN TAKIM
YILIN GOLÜNÜ ATAN MEiRELESi TÜRKiYEYE GETiREN TAKIM
ALEXi GETiRMESiNi DE GÖTÜRMESiNiDE BiLEN TAKIM
SPiKERiN MAÇLARDA EN ÇOK SÖYLEDiĞi iSMi, STOCHU ALAN TAKIM
VOLKAN GiBi PANTERE SAHiP BiR TAKIM
MUSLERAMI VOLKAN MI SORUSUNA YANIT VERMEYE GEREK DUYMADAN MiLLi TAKIMA BiR BAKSANA DiYEN TAKIM
TAKIMIN ALASINI KURAN TAKIM
ALEX TÜRKiYEYE GELDiĞiNDE HRiSTiYAN OLMASINA RAĞMEN KURANI HATMEDEN, NAMAZ KILAN BiR OYUNCU, BU OYUNCUYU ALAN TAKIM
RECEP NiYAZi GiBi GENÇ BiR OYUNCUYU ALIP EĞiTEN YETiŞTiREN iLK GOLÜNÜ TAKIMINDA ATTIRAN BiR TAKIM!
ÇÜNKÜ O GERÇEK BiR TAKIM!!!
ALEX iN 3000. GOLÜNÜ ATTIĞI VE 300. GOLÜNDE 300,000 TL PRiM ALIP MEHMETÇiK VAKFINA BAĞIŞLAYAN TAKIM
HER ZAMAN TARAFTARIN YANINDA OLUP TARAFSIZ TAKIM
ÖLESiYE SEViLECEK TAKIM
TRiBÜNÜN SADECE FENERBAHÇELiLERLE DOLDURAN TAKIM
ŞiKECi ÜNVANINI YiYiP YiNEDE YILMAYAN TAKIM
SUÇSUZ OLDUĞU HALDE SUÇLU DENiLEN TAKIM
HAKEM TARAFINDAN DIŞLANAN TAKIM
YILIN GOLÜNÜ ATAN MEiRELESi TÜRKiYEYE GETiREN TAKIM
ALEXi GETiRMESiNi DE GÖTÜRMESiNiDE BiLEN TAKIM
SPiKERiN MAÇLARDA EN ÇOK SÖYLEDiĞi iSMi, STOCHU ALAN TAKIM
VOLKAN GiBi PANTERE SAHiP BiR TAKIM
MUSLERAMI VOLKAN MI SORUSUNA YANIT VERMEYE GEREK DUYMADAN MiLLi TAKIMA BiR BAKSANA DiYEN TAKIM
TAKIMIN ALASINI KURAN TAKIM
ALEX TÜRKiYEYE GELDiĞiNDE HRiSTiYAN OLMASINA RAĞMEN KURANI HATMEDEN, NAMAZ KILAN BiR OYUNCU, BU OYUNCUYU ALAN TAKIM
RECEP NiYAZi GiBi GENÇ BiR OYUNCUYU ALIP EĞiTEN YETiŞTiREN iLK GOLÜNÜ TAKIMINDA ATTIRAN BiR TAKIM!
ÇÜNKÜ O GERÇEK BiR TAKIM!!!
christian, selçuk şahin, salih uçan, meireles, mehmet topal, sezer öztürk'ün üzerine aynı mevkiiye emre belözoğlu'nu almış kulüp. yılın misillemesi olmuş hakikaten.
transfer listesine Revivo , Lazetic , Rapaic , Anderson , Ogün , Kemalettin , Okocha gibi oyuncuları da almış kulüp
haydi hayırlı olsun..
haydi hayırlı olsun..
yılın transferini yapmış kulüp. orta sahada sneijder kaybolurken emre ortalığın amına koyacak. kendi yarı sahalarından attığı paslarla asist yapacak. süper emre. hoaaey.
Drogba gibi dünya yıldızına yaşlı diyen fenerbahçe, 33 lük delikanlı Emre Belezoğluyla ile anlaştı tebrik ederim.
komik takımdır vesselam. sattığı oyuncularını geri toplamaya çalışıyor... emenike ve emre örneğin... bari güiza yı da alsınlar.
webo ve emreyle kadrosunu güçlendirmiştir.
galatasarayı 6-0 yenmiştir hiç unutmam, hala da unutmadım. her seferinde galatasaraylıların yüzüne vurmakta üstümüze yoktur, çünkü elimizde de başka koz yoktur yani.
emre'nin gelişinden sonra drogba'nın 2008den tanıdığı lugano, daum ve büyük kaptan alex'i alması gereken kulüp.
önümüzdeki 3 günde belhanda'ya verecekleri parayı bunlara harcasınlar, sezon sonu şampiyonluk garantisini ben veriyorum.
edit: eksileyenler arasında fenerbahçeli olan var mı merak ediyorum?
edit2: noluyoruz laaan!?
önümüzdeki 3 günde belhanda'ya verecekleri parayı bunlara harcasınlar, sezon sonu şampiyonluk garantisini ben veriyorum.
edit: eksileyenler arasında fenerbahçeli olan var mı merak ediyorum?
edit2: noluyoruz laaan!?
bahsedilen transferlerin gerçekleşmesi durumda gerçekten harika kadroya sahip olacaktır.
-------meireles--------emre-----
--------------belhanda-----------
--kuyt--------sow----------webo-----
-------meireles--------emre-----
--------------belhanda-----------
--kuyt--------sow----------webo-----
Gündemdeki Haberler